עבור לתוכן

מבקש המלצות לטלויזית 3D בגודל 46 לצפייה ממרחק של 3 מטר

Featured Replies

פורסם

למרות שה 570 טובה לטעמי, אין מה לעשות ה 651Y טובה יותר ורואים בה טוב יותר. לך תתרשם, אצלי יושבים מול 55" במרחקים של 2.5-3.5 מטר ואין תלונות :) האמת שאני אוהב לראות סרטים בפורופורציה הנכונה (עם פסים) וגם ל 60" לא הייתי מתנגד.

לגבי מתקן עם הטיה, זה הרבה יותר יקר. החיסרון של התלת הפאסיבי זה בזוויות בצפיה האנכיות אז מתקן הטיה יכול לעזור. השאלה איך צופים אצלכם. אצלי יש גם מזנון אבל תליתי על הקיר כי יש פה ילדים וממש לא בראש שלי שאיזו השתוללות קטנה תפיל את המסך על אחד מהם.

• תגובות 42
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זו בדיוק הבעיה

ערוצי HD אין בעיה.

סרטים HD מהמחשב, חלקם עם פסים שחורים גם אין בעיה

הבעיה עם הערוצים הרגילים, מסך מלא. כאן הבעיה בצפיה מקרוב עם מסך גדול

אני צריך לחשוב.

פורסם

אין לי כבלים, אבל עידן פלוס נראה טוב מאוד (יחסית כמובן, זה לא 1080P).

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

אני כנראה אלך על 47, חושש מ-55

כמו שכתבתי מקודם הייתי אצל חבר שיש לו פיליפס 55, רואים מצויין אבל ברור שזה גדול.

כנראה נעבור לזה בהדרגה בינתיים הולך על 47 יש קונצנזוס עם האשה

בשלב ראשון נשים על המזנון, הילדים כבר גדולים, אם יהיה גדול מדי נתלה על הקיר ואז מרחק הצפייה יגדל בעוד 25 ס"מ

פורסם

הי, ראשית, למרחק צפייה של 3 מטרים מאוד לא ממולץ לקחת דגם שהוא מעל "47. מעבר לגודל זה התמונה עשויה להראות לך מגורענת כי מרחק הצפייה לא גדול מספיק. לגבי טכנולוגיית התלת מימד- יש 2 טכנולוגיות מובילות של סוגי משקפיים- שיטת התלת מימד האקטיבית נעשית באמצעות משקפיים אקטיביות שהינן יקרות יותר, דורשות טעינה של הסוללה, מהבהבות עד 60 פעמים בשנייה וגורמות למעט ריצודים.

שיטת התלת מימד הפאסיבית עובדת עם משקפיים רגילות כמו משקפי השמש שלך, אשר לא זקוקות לטעינה ואינן מוגבלות בזמן השימוש. המשקפיים הפאסיביות קלות יותר במשקל ומאפשרות צפייה מכל זווית מבלי הצורך לשבת ישירות מול הטלוויזיה.

מקווה שעזרתי,

אורי נציג קבוצת חי

פורסם

אורי, אצלנו יושבים 2.5-3.5 מטר על ה 651Y בגודל 55" והגרעינים היחידים שאנחנו רואים זה של אבטיח.

פורסם
  • מחבר

יום חמישי בלילה הלכתי לראות ולהתרשם מהגדלים של הטלויזיות

נכנסתי לקניון איילון מהכניסה הדרומית ויש שם חנות מצד שמאל

המוכר העייף ישב מול קיר ענק של טלויזיות שכולם נראו רע (שידורי SD) ונשאו תג מחיר מזעזע, להערכתי 2-3 אלפי ש"ח מעל מחיר השוק.

גם אי אפשר היה ללמוד ממנו כלום, עשה רושם שמתאים לו רק למכור, הוא לא מנדב מידע.

בקיצור מידע משיגים רק בפורום וקונים באינטרנט.

פורסם

תתפלא,אבל לפעמים בחנויות האלה אפשר להשיג מחיר זול.תחליט איזה דגם אתה רוצה תלך תשאל את המוכר מה המחיר אם אתה רוצה לקנות הוא חוזר לך עם מחיר תגיד לו שזה יקר מידי הוא ילך לבדוק בזאפ.תגיד לו שאתה מוכן למחיר הזה עם משלוח והתקנה הוא ילך לבדוק אצל המנהל שלו ותקבל מחיר יחסית משתלם.

פורסם
  • מחבר

רכשתי

LG 47LW570Y

בצורה די מענינת

ראיתי באתר הייטק זון את המחיר הכי טוב לעומת זאפ (יבואן רשמי 3 שנות אחריות)

נכנסתי לאתר מכירות שהוצגה בו הטלויזיה ב-1000 ש"ח פחות והצעתי את מחיר המינימום

המערכת דחתה את המחיר אז הוספתי 100 ש"ח שגם נדחו ואז המערכת הציעה לי לרכוש במחיר גבוה את המכשיר.

התנתקתי.

כמו שצפיתי אחרי שעה קיבלתי שיחת טלפון שבה ניסו להסביר לי שהמחיר שלהם זול לעומת זאפ (נכון)

הסברתי שבאתר הייטק זון יש הצעה זולה יותר

על המקום קיבלתי הצעה זולה במאות שקלים מהמחיר הזול

רכשתי וגם קיבלתי בונוס עוד 5 זוגות משקפים.

מקבל מחר

פורסם
  • מחבר

אורי, אצלנו יושבים 2.5-3.5 מטר על ה 651Y בגודל 55" והגרעינים היחידים שאנחנו רואים זה של אבטיח.

לדעתי אתה צודק

קיבלתי באיחור של יום, מסתבר שלהבטחות של וואלהשופס לאספקה ביום שלמחרת אין כיסוי, אז הגיע ביום שלמחרת היום המובטח.

כמה התרשמויות ראשוניות

מסתבר ש-47 זה לא ממש גדול, היא מחליפה אצלי סוני 40, ומתרגלים לגודל באופן מיידי

כשרואים 3D, לפחות בשיטה שאני הזרמתי לטלויזיה, מסך בצד מסך, התמונה קטנה בחצי וזה כבר זעיר

איכות התמונה ממש טובה ועולה בכמה מונים על הסוני 40

בסה"כ מאוד שבע רצון

פורסם

תתחדש ותהנה :xyxthumbs:

פורסם

במחשבה שנייה, אם זה לא מספיק גדול בשבילך, אולי זה לא מאוחר לבקש להחליף ל 55"

פורסם
  • מחבר

נכון לעכשיו היא בגודל אידיאלי למרחק הצפיה הקרוב שלי

אתה צריך לראות יש לי אחלה ציוד שמחובר אליה

ממיר HD מקליט של YES שזה האלמנט הבסיסי

ובנוסף האיכות האמיתית, מחשב HTPC מבוסס SSD כדיסק ראשי + 1.5 טרה שגם ככה מתפוצץ בסרטים וסדרות + כרטיס מסך AMD מסידרה 6 עם 4 גיגה זיכרון פנימי ויחד עם חיבור 100 מגה מבטיחים אספקה איכותית.

זה שה-3D מאכזב (תמונה קטנה + לא באמת תלת, נראה יותר כמו שכבות של דו מימד) ממש לא חשוב לי.

פורסם

דווקא אצלי התלת נראה מצויין.

איזה סרט בדקת? איך ניגנת אותו?

פורסם
  • מחבר

שמתי את מלך האריות

Bluray 3D H-SBS Encode

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים