עבור לתוכן

איזה ספק מומלץ (לא תשתית)למהירות של 100 -אני מתכוון מחיר+תמיכה טכנית

Featured Replies

פורסם

תודה רבה

נעם

פורסם

אם אתה מחובר דרך תשתית בזק עדיף לך להתבחר לבזק בינלאומי בגלל הכבל החדש.

אם אתה מחובר דרך תשתית הוט עדיף לך להתחבר להוטנט בגלל שהיא הספקית עם החיבור ללא חייגן הכי טוב כרגע.

פורסם

מישהו ניסה את CCC על 100Mbps ויכול לספק חוויות+מחיר?

פורסם

אם אתה מחובר דרך תשתית בזק עדיף לך להתבחר לבזק בינלאומי בגלל הכבל החדש.

אם אתה מחובר דרך תשתית הוט עדיף לך להתחבר להוטנט בגלל שהיא הספקית עם החיבור ללא חייגן הכי טוב כרגע.

מה זה קשור בכלל?

א. גם בתשתית הוט אתה מחובר "לכבל החדש"

ב. על סמך מה אתה אומר שהוטנט היא הספקית עם החיבור ללא חייגן הכי טוב?

פורסם

מישהו ניסה את CCC על 100Mbps ויכול לספק חוויות+מחיר?

שלחו לי מייל שאומר שאין להם 100מגה עדיין.

בעיקרון הם מחוברים על הקו החדש של תמארס שצריך לתת חיבור מצויין לחו"ל

פורסם

שלחו לי מייל שאומר שאין להם 100מגה עדיין.

בעיקרון הם מחוברים על הקו החדש של תמארס שצריך לתת חיבור מצויין לחו"ל

תודה על העדכון. כשהם יכנסו ל- 100Mbps זה צריך להיות מעניין.

פורסם

בקשר ל-CCC

הם גרועים בימי שישי ובימי שבת. ה-latency שלהם לא טובה בזמן האחרון (כל הימים). כנראה יש להם עומס גדול על התשתית כל השבוע שמחריף מאוד בסופי השבוע.

יש לכם שרת של-caching עבור הרבה סרטים פופולריים ב-youtube. בדרך כלל אני יכול לצפות ב-720P אבל מקרטע ב-1080P (אבל טס מהר אם הקובץ נמצא בשרת ה-caching)

אם אתה רוצה פינג טוב, HOT הרבה יותר טובים (היה מישבו ששם את תוצאות ה-pings שלו וניסיתי אותם IP וקיבלתי תוצרות יותר גרועות בקרוב ל-20%. מה שכן טוב ב-CCC שטורינטים טסים רוב הזמן מלבד האטה משמעותית ביום שישי וקרוב לעצירה מוחלטת בימי שבת.

פורסם

דיברתי עם הנציגה של CCC, הם כבר על הכבל בבדיקות פנימיות. לקראת סוף השבוע הקרוב הם אמורים לפתוח אותו לכלל הלקוחות.

מקסימום ננסה להתקשר אולי להשיג איזה משתמש לבדיקה של יום =)

פורסם

דיברתי עם הנציגה של CCC, הם כבר על הכבל בבדיקות פנימיות. לקראת סוף השבוע הקרוב הם אמורים לפתוח אותו לכלל הלקוחות.

מקסימום ננסה להתקשר אולי להשיג איזה משתמש לבדיקה של יום =)

השאלה היא לאיזו מהירות. לפי האתר שלהם הם לא נותנים יותר מ- 15Mbps (או 12Mbps בהוט)...

פורסם

מ1.5 עד 30 מגה.

פורסם

מה זה קשור בכלל?

א. גם בתשתית הוט אתה מחובר "לכבל החדש"

ב. על סמך מה אתה אומר שהוטנט היא הספקית עם החיבור ללא חייגן הכי טוב?

א. רק לאחרונה. עכשיו באמת ראיתי שבזק בינלאומי מחברים גם את מי שמחובר ללא חייגן לכבל החדש.

ב. ושוב, הדברים התבססו על כך שבזק בינלאומי הציע עד לא מזמן חיבור לקוי לכל מי שהתבחר בחיבור ללא חייגן. ואם אתה לא מאמין תנסה לעשות השוואה נגיד בין נטוויז'ן לבין הוטנט בחיבור ללא חייגן ותראה את הפערים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים