עבור לתוכן

כרטיס מסך עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני שוקל על לקנות כרטיס מסך חדש וטוב שיחליף את הכרטיס הישן שלי שיעלה עד 1000 ש"ח ושיתאים לשאר הנתונים שלי מבלי לגרום לצוואר בקבוק מורגש והינה הנתונים:

מערכת ההפעלה: ווינדוס 7 64 ביט

לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L

מעבד: Intel Core 2 Due E8400

זכרון: 2X2GB

כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850

מסך: 22 אינצ' של LG ועוד אחד 17 אינצ'

ספק: 500W של Coolermaster

פורסם

ספק הכח שלך הוא לא שיא האיכות ולכן אתייחס אליו כספק 400W איכותי.

בהתאם למפרט שלך לא הייתי מטפ מעל ל-HD6850. הבעיה היא שקצת קשה לקרוא ל-HD6850 קפיצת ביצועים גבוהה על פני HD4850.

יש לא מעט משחקים שפשוט זקוקים לכח עיבוד גדול משל E8400 בשביל הגדרות גרפיות גבוהות (כמו Skyrim, כמו BF3). זה שיש כח גרפי גדול בכרטיס המסך זה אחלה אבל בלי הצלע השניה זה פשוט לא יעבוד כמו שאתה רוצה בכל מצב

מה שתוכל לעשות במצב שלך זה להשיג דבר כזה:

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/22099/cat/24

(אני מאמין שתצליח להוריד ל-300-350 עם קצת כח שכנוע)

קירור ב-100-125 שקלים ו-HD6850

כך גם הכח הגרפי שלך יהיה גדול משמעותית וגם כח העיבוד באמצעות המהרה (המהרה ל3.2-3.4GHZ ככל הנראה תהיה אפשרית)

למרות שגם זה... לפעמים יהיה גבולי באי אלו כותרים, פשוט כי כח העיבוד פר ליבה בודדת לא גדול.

אין מה לעשות, המפרט שלך מאוד בעייתי לשדרוגים כשמדברים על גיימינג כבד. מצד אחד יש לאן לשדרג ומצד שני יש סיכוי גדול שזה לא ירצה אותך

פורסם

אני מאמין ש-OC גבוה למעבד + 6870 כן יתנו תוספת גבוהה.

פורסם

הוא יכול לרצות OC למעבד שלו, אבל יש לו EP43-DS3L מה שאומר שהיא גבוה שהוא ישיג יהיה 3.6GHZ (כ-20% תוספת)

פורסם
  • מחבר

לאחר הOC וקניית הכרטיס 6870 אני אצטרך גם כמובן לקנות קירור למעבד ולכרטיס עצמו כדי למנוע התחממות יתר אני אצטרך גם לקנות ספק כח חדש אז השאלה שלי היא אם אז הביצועים שלי יהיו גבוהים בהרבה ושיהיה ניתן להרגיש את השינוי? ואם כן אז איזה ספק יתאים למערכת החדשה?

פורסם

לפי TOM'S שדרוג ל Q6700 זה שדרוג גרוע.

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html

אני במצב דומה עם E8400 ו HD 4870 ואני פשוט חוסך כסף למחשב חדש. שדרוג ראוי ל E8400 זה לפחות Q9400 וקשה למצוא אותו במחיר נורמלי. אני בינתיים נשחק BF 3 על LOW 1680X1050 ואני מרוצה. 8)

פורסם

צריך לזרוק לכלבים את מי שיוצר את הטבלאות הסכמתיות של TOMS. לסל וחסל.

פורסם

אולי אתה צודק, אבל אין משהו טוב יותר, נכון לעכשיו. :)

תקן אותי, אבל לדעתי לשלם 400 ש"ח עבור QUAD מיושן ואטי, כאשר יש לך כפול ליבה הרבה יותר חדיש ומהיר זה לא ממש נכון :nixweiss:

פורסם

זה לשלם 300 שקלים ללוח אם יחד עם 100 שקלים נוספים לזכרון תואם ו-500 שקלים ל-I3 2100 אז זה 400 שקלים לעומת 900.

פורסם

יש הגיון במה שאתה אומר.

לכן אני, כפי שאמרתי קודם חוסך כסף למחשב חדש. בעזרת השם IVY BRIDGE בקיץ ;D אבל עם אין סיכוי לשלם אלף שקל (או יותר) על פלטפורמה החדשה אז באמת מה שהצעת זה אופציה. פשוט עדיין נראה לי שלהחליף E8400 ב Q6700 זה לא כל כך נכון. E8400 במשחקים שמנצלים רק 2 ליבות יהיה הרבה יותר מהיר מ Q6700. במשחקים שמנצלות את 4 ליבות אולי 6700 יהיה עדיף אבל גם לא בהרבה.

לדעתי Q9400 או Q9550 אלו אופציות לשדרוג יותר נכונות אם יש לך E8400 היום.

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת אני שואל שוב אם אני יעשה OC למחשב ואקנה כרטיס מסך 6870 אני אצטרך גם כמובן לקנות קירור למעבד ולכרטיס עצמו כדי למנוע התחממות יתר, אני אצטרך לקנות ספק כח חדש אז אני בא לשאול אם אז הביצועים שלי יהיו גבוהים בהרבה ושיהיה ניתן להרגיש את השינוי? ואם כן אז איזה ספק יתאים למערכת החדשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים