עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע ל Windows 7

Featured Replies

פורסם

ככה זה ב7, השימוש בזיכרון הפיזי הוא גבוה יותר ואצלך הוא אפילו לא כזה גבוה . אצלי ישר אחרי העלאת הווינדוס אני על 1.2 ואחרי כמה דקות אני כבר מגיע ל1.5 אז יצאת בזול. אם הזיכרון הפיזי חשוב לך למשהו מיוחד ישנם תוכנות רבות שמכבות תהליכים לא חשובים (ג'אגדטים ,אנימציות,ערכות נושא מתחלפות, וכל השטיקים האלה ) ובכך מפנה זיכרון . לי אישית היא מפנה משהו כמו 40-50% מהזיכרון ואני ישירות יורד ל600-700 אז אצלך אני מתאר לעצמי שתר אפילו נמוך יותר . אם אתה רוצה לבדוק קוראים לתוכנה GameBooster, תוכנה חינמית לחלוטין.

בקשר לאחרים אני לא יודע תתשובה...

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לשנות את החלוניות בצד ולמטה , מי שרוצה לדעת איך : סדר , פריסה , חלונית ניווט וחלונית פרטים

ובקשר ל Service Pack פשוט לא היה לי מותקן במחשב , בגלל זה לא מצאתי

פורסם

אם אתה מעוניין לשנות את הגודל של החלוניות אתה יכול פשוט להצביע עם העכבר על הקו שתוחם אותן.

האייקון של העכבר יהפוך לחץ דו כיווני ואז תוכל לגרור עם העכבר עד לגודל הרצוי של החלונית.

בתפריט שאתה מצאת אפשר רק לבחור אם לבטל או להראות את החלוניות.

לגבי צריכת הזכרון, היא נראית נורמלית. כדאי לשים לב כשמתקינים תוכנות, שיש הרבה תוכנות שמחליטות "על דעת עצמן" להתחיל לפעול בהפעלת המחשב. בהרבה מקרים אין בזה צורך וזה סתם גורם לצריכת זכרון גדולה יותר. לכן כשאתה מתקין תוכנה, תבדוק אם אתה צריך את האופציה הזו ואם לא אז תבטל אותה. יש אפשרות לבטל את זה גם אחרי שכבר התקנת את התוכנה דרך וינדוס.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שרציתי לעשות , רציתי לבטל את החלוניות האלה שיהיה כמו שהיה לי ב XP.

כן אני מכיר את זה שיש תוכנות שמחליטות לפעול בהפעלת המחשב אני תמיד מבטל את זה.

טוב אין מה לעשות ככה זה בWIN 7 פשוט חבל שהשימוש בזיכרון הפיזי כל כך גבוה בלי ששום דבר מיותר פועל כי ב XP זה היה הרבה יותר נמוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים