עבור לתוכן

המלצות לטלוויזיה 32 אינץ' כ2000ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב.

אני מחפש טלוויזיה LCD 32 אינץ' לחדר. השימושים יהיו צפייה בשידורים רגילים(בהמשך יהיה ממיר יס טוטאל), XBOX ויהיה מחובר למחשב נייד לצפייה בתוכן HD וכו'.

אחרי שעשיתי קצת "שיעורי בית" הבנתי שאין צורך בLED (אולי אני טועה) והדברים החשובים הם פאנל משובח, ניגודיות גבוהה, זמן תגובה נמוך, חיבורים בשפע, רמקולים עם מעט איכות(DOLBY, SRS WOW), זווית צפייה רחבה ועדיפות למקלט DTT/עידן+. ואיך לא השאלה הכי גדולה היא הרזולוציה שעדיין לא הצלחתי להבין מה עדיף ל32 אינץ' FULL HD או READY... בכל אופן שאר הנתונים כמו אפליקציות (SMART), תמיכה בפורמטים למיניהם וכו' לא מעניינים כי הוא יהיה מחובר לנייד אז אין בהם צורך (לדעתי).

התקציב הוא 2000 ש"ח ואין לי עדיפות לחברה מסוימת... אשמח לקבל כל המלצה/הצעה.

תודה מראש ושבוע טוב. =]

עריכה: ואם אפשר שתהיה אפשרות לחבר רמקולים 5.1

פורסם

רמקולים אתה מחבר לממיר ולא לטלויזיה.

בקשר לרזולוציה, בעיקרון זה תלוי במרחק הצפיה וגודל המסך, אבל בגודל של 32״ אתה כבר לא תבחין בהבדל בין FHD לבין HDR ממרחק של מעל קצת פחות ממטר וחצי.

פורסם
  • מחבר

המרחק צפייה לא חשוב ... כי הוא משתנה ביחס לשימוש.. אבל המרחק צפייה המקסימלי הוא כ2 מטר.

בכל אופן מה שאתה אומר זה לא להתעקש על FHD?!

יש לך הצעה לטלוויזיה מסוימת או המלצה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אולי בכל זאת כמה המלצות? אני מתכוון לרכוש אותה בשבוע הבא.. מעט עזרה תתקבל בברכה!

פורסם

D550 של סמסונג או 430Y של LG

שתיהן בתקציב, שתיהן טובות אני העדפתי את הסמסונג, אבל תיראה בחנות מה ניראה לך יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים