עבור לתוכן

מחפש המלצה למעבד+לוח אם AMD

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע:

E8400 3.0 ghz

ולוח אם תואם לא משהו מיוחד.

הגיע הזמן לשדרג קצת את המחשב, החלטתי לקנות מעבד ולוח אם חדש וללכת דווקא על AMD בין היתר גם בשביל לחסוך עלויות.

אם זה רלוונטי יש לי כרגע כרטיס מסך HD6770

אני כבר כמה שנים שלא מעודכן מדי בעולם התוכנה אבל שמתי לב להבדלי מחירים די גדולים בין אינטל לAMD ובגלל שהתקציב שלי מצומצם יחסית (מקווה לסגור עניין ב1200-1300 בגג) אני אשמח לעזרה.

אני בעיקר משחק במחשב, אבל אני לא חייב שהכל יעבוד אצלי על הגראפיקה הכי פסיכית שאפשר וכו', כל עוד זה עומד על גבוה אני מבסוט.

מה ההבדל בין נגיד

Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box

ל

FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz

?

ובלוחות אם אני ממש לא מבין.

תודה מראש לכל מי שיעזור :)

פורסם

בתור בעלים של 965 Phenom II x4 אני יכול להגיד לך שהמעבד הזה הוא לשנתיים הקרובות ייתן לך יכולת גיימינג חלקה על כל משחק וזה עוד בלי לנצל את יכולת ה- OC שלו. זה אחד המעבדים המוצלחים של AMD ואני ממליץ לך עליו יותר מאשר ה- FX. לבנתיים אני עובד איתו בתדר בסיס ומריץ הכל על המקסימום החל מ- BF3 ומטה. בכל מיקרה מה שיגביל אותך הוא הכרטיס מסך שלך. משחקים מתחילים להשתמש ב-4 ליבות יותר יותר והמעבד הזה הוא בחירה מושלמת לעבודה!

קבל מפרט בן זונה לגיימינג לכמה שנים...רק שדרג כרטיס מסך:

‎Phenom II x4 Quad Core 965 מחיר 625 ש"ח

GIGABYTE‎880GM-USB3 מחיר 450 ש"ח

סה"כ 1075 ש"ח

המחירים הם מ- KSP. רק לפני שנה קניתי את המעבד הזה ב- 780 שקל! המחיר הוא מטורף. דבר אחד שאני ממליץ לך הוא לקנות קירור יחד עם המעבד כי הקירור סטוק קצת רועש.

מעבר לזה תעלה את שאר המפרט שלך כדי לראות שאתה לא משתמש בספק+מארז גנריים..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, שמח לשמוע על המעבד... נשמע כמו בחירה טובה

לגבי הכרטיס מסך את האמת קניתי אותו לא מזמן, ואפילו עם המפרט הנוכחי שלי אני מריץ את רוב הדברים על הגדרות גבוהות ועדיין לא ניתקלתי בבעיות עם זה ברוב המשחקים.

יקח זמן עד שאני אשדרג את הכרטיס מסך.

הספק כח יוחלף גם כן לזה אני פחות דואג, והמארז הוא מארז גיימינג כלשהו שאני באמת לא זוכר של איזה חברה וכו' אבל לא אמור להוות בעיה

פורסם

הכרטיס מסך טוב תלוי לאיזו רזולוצייה...ז"א איזו רזולוצייה המסך שלך. בכל מקרה אם אתה לא מתכוון להחליף כרטיס מסך, אז זה רק מחזק את העניין שהמעבד הוא הרבה יותר חזק מהכרטיס מסך ומה שיגביל אותך בעתיד/כרגע הוא הכרטיס מסך ולא המעבד.

שוב ממליץ לך לעלות מפרט מלא שכן חבל שתוציא כסך על משהוא שייסתבר שהוא לא מתאים לשאר המפרט...למשל אם יש לך זיכרונות DDR2 אזי הלוח לא תואם ותיצתרך לקנות זיכרונות גם. שים לב שאתה לא מבזבז סתם על הספק כי ספק 430W מחברה טובה אמור להספיק למערכת כזו.

פורסם
  • מחבר

זה נכון לגבי הרזולוציה ובסופו של דבר אני אשדרג את הכרטיס מסך שוב פעם, אבל זה יקח עוד כמה חודשים.

יש לי מארז Soprano RS

וכן אני יודע שאני אצטרך זיכרון DDR3.

יש כעקרון בעיה כלשהי עם המארז? לא חשבתי על זה לפני זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים