עבור לתוכן

מתי ה7870 או 7890 ייצא? כמה אפשר לחכות בסבלנות?

Featured Replies

פורסם

וויתרתי על ה6950 כדי לחכות לדור הזה של הכרטיסים ואני רואה שהם לא מגיעים

מישהו יודע אולי בערך מתי הם יגיעו?(אני בנתיים סובל קניתי מחשב חדש ..מעבד 2500K ואני בנתיים סובל עם X1950 :silly: )

מת כבר להתחיל לשחק כמו בן אדם ..לא שיחקתי כבר שנים.. :silly:

חשבתי כבר אולי לקנות את ה7950 או 7970

אבל הבנתי שאני לא יכול להשתמש בarctic accelero xtreme plus ii שיש לי כרגע (אני צודק? או שזה סתם שטויות?)

כי אם כן אני יחסוך ויקנה את אחד מהם וישים עליו את הקירור שלי כי כבר אין לי סבלנות לחכות :silly:

פורסם

החלפת קירור מבטלת את האחריות של הכרטיס, לתשובת ליבך.

פורסם

תהיה גיבור ותמתין כמה ימים בסבלנות.

זה באמת ברמת ה''כמה ימים'' או שמדובר על חלק מהתגובה הצינית ? :)

פורסם

אם מחיר הוא לא פקטור עבורך, אז בטח שתחכה! אבל אם אחרי שהם יגיעו תרצה להמתין להתייצבות מחירים וירידה של אחרי ההשקה וכאלו...זה עלול לקחת הרבה זמן ואתה סתם תיתבאס. חוץ מיזה כרטיסי SAPPHIRE מגיעים מהר מאוד לארץ, לא עוד הרבה זמן ההשקה וכמה ימים אחרי זה בארץ.

פורסם

ההשקה בימים הקרובים

פורסם

מה הטעם בלקנות ישר שיוצא? אתה מוכן לשלם הרבה יותר רק בשביל תוספת של עוד 10 FPS .

פורסם
  • מחבר

לא יודע כבר זה ניהיה תקופת חיים אני רואה.. ועכשיו לקנות נגיד משהו ישן יותר אני לא רוצה..זה ניראה לי טיפשי..

בגלל זה אני שקל כבר לקנות אולי את ה7950 או 7970 חודש הבא כי זה כבר הרבה זמן שאני דוחה את זה ואני סתם מתבאס שקניתי מחשב ישן שלא מנצל את היכולות שלו..

בקשר לאחריות..אני מודה לזה..אבל מצד שני תמיד אפשר להחזיר חזרה תקירור המקורי הרועש(וגם אני לא חושב שהאחריות שבחניות של היום שווה משהו..)

זה לא שכסף הוא לא פאקטור אבל פשוט אני רוצה משהו טוב ואני מוכן להשקיע..10 שנים שסבלתי עם המחשב הישן אז עכשיו קניתי את כל החלקים הכי טובים שיכולתי למצוא

ומבחינת ביקורות ה7950 וה7970 ראיתי נותנים בראש בביצועים..ומבחינה הזאת ה7870 וה7890 עוד אין מידע ואני לא הולך להיות שפן ניסוינות..

השאלה מבחנית קירור מה אני עושה..אם אני יוכל לשלב את הarctic accelero xtreme plus ii ב7950 או ב7970?

פורסם

נגיד ותקנה כרטיס מסדרת 79** למה לך להעביר קירור צד 3 לכרטיס ? (לא שאני בעד לקנות אותם)

מבחינת OC הקירורים שבאים עם הכרטיס עושים עבודה מצויין ...

אם זה רק מבחינת להפחית את הרעש אני מבין ... אבל אם זה מבחינת OC אין צורך מיוחד (כרגע) הכרטיסים מספיק חזקים ...

פורסם
  • מחבר

נגיד ותקנה כרטיס מסדרת 79** למה לך להעביר קירור צד 3 לכרטיס ? (לא שאני בעד לקנות אותם)

מבחינת OC הקירורים שבאים עם הכרטיס עושים עבודה מצויין ...

אם זה רק מבחינת להפחית את הרעש אני מבין ... אבל אם זה מבחינת OC אין צורך מיוחד (כרגע) הכרטיסים מספיק חזקים ...

מבחינת רעש כמובן.. הכרטיסים האלה בדרך כלל בטמפרטורת עבודה מתחילים להשמיע רעש של מנוע סילון..

נגיד הכרטיס הזה בא עם מאוורר כמו טורבינה והם בדרך כלל מרעישים בטירוף :\

פורסם
  • מחבר

הכרטיסים שאני מתלבט כי אני רואה שלא יצא כל כך מוקדם הם

HD 7950 3GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E ASUS

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=14943

או

HD 7970 3GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xDP PCI-E ASUS

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=14804

ההבדל ביניהם הוא 151 שקל!

לכן אני יותר נוטה ל7970

אבל בגלל המאוורר מפוח אני בדילמה מבחינת רעש..

מה עדיף?

פורסם

אתה נורמלי?

למה אתה משווה HD 7950 של ASUS ב2400 שיש לך את של SAPPHIRE ב2095?

וחוץ מזה, עדיף לחכות.

פורסם
  • מחבר

של ספיר ניראה לי עם קירור פשוט גם שלא

ניראה כרטיס כזה פשוט

המעגלים המודפסים של ASUS נחשבים מאוד טובים..

מישהו יודע איך ה7970 מבחינת רעש ? ומבחינת אם הוא לא מתחמם

ולמה אי אפשר לשים עליו את הarctic accelero xtreme plus ii?

וצריך את המעדורה המיוחדת של 7970?

דיי נמאס לי לחכות...אני כבר רוצה להתחיל לשחק עד שיש לי זמן וזה סתם משהו שתוקע אותי.. :\

תאמץ עוד שאלה..אם הספק שלי מספיק חזק לכרטאיס כזה עוצמתי? (seasonic x-series W560)

פורסם

אתה פשוט מפיל את העבר שלך בנוגע למחשב למצב הנוכחי. תחשוב קצת איך אתה זורק את הכסף על שטויות של איזה קירור 300+ שח יותר?

שאלה פשוטה, 10 FPS אפילו 15 תוספת במשחקים שווה את התוספת של איזה 1000 שח?

אתה לא רוצה לחכות? סבבה .אבל למה ללכת ישר על החדש בתוספת של סכום אדיר?

6950 ופתיחה ל6970 יתן לך ביצועים נהדרים ושאר כסף לשדוג עתידי או סתם בכיס 8) .

פורסם

כרטיסים של AMD עכשיו יקרים מאוד. AMD יצאו ראשונים עם ליבה של 28 NM ו PCIE 3.0 ורוצים כנראה למקסם את הרווחים במצב של חוסר תחרות. על סמך המחירים של 7950 ו- 7970 אני בספק שאפילו 7870 או 7850 יהיו כרטיסים כדאיים לפי יחס מחיר מול תועלת.

HD 7800 אמורים לצאת באמצע מרץ, אבל לדעתי כדאי לחכות לאפריל והשקה של KEPLER שיהיו מתחרים ראויים ל AMD ויכריחו אותם להוריד את המחירים על סדרת 7000.

אם לא בא לך לחכות אז באמת לך אולי על HD 6950. ב1200 ש"ח אתה מקבל סוס עבודה לא קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים