עבור לתוכן

HotNet 100MB's אבל לא מגיע אפילו ל5MB's

Featured Replies

פורסם

שלום,

לא מזמן הצטרפתי למבצע החדש של הוט כמו רוב המשתמשים כאן וגם אני כמו רוב המשתמשים נתקלתי בבעית המהירות.

הצטרפתי למסלול 100MB\S של הוט נט וכאשר אני מריץ בדיקת מהירות אני מקבל תוצאה של 5MB\S ולא מעל זה.

דיברתי כבר למעלה משעתיים עם נציג של הוט (שלא הבין הרבה בוא נגיד ככה) ובסופה של השיחה מצאתי את עצמי מפנה יום לטכנאי "בכיר מאוד" של אינטרנט כפי שהנציג במוקד אמר.

הקטע הוא שהנציג אמר לי שכרטיס הרשת שבמחשב הנייח שלי אינו תומך במהירויות כאלה.. אבל מצד שני כשהייתי ב012 עם 12MBS אני באמת קיבלתי 12MB\S +-.

אז רציתי לדעת האם באמת הבעיה היא בכרטיס הרשת שברשותי או ששוב הוט מרמים אותי.

נכנסתי לDevice Manager ותחת Network Adapters יש רק שורה אחת ובה כתוב "Realtek PCIe GBE Family Controller"

בלי שום דגם מדוייק..

פורסם

מדובר בכרטיס ג'יגה. הוא לא אמור להגביל אותך.

פורסם
  • מחבר

מדובר בכרטיס ג'יגה. הוא לא אמור להגביל אותך.

אז אתה אומר שהבעיה היא לא כרטיס הרשת כמו שהנציג של הוט אמר?

אני פשוט רואה שכמעט כולכם מקבלים 102MB\S שזה אפילו מעל ה100 ואני בקושי 10 מקבל חח עצוב..

פורסם

הכרטיס לא אמור להגביל אותך (וגם אם כן, לא ל-2.. הרי שקיבלת 12 לפני כן!). כמובן שאפשרי שהוא התקלקל בדיוק בהחלפה, אבל הסיכוי לזה די נמוך..

פורסם

הסקריפט האוטומטי של תומכי השירות הוא להאשים את הלקוח בבעיה. כרטיס הרשת הוא הרכיב החביב עליהם.

פורסם

שלום,

לא מזמן הצטרפתי למבצע החדש של הוט כמו רוב המשתמשים כאן וגם אני כמו רוב המשתמשים נתקלתי בבעית המהירות.

הצטרפתי למסלול 100MB\S של הוט נט וכאשר אני מריץ בדיקת מהירות אני מקבל תוצאה של 5MB\S ולא מעל זה.

דיברתי כבר למעלה משעתיים עם נציג של הוט (שלא הבין הרבה בוא נגיד ככה) ובסופה של השיחה מצאתי את עצמי מפנה יום לטכנאי "בכיר מאוד" של אינטרנט כפי שהנציג במוקד אמר.

הקטע הוא שהנציג אמר לי שכרטיס הרשת שבמחשב הנייח שלי אינו תומך במהירויות כאלה.. אבל מצד שני כשהייתי ב012 עם 12MBS אני באמת קיבלתי 12MB\S +-.

אז רציתי לדעת האם באמת הבעיה היא בכרטיס הרשת שברשותי או ששוב הוט מרמים אותי.

נכנסתי לDevice Manager ותחת Network Adapters יש רק שורה אחת ובה כתוב "Realtek PCIe GBE Family Controller"

בלי שום דגם מדוייק..

איך אתה מבצע את בדיקת המהירות? תעלה צילום מסך?

אתה מחובר באלחוט או באופן קווי? ה-HOTBOX מוגדר כנתב או כמודם? אם כמודם, איזה נתב יש לך?

פורסם
  • מחבר

איך אתה מבצע את בדיקת המהירות? תעלה צילום מסך?

אתה מחובר באלחוט או באופן קווי? ה-HOTBOX מוגדר כנתב או כמודם? אם כמודם, איזה נתב יש לך?

אני מבצע את בדיקת המהירות דרך נטוויז'ן

scaled.php?server=210&filename=captureari.jpg&res=medium

אני מחובר באופן קווי דרך LEA אם אתה מכיר.. (http://www.lea-networks.com/pdf/62_uk.pdf) הבעיה שלי היא מהדבר הזה כי זה לא תומך במהירות כזאת.. יאפ?

ההוטבוקס מוגדר גם כנתב.

פורסם

אתה מחובר עם חייגן L2TP או בלי? במהירויות הגבוהות חייבים חיבור MPLS ללא חייגן.

ושהוט ישלחו לך טכנאי הביתה אם לא מצליחים לעזור לך בטלפון, הם צריכים לספק את המהירות עליה אתה משלם.

אני מוכרח להגיד לך שבאיזור רמת גן אני עם 12M והוא לא 12M אמיתי אלא רק 10 במקרה הטוב ו 5.3 במקרה הגרוע בשעות העומס, התשתית שלהם נוראית!!!

פורסם
  • מחבר

אתה מחובר עם חייגן L2TP או בלי? במהירויות הגבוהות חייבים חיבור MPLS ללא חייגן.

ושהוט ישלחו לך טכנאי הביתה אם לא מצליחים לעזור לך בטלפון, הם צריכים לספק את המהירות עליה אתה משלם.

אני מוכרח להגיד לך שבאיזור רמת גן אני עם 12M והוא לא 12M אמיתי אלא רק 10 במקרה הטוב ו 5.3 במקרה הגרוע בשעות העומס, התשתית שלהם נוראית!!!

בלי חייגן...

הLEA הזה שיש לי בבית (זה שמעביר אינטרנט דרך החשמל בבית) תומך עד 80MB\s אבל עדיין זה לא מסביר למה יש לי 5MB\s בנייח כשהיה לי אצל 012 12MB\s בול.

ואני מוכרח להגיד לך שכשהייתי אצל בזק -תשתית + ספק 2.5MB לא זכורה לי שום בעיה.. ואני פשוט מתחרט על היום הזה..

פורסם

איזה חלונות יש לך ? Xp או 7

פורסם
  • מחבר

איזה חלונות יש לך ? Xp או 7

וינדוס 7.

בדיוק עכשיו היה פה הטכנאי ה"בכיר מאוד" של הוט וניסה להסביר לי תשובה כל כך דפוקה שהתאפקתי לא לצחוק לו בפרצוף.

הוא אמר לי שאני מקבל במחשב שלי 5MB\s בגלל שבמחשב שלי (שהוא ממש חדש) חסר כרטיס ואני יכתוב את זה באנגלית כדי שתבינו איך לקרוא את זה נכון - כרטיס ALAYA (ערבי..) אין לי מושג מה הוא ניסה להגיד אבל התאפקתי לא לצחוק לו בפרצוף.

הוא אמר לי ללכת לחנות ולקנות את זה ואני בספק גדול אם החבר'ה בKSP לא יסתלבטו עליי..

הוא חיבר את המחשב הנייד שלו ישירות לHotBox והראה לי שהוא מקבל 85 בקלות. למטה הוא בקושי עלה לו בכלל (דרך הLEA)..

באלחוטי כשהוא בדק מטר מהראוטר הוא קיבל 19.75MB's..

לצחוק או לבכות?

פורסם

לפני שאתה מאשים את כל העולם ואישתו ,פשוט חבר את המחשב ישירות לנתב כדי באמת לפסול שהבעיה היא לא אצלך במחשב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים