עבור לתוכן

עזרה בבקשה... האם אני יכול לעבור ל-100 מגה?

Featured Replies

פורסם

טוב, אני שוקל ללכת על העסק החדש של הוט, הבעיה היא שאני עוד מעט עובר דירה ואני מתלבט אם לעבור לזה עכשיו או אחרי המעבר.

אשמח לעצותיכם:

1. כדאי לי במעבר לברר אצל השכנים איזה אינטרנט הכי טוב אצלהם מבחינת חיבור, או שפשוט לעבור כבר עכשיו להוט?

2. עוד בירור: הבינותי שלא כדאי להשתמש בהוטבוקס כראוטר. זה נכון? כי אני לא סובל את הראוטר הנוכחי שלי. האנטנה שלו קצת רופפת וזה משגע אותי.

3. האם כרטיס הרשת שלי מתאים ל-100 מגה? נכנסתי למנהל ההתקנים, ומצאתי משהו בשם Realtek RTL8191SE 802. 11b/g/n wIfI Adapter. זה הכרטיס רשת? זה מתאים ל-100 מגה? יש שם גם משהו בשם Realtek PCIe FE Family Controller.

4. זה משנה איזה דגם של לפטופ יש לי?

5. הראוטר שלי זה ה-TP-LINK TL-WR841N של הוט. זה מתאים? הנה קישור למידע על הראוטר: http://www.hot.net.il/heb/business/internet/wirless/Modem/article,64/

6. אני משחק הרבה במשחקי מולטיפלייר ברשת על ה-PlayStation 3. יהיו לי פינגים טובים וחיבור טוב לשרתים בחו"ל?

תודה רבה.

פורסם

אתה יודע שהמבצע נגמר כן? המחיר לה באיזה 50 ש"ח לחודש אם לא יותר.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת? זה 380 לחודש, לא? אני מתכוון, הטריפל.

פורסם

מה זאת אומרת? זה 380 לחודש, לא? אני מתכוון, הטריפל.

כן. עד אתמול זה היה 329 ש"ח ללא ספק. היום זה 50 ש"ח יותר.

פורסם

איחרת את הרכבת, הטריפל עם 100 מגה עלה למחיר של 379 שקלים בחודש.

במחיר הזה, לא בטוח עד כמה השדרוג משתלם

במקום זה במחיר של 329 שקלים, הוט משווקת היום עם הטריפל תשתית גלישה במהירות של 30 מגה.

פורסם
  • מחבר

עזבו את המחיר, יותר דחוף לי כרגע השאלות ששאלתי.

פורסם

1. כדאי לי במעבר לברר אצל השכנים איזה אינטרנט הכי טוב אצלהם מבחינת חיבור, או שפשוט לעבור כבר עכשיו להוט?

תברר אם יש NGN באזור שאתה עובר אליו, ואז תחשוב על האפשרויות שלך. אם אין NGN אין לך התלבטות.

2. עוד בירור: הבינותי שלא כדאי להשתמש בהוטבוקס כראוטר. זה נכון? כי אני לא סובל את הראוטר הנוכחי שלי. האנטנה שלו קצת רופפת וזה משגע אותי.

תנסה, לא יתאים לך, תעביר אותו להיות מודם ותשתמש בראוטר נפרד. גם ראוטר חדש זה לא עסק יקר מדי (250 שקל לאחד טוב מאוד)

3. האם כרטיס הרשת שלי מתאים ל-100 מגה? נכנסתי למנהל ההתקנים, ומצאתי משהו בשם Realtek RTL8191SE 802. 11b/g/n wIfI Adapter. זה הכרטיס רשת? זה מתאים ל-100 מגה? יש שם גם משהו בשם Realtek PCIe FE Family Controller.

מתאים

4. זה משנה איזה דגם של לפטופ יש לי?

כנראה שלא, אלא אם מדובר בדגם פרה-היסטורי

5. הראוטר שלי זה ה-TP-LINK TL-WR841N של הוט. זה מתאים? הנה קישור למידע על הראוטר: http://www.hot.net.il/heb/business/internet/wirless/Modem/article,64/

ראוטר טוב, וכנראה לא מצדיק החלפה. ניתן לקנות אנטנות אחרות במידה וחיבור האנטנות שלך סדוק ולכן הן רופפות

6. אני משחק הרבה במשחקי מולטיפלייר ברשת על ה-PlayStation 3. יהיו לי פינגים טובים וחיבור טוב לשרתים בחו"ל?

אף אחד פה לא נביא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים