עבור לתוכן

Assassin's Creed 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

תתחדש! רק המטבע הזה שווה הכל :)

--

מה שקצת יותר מציק לי מכל הבעיות הטכניות של המשחק, זה המרחקים למטרות שמוצגים על המסך...

100 מטר, ולוקח לקונור דקה וחצי לרוץ את זה... בהליכה אפשר לעבור 100 מטר מהר יותר! אני מתחיל להוסיף 0 בסוף המרחק המצויין בכל פעם שכזה מופיע על המסך, זה קצת יותר ריאלי :P

• תגובות 79
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חח אחי אתה שהעלת את התמונות תעשה טובה תסיר אותם ותעלה לאתר אחר הכל שם פורנו וחורי תחת פעורים ברגע שהקלקתי על אחת התמונות שהעלת :|||||||||||| לא נעים

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה, זה יכול ליהיות במיילים ואז זה הרבה יותר הגיוני... אבל עדיין, בשבילי m זה מטרים... ;)

3emi

Adblock ולא תראה שם שום דבר כזה יותר לעולם...

פורסם

אני היחיד שרואה את הצירופי מקשים בכוכביות במקום מספרים?

נגיד כשצריך לעשות COUNTER עם E, אז במקום E הוא מראה לי כוכביות.

אמנם את רוב הצירופים כבר למדתי בעל פה עכשיו, אבל זה ממש מציק לפעמים כשצריך לעשות QTE ספציפיים.

ברור לי שהוא קורא את המקלדת ה"עברית" - יש למישהו מושג איך להחזיק אותו ל"אנגלית"?

תודה...

מישהו? :(

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סוף סוף הגעתי למשהו כמו 22 אחוז התקדמות ועכשיו זה מתחיל להרגיש כמו שצריך עולם יותר פתוח ויש יותר אפשרויות משחק

המשחקיות הימית חבל על הזמן היה אפשר לבנות על זה משחק לחוד אם רק היו רוצים

פורסם

המשחק הזה ממש שבור מבחינות מסויימות

אני לא יכול להסתובב בניו יורק בלי שאני בורח מחיילים

אני רק הולך ברחוב ישר כולם נעשים אדומים ומתחיל מרדף

ומה אי אפשר להתחמק מרוב הכמות של החיילים שפזורים בעיר

אי אפשר לשחק אני רק בורח ובורח דקות ארוכות מצב מעיק ביותר

בנוסף לזה מישהו יכול להגיד לי איך אני יוצר נשקים וכו

אני הצלחתי להכנס לתפריט שבונים חצים וכו אבל הוא מראה לי שאיזה איש חסר לי

חוץ מזה אני במחסור של כסף אספתי כמה תיבות אבל הסכום לא מספיק לכלום רק שיפרתי את הספינה מעט וקניתי חרב אחת זולה

שלחתי איזה 3 מרכבות של TRADE שהעמסתי בעצים אבל לפי דעתי את העצים האלו קניתי בכסף בתפריט של הקנייה ככה שאני לא מבין מה עשיתי פה

וגם הרווח היה רשום משהו מזערי איך אני אמור להרוויח כסף בסכומים שיאפשרו לי לשפר את הספינה בדברים שעולים 10000 ויותר

מה גם עד שאני ישיג כאלו סכומים לא ישארו לי משימות ים להנות מהשיפורים...

אבל בנתיים הכי מעצבן המרדפים הבלתי נגמרים בניו יורק

וגם בקרבות עצמם אפילו אם אתה עושה טוב אבל בכל זאת לוקח נזק מהחזקים עם הגרזנים אפילו שאתה חוסם אותם

פורסם

איך באמת מטפלים בענקים האלו? אי אפשר להרוג אותם..

פורסם

אני היחיד שיש לו בעיה מתחילת המשחק עם הטקסטים?

טקסט של משימות.. מה לעשות.. טיפים שהוא נותן...

זה מופיע לי ונעלם אחרי 2-3 שניות.

עד שאני קולט את זה תוך כדי המשחק, כבר חצי "up time" של הטקסט הלך לי ואין לי מושג מה היה כתוב שם.

אני יודע שאפשר לעשות Diasrm - אין לי מושג איך, לא הספקתי לקרוא.

אני יודע שאפשר לעשות עוד כל מיני דברים שקשורים לקרב\התחמקות.. ואין לי מושג איך עושים אותם כי לא הספקתי לקרוא !!

:-\

פורסם
  • מחבר

אכן יש בעיה עם הכתוביות.

מעצבן של-FARCRY הוציאו כבר שלושה פאצ'ים ולזה רק אחד.

כ"כ הרבה באגים מחייבים פאץ' דחוף לתיקון.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רק לי יש עודף של 100 אלף בבנק?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סוף סוף התחלתי להבין קצת יותר במשחק הזה

בכלל לא מצאתי עד עכשיו שאפשר בבית הראשי בחדר הראשון להתעסק ב CRAFTING TRADING וכו

עכשיו הבנתי איך לשלוח עגלות ולהרוויח משהו כמו 3000-3500 על כל נסיעה

וגם כדאי לעשות את המשימות של ההומסטאד שזה פותח את הדמויות שמאפשר לך לקנות וליצור כל מיני דברים חדשים

אבל עדיין לא הבנתי מה זה נותן לי שאני יכול לעשות מרק רגל צבי מתי אני צריך את זה במשחק?

וגם לא הבנתי למה אי אפשר ליצור דברים מסויימים אפילו שכביכול יש לי את הדמות שאמורה ליצור את החפץ

לפעמים רשום 2 ליד הדמות כאילו אני צריך פעמיים את אותו הדמות שיהיה אפשר ליצור? לא הבנתי....

וגם רק כרגע מצאתי שעל ידי לחיצה על T אפשר לשלוח אנשים למשימות

יש פה כמה וכמה אלמנטים שהם לא מוצגים בצורה ראויה ואפשר לפספס אותם בקלות

מה גם שהאינטרפייס בשליחת עגלות לא מעוצב טוב צריך להוסיף חפץ חפץ כל פעם מהתחלה במקום לעשות את הבחירות ב BATCH

מלא לחיצות מקלדת בשביל לשלוח 3 עגלות מלאות

גם עכשיו עדיין הרבה דברים לא ברורים לי אבל המשחק הזה טוב יש הרבה דברים לעשות אני מלא שעות חרשתי עליו ועדיין רק ב 50 אחוז

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

איזה קטע הזוי ומצחיק ................

ספויילר

עכשיו אכילס מת קברתי אותו אחרי קטע מרגש של כמה דקות אני נכנס לבית ורואה אותה בסלון אומר לי GOOD MORNING

LOOOOOOOOOOOOOL

איזה באג קורע ההוא שם עומד אומר לי בוקר טוב הרגע קברתי אותו

הרצתי חיפוש בגוגל אני רואה זה איזה באג ויש מצב זה דופק לי את המשחק עכשיו כי קראתי שכמה משימות לא יודעות לעלות בגלל שהוא חי :\\\

WTF

• 4 שבועות מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הפרק ה1 היה דיי משעמם...

מקווה ש2 ו3 יהיו טובים יותר :-\

פורסם

לדעתי אין טעם לשחק רק בראשון, עדיף לחכות שהשלישי ייצא ולשחק ברצף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים