עבור לתוכן

מבקש מפרט בכ-10K לעריכת סאונד ווידאו וגיימינג.

Featured Replies

פורסם

מבקש מפרט בכ-10K לעריכת סאונד ווידאו וגיימינג

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במסגרת הדרישות.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד מקצועית, עריכת וידאו מקצועית, משחקים ברמה בסיסית וגם אני הולך לעשות האקינטוש ככה שהרכיבים צריכים להתאים למק אבל כמובן אני לא מצפה לסוג של מידע כזה .כרגע יריץ רק WINDOWS.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase. AVID, Premiere פרנסה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Call of duty MW3 ואם אפשר גם לכוון לעוד שנה שנתיים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 32 אינץ'( כרגע נראה הכי חלק על 1366X768)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות +

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני, וגם CROSSFIRE..

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מעדיף מ-KSP.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). RAID, USB3 וצ'יפסט מתאים לסאונד.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן

מפרט לדוגמא שקיבלתי מ-KSP:

Core I7 2700K 3.5Ghz, s1155 GPU CORE TRAY מחיר: 1790

Z68XP-UD4 S1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2XPCI-E,HDMI מחיר: 910

2X8GB G.skill Ripjaws-X Dual Xhannel CL9-9-9-24 מחיר: 750 (יתכן שאוסיף עוד זוג כדי להשלים ל 32GB)

HD 7770 GHZ Edition 1GB GDDR5 DX11 DVI 2xMiniDP PCI-E מחיר: 830

Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX מחיר: 750

Crucial m4 2.5" 128GB SSD MLC SATA III CT 128M4SSD2 מחיר: 840

WH12LS39 Blu-Ray Writer Black Sata Oem מחיר: 440

Noctua NH-D14 SE2011 Cpu Cooler מחיר: 310

Fractal Design Define R3 Mid-Tower Atx Silver Arrow Case מחיר: 490

Corsair AZ 750W Gold Active PFC 12CM Fan Modular מחיר: 890

סה"כ 8000 ש"ח

תודה על העזרה!

נ.ב

העדפה לכרטיסים של ATI.

פורסם

העובד שהביא לך את זה צריך להגיש מכתב פיטורין בהקדם.

2600K תהיה בחירה יותר חכמה פה, אם ממש בא לך 3.5GHZ כנס שניה לביוס ותרים מכפלה, זה מה שעשו במעבדים האלה. סתם חבל על 400 שקל.

לוח אם, אם אתה כבר משקיע אז לדעתי עדיף P8Z68-V שעולה פחות מלוח האם שהצאת ועדיף ממנו ביכולות המהרה.

HD7770 הוא כרטיס מסך לא משתלם בעליל, HD6850 יהיה עדיף ממנו יעלה פחות. ל-1366X768 זה מעל ומעבר. קרוספייר ברזולוציה הזאת ייצור צוואר בקבוק נוראי.

מערכת שכזאת צורכת 175W~ בעת משחק וסביב 250W בשיא המאמץ ללא המהרה, אין טעם להשקיע בספק 750W ועוד כזה יקר להחריד. את הנצילות הגבוהה תקבל אם תקנה ספק 520-550W איכותי, טוב וזול של סיסוניק, 620W לCFX.

פורסם

אני לא מבין איך מפרט כזה בסיסי הגיע לכזה מחיר??

ההארד דיסק סתם יקר בלי שום תועלת, מהיר יותר רק במקצת ויקר בכמה מונים.

לך על הארד דיסק פשוט מסדרת הגרין או מחברות אחרות כי במילא הקבציפ שבשימוש המרבי יהיו על הSSD ככה שלא באמת תרוויח משהו מהארד דיסק מהיר.

דבר שני זה אם אתה קונה לוח ומעבד כאלה יקרים למה לא ללכת על המעבדים החדשים של אינטל בתושבת 2011??

קח את 3820 במקום ה2700K(אותו חוזק פחות מחיר) עם לוח מסדרת ה2011 וכך תוכל לשדרג למעבד אקסטרים מתי שתצטרך עוד כח.

דבר שלישי זה הכרטיס מסך, ה7770 כרגע מתומחר במחיר שאינו כדאי ולא שווה ביחס של מחיר\תועלת.

הכרטיס ששמתי חזק יותר וזול יותר ככה שהוא שווה יותר בכל צורה.

שורה תחתונה זה לך על הרכיבים האלה במקום:

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‎Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray‎

1500 ש"ח

‎P9X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E

1050 ש"ח

‎Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS

600 ש"ח

‎HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E

700 ש"ח

גם חסכת בערך 1000 ש"ח וגם קבלת יותר אפשרויות לשדרוג ויותר כח.[/td][/tr][/table][/t][/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

dj-electric דבר ראשון תודה!

לגבי הכרטיס מסך, כתבתי שכרגע אני משתמש ברזולוציה 1366X768 אבל אני לא יודע מה יהיה בעתיד ואני לא רוצה להיות מוגבל מהבחינה הזאת.

בכל מקרה אם אתה אומר שזה מספיק גם לרזולוציות גבוהות יותר אז זה מצווין. ד"א האם יש העדפה לחברה ספציפית? ASUS/GB?

והאם באמת אם אני כבר משקיע עדיף ללכת על מעבד בתושבת 2011 לדבריו של OferS16?

פורסם

^^לא מבין אותך. ה-3820 אינו בעל מכפלה פתוחה וגם כך דומה בביצועים ל-2600K שיעקוף אותו אחרי OC פשוט.

הלוח ממש יקר ולא באמת נותן יותר אפשרויות שדרוג (סוקט 2011 מיועד למעבדי אקסטרים שלרוב לא משתלמים).

אם יש צורך בביצועי IO גבוהים, קשיח 7200 יהיה דומה בביצועים ל-caviar black ואם לא מספיק ניתן לבצע RAID.

פורסם

הכוונה היתה להביא לוח לדוגמא, זה היה הלוח הראשון שראיתי וגם אין אותו כמעט במלאי ככה זבמילא הוא לא היה לוקח אותו , ה3820 היה רק להראות שבאותו מחיר ניתן לקנות את מעבד מהתושבת החדשה שלהם ובתקציב הזה הוא גם יכול לקנות את המשושה ליבות שאם כבר הולכים ע תקציב גבוה אז לך על משהו אקסטרים...

פורסם
  • מחבר

מה לגבי ASUS P8Z68-V PRO ? למיטב הבנתי לוחות PRO טובים יותר לסאונד.?

פורסם

תכנות של Adobe וכרטיס מסך של ATI?

עריכה: לגבי תאימות לסאונד, איזה כרטיס קול יש לך?

פורסם
  • מחבר

תכנות של Adobe וכרטיס מסך של ATI?

עריכה: לגבי תאימות לסאונד, איזה כרטיס קול יש לך?

אני יודע אבל בשביל שיתאים גם לHACKINOTSH לכרטיסים של ATI יש הרבה יותר תמיכה..

יש לי כרטיס של TC Electronic - StudioKonnekt 48

http://www.tcelectronic.com/StudioKonnekt48.asp

וכמובן בשביל שיעבוד בצורה תקינה צריך להוסיף כרטיס FIREWIRE של Texas Instruments לדוגמא פה:

http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=FW800TI_PCIE&Cat2Cat1ID=5471&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

ובכל מקרה השימוש העיקרי שלי הוא בעריכת סאונד ופחות ב-וידיאו.

פורסם

אני יודע אבל בשביל שיתאים גם לHACKINOTSH לכרטיסים של ATI יש הרבה יותר תמיכה..

תלוי איזה כרטיסים כמובן, וזה נוגע גם לNvidia וגם לATI.

יש לי כרטיס של TC Electronic - StudioKonnekt 48

http://www.tcelectronic.com/StudioKonnekt48.asp

וכמובן בשביל שיעבוד בצורה תקינה צריך להוסיף כרטיס FIREWIRE של Texas Instruments לדוגמא פה:

http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=FW800TI_PCIE&Cat2Cat1ID=5471&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

ובכל מקרה השימוש העיקרי שלי הוא בעריכת סאונד ופחות ב-וידיאו.

StudioKonnekt ממש לא דורש FW800, ועובד עם הרבה כרטיסי FW400 שהם לא של Texas Instruments.

פורסם
  • מחבר

תלוי איזה כרטיסים כמובן, וזה נוגע גם לNvidia וגם לATI.

StudioKonnekt ממש לא דורש FW800, ועובד עם הרבה כרטיסי FW400 שהם לא של Texas Instruments.

הבנתי. אז אם ככה יש לך כרטיס מקביל פחות או יותר של NVIDIA להציע?

כרגע הכרטיס קול שמחובר למערכת הקיימת שלי מחובר ל-DYNAMODE 400 והוא אכן עובד אבל יוצר הרבה בעיות, קראתי שמומלץ להפעיל את הכרטיס הזה עם FIREWIRE של TEXAS.

תודה.

פורסם

כרטיסי מסך מסדרת 2XX הישנים (אם תוכל להשיג) או Quadro שפחות מתאימים למשחקים אבל נתמכים ע"י Avid וגם Premiere בצורה מלאה תחת OSX.

לגבי הכרטיס FW שלך - נסה להריץ אותו בLegacy ותראה אם זה פותר את הבעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים