עבור לתוכן

מחפש אוזניות IE עד 50$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש אוזניות IE עד 50$, אני שומע בעיקר רוק, אלטרנטיב, קצת אינדי וקצת מטאל (קל). אני מחפש אוזניות לשימוש כללי, אטומות שנשמעות טוב (האוזניות הראשונות שאני קונה אני שומע עכשיו עם האוזניות שבאו עם הפלאפון אז בטח הכל ישמע לי טוב icon_biggrin.gif ).

אני שומע דרך הפלאלופן שלי, HTC Desire HD. רוב השירים שלי הם mp3 באיכות טובה יחסית (320,V0,V2) וחלק גם בOGG.

אני מתכוון להזמין מחו"ל אם זה יוזיל עליות.

אשמח להמלצות,

תודה.

פורסם
  • מחבר

יש לי 50$ בשביל זה אז חשבתי שאוליי עדיף להשקיע יותר, תודה על ההמלצה בכל מקרה יכול להיות שאני ילך איתם בסוף.

פורסם

אני בטוח שיש עוד דגמים מוצלחים שחברי הפורום ימליצו לך עליהם.

לי, לעת עתה יש ניסיון רק עם הדגם שציינתי.

פורסם

תסתכל על klipsch image s4

אוזניות טובות, סאונד חם וטוב, יש גם גרסא i עם מיקרופון ושלט, לא יודע אם מתאים למכשיר שלך.

עוד אוזניות טובות מהרשימה בהד פיי:

Xears TD100

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה, הs4 מעל ה50$ דיי בהרבה באמזון עולה 70$ ובאייבי ממוכר נורמאלי עולה גם מחיר דומה. לא ההצלחתי למצוא בכלל מכירות של Xears TD100. תודה בכל זאת.

פורסם

צודק... פעם היה מבצע על הקליפש, חבר שלי קנה אותם ב50$

תכלס הייתי אוטומטית ממליץ על Hippo VB אבל הם מעבר לתקציב שלך... פשוט הם ממש טובות.

יש גם את fisher audio silver bullet אבל הם ישנות, סיכוי טוב שגם אותם כבר אי אפשר למצוא.

לא מכיר עוד אוזניות אז לא אוכל להמליץ לך מעבר...

תכלס הדיון בהד פי אמור להספיק כדי להחליט, מפורטים שם מחירים עם סגנון סאונד של כל אוזניה.

פורסם
  • מחבר

באמת כמו שאמרת לא מצאתי את הפישר, אבל גם לא מצאתי את ההיפו למחירה, חוץ ממחירה אחת באיביי שבאמת הייתה יקרה מדי (שוב כמו שאמרת).

פורסם

ההיפו קיימות למכירה במחיר הרגיל שלהם: 78$

http://jaben.net/shopping2/Hippo_VB.html

אבל המחיר גבוה מהתקציב שלך.

מצד שני מקבלים איתם עוד אוזניות מתנה, שזה סוג של בונוס.

פורסם

PL50 sound magic - מכילות דרייבר אמצ'ר בשונה מדינמי. דרייבר זה מבתבסס על תעלת האוזן כתיבת תהודה בשונה מדרייבר דינאמי שמנצל את מבנה "התיבה" של האוזניה. אישית אני מעדיף דרייברים מסוג זה ( הם גם נפוצים מאוד בדגמים יקרים יותר, אך זה לא בהכרח סממן לאוזניות אייכותיות לאוו דווקא).

בנוסף יש גם את ה-A151 של ME אלקטרוניקס שגם כן מכילות דרייבר שכזה. ה-M6 גם צריכות להיות טובות.

השירשור שהביאו לך ב-HF הוא אחד הטובים שיש בתחום וממליץ לך להתבסס ברובו עליו ולעבור עליו על אף שהוא ארוך- הוא מאוד מוצלח ותמציתי! (במידה מסוימת לעומת סקירה ארוכה פר אוזניה).

אגב, מנסיוני ומקריאות ברשת, דרייבר דינאמי יתן לך לרוב עקומה יותר גדולה בתחום הבאס אם אתה ציינת שאתה מחפש לשמוע רוק. אל תצפה לבאס כמו באוזניות FULL-SIZE, אך ייתכן כי הבאס יהיה קצת יותר מורגש (ויחד עם זה גם לא תמיד "מדויק" ו"מרוח").

תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, באמת עברתי על האשכול, בגלל זה לקח לי הרבה זמן לענות (התחלתי לקרוא עוד לפני התגובה שלך ERL), יש לי כמה שאלות אחרי שעברתי עליו:

1) האם האוזניות של Xears מומלצות, הם כמעט תמיד מקבלות ציון גבוה בהרבה מאחרות בתחום הסאונד, אם כן איזה הכי מומלצת? ממה שראיתי באשכול הXE200PRO הכי עדיפה, זה נכון?

2) איך האוזניות Dunu DN-12 Trident?

3) איך האוזניות padacs Aksent?

4) איך הA151? מומלצות? יש לMEE הרבה אוזניות בטווח המחירים הזה, האם הן הכי טבות/ מתאימות לי (עפ"י מה שכתבתי)?

5) עפ"י מה אני צריך להעדיף אוזניות באשכול? איזה תכונות חשובות יותר ופחות? או שפשוט ללכת איך שנראה לי בחשיבות?

ד"א מצאתי את המחירה הזו של hippo VB פשוט היה נראה לי אתר מפוקפק, בכל זאת יקרות אבל תודה (המבצע כבר הסתים כתוב עד סוף ינואר).

עריכה: מהסיקור באשכול נראה כאילו הsoundmagic קצת סתמיות ופחות כיף לשמוע בהם מוזיקה, זה רושם מוטעה? או שבאמת הם קצת ממוצאות מדיי בהכל?

עריכה 2: עברתי עוד פעם על הפוסט בהד פי אני יפרסם עוד מסקנות ושאלות מחר.

פורסם

אני קניתי גם מהאתר הזה אם זכור לי נכון והם טובים, אפילו שולחים משלוח מהיר בפדאקס.

בכל מקרה לגבי הPL50, וגם הPL30 דומות בקטע הזה.

יש להם סאונד מאוד מיוחד, המדיס שלהם דומיננטיים בטירוף ובאס חלש יחסית, יש כאן הרבה עניין של טעם אישי, הם ההפך הגמור מהטעם שלי אבל אנשים שנתתי להם לשמוע דווקא מאוד אהבו, ובעיקרון גם אני יכול להעריך את איכות הסאונד שלהן, אבל זה לא בישבילי.

באותו סגנון יש את הקליפש S4, גם מידס חזקים וצבעוניים אבל בנוסף יש להם גם באס בכמות יפה ככה שהסאונד עשיר יותר, אבל הם לא באות בחשבון, פשוט נתתי דוגמא לאזניות דומות.

PL50 הם הימור כבד יחסית, אבל תמיד תוכל למכור אותן.

בכל מקרה, רק על הPL50 אני יכול לתת לך חוות דעת, אתה שואל על כל מיני אוזניות אבל הסיכוי שתמצא מישהו שאשכרה הקשיב להם פה נמוך מאוד.

תצטרך להמר קצת לפי הטעם האישי שלך, אני בזמנו שאלתי בהד-פי איזה אוזניות יתאימו לטעם שלי והמליצו לי על ההיפו, אפילו שהן היו טיפה מעל לתקציב שלי בסופו של דבר אני מאוד מרוצה וזה היה שווה את ההשקעה, הן אומנם לא מושלמות, אבל זה מה יש, לפחות המחיר טוב לתמורה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, מה זה בדיוק "מידס"? הקולות הלא נמוכים ולא גבוהים?

אני יודע שלא בטוח שיהיה אנשים בפורום עם כל אוזניה שאני ישאל אליה אבל אני מניח שלכם יש יותר נסיון בתחום, ואתם מכירים אוזניות מאנשים אחרים או ששמעתם בהם, חוץ מזה תמיד אפשר לקוות שיש משהו בפורום עם האוזניות האלו...

אז עברתי עוד פעם על הרשימה ויש לי כמה מסקנות ושאלות חדשות:

1) אני לא חושב שאני יאהב את הסונדמאג'יק

2) אותה שאלה כמו שאלה 4 בפוסט הקודם: איך הA151? מומלצות? יש לMEE הרבה אוזניות בטווח המחירים הזה, האם הן הכי טבות/ מתאימות לי (עפ"י מה שכתבתי)?

3) איך ה-Brainwavz M1 או ה-Brainwavz ProAlpha?

4) כמו שאלה 2 בפוסט הקודם: איך האוזניות Dunu DN-12 Trident?, אני יודע שהן לא כל כך נפוצות אבל מהביקורת שאכול בהד-פי הן נראות טובות.

5) איך הid america spark? גם הן קיבלו ביקורת טובה באשכול אבל הן לא נראות לי נפוצות כל כך.

6) שאלה 3 בפוסט הקודם לא רלוונטית.

7) כמו שאלה 1 בפוסט הקודם: האם האוזניות של Xears מומלצות, הם כמעט תמיד מקבלות ציון גבוה בהרבה מאחרות בתחום הסאונד, אם כן איזה הכי מומלצת? ממה שראיתי באשכול הXE200PRO הכי עדיפה, זה נכון?

תודה רבה מראש.

ד"א אחרי שקראתי סיקור על ה-Hippo VB הן באמת נשמעות טובות, אפילו שקלתי לקנות אותן ולהתחלק עם מישהו שהוא שיקח את הפירל אבל המבצע לא בתוקף

פורסם
  • מחבר

bump... בבקשה תעזרו ;D

פורסם
  • מחבר

עזרה? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים