עבור לתוכן

אפשר לתכנת ארדואינו עם pop או imap

Featured Replies

פורסם

שכאשר הוא מקבל מייל הוא עושה פעולה כל שהיא??

פורסם

אפשרי בכמה דרכים, לחבר אותו למחשב ולכתוב תוכנה במחשב שתדע לשלוח פקודות לארדואינו בהתאם למייל/הודעה או כל דבר אחר.

או לקנות Ethernet Shield לארדואינו (ניראה לי שזה נקרא ככה) שיאפשר לך ממשק Ethernet לארדואינו ומשם תוכל לכתוב תוכנה שתקרא מיילים או תקבל פקודות באופן ישיר.

כמובן שהאופציה השניה דורשת ידע ברמה הרבה יותר גבוהה, אלא אם כן קיים כבר קוד מוכן בשביל זה (רוב הסיכויים שקיים).

פורסם
  • מחבר

אפשרי בכמה דרכים, לחבר אותו למחשב ולכתוב תוכנה במחשב שתדע לשלוח פקודות לארדואינו בהתאם למייל/הודעה או כל דבר אחר.

או לקנות Ethernet Shield לארדואינו (ניראה לי שזה נקרא ככה) שיאפשר לך ממשק Ethernet לארדואינו ומשם תוכל לכתוב תוכנה שתקרא מיילים או תקבל פקודות באופן ישיר.

כמובן שהאופציה השניה דורשת ידע ברמה הרבה יותר גבוהה, אלא אם כן קיים כבר קוד מוכן בשביל זה (רוב הסיכויים שקיים).

הא אין לוח עם חיבור לאינטרנט?

בכל מקרה האפשרות שניה נשמעתת הרבה יותר טוב הבעיה היא שזה טיפה מסובך...

יש אפשרות לתכנת את הארדואינו עם טיימר?

ז"א שכל כמה זמן\שעה מסויימת הוא יעשה פעולה כלשהיא...

הרעיון הוא שאני רוצה לבנות מתקן האכלה אוטומטית לכלב שלי,הוא אוכל לפי שעות וצריך לתזמן את זה...

פורסם

יש לוח שמתלבש על הארדואינו עם חיבור לאינטרנט אבל צריך ידע בתיכנות ואיך עובד פרוטוקול TCP כדי להפוך את הארדואינו לשרת שבעצם שולט על מה שאתה רוצה דרך האינטרנט.

בוודאי שיש אפשרות לתכנת את הארדואינו עם טיימר.

אתה יכול לחפש פרוייקט מוכן של שעון מעורר או משהו בסגנון, הקוד יהיה מאוד דומה.

או שתחפש Arduino food despenser או משהו בסגנון בגוגל.

הנה תוצאה אחת.

פורסם

מישהו עשה דבר דומה לחתול שלו, תחפש :)

פורסם
  • מחבר

הוא עשה את זה לפי שעות?

ראיתי את זה אבל אני לא חושב שזה מתוזמן

פורסם

לעשות את זה לפי שעות זה פשוט מאוד - רק להוסיף לתוכנית האינסופית את הדיליי מפעם לפעם..

פורסם

לתזמן פעולה בארדואינו זאת פעולה פשוטה יחסית, הפונקציה-

millis();

תחזיר לך את ערך המילי-שניות שעברו מהפעלת המעבד.

כמובן שניתן גם להתשמש בפונקציית

delay(#);

שתעצור את פעולת העיבוד למספר מילי השניות שתזין במקום הסולמית

את המאכיל של החתול בניתי בתחילה על ידי עיקוב בשימוש פונקציית מיליס. אתה יכול לראות את הקוד הראשון מפורסם ביומן הפרוייקט מאוחר יותר הוא שודרג לעבוד לפי משקל האוכל על הצלחת.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה...

ועוד שאלה:איזה ארדואינו יתאים לצרכים?

עם מה אתה השתמשת?

פורסם

כל ארדואינו יעשה את העבודה וישאר לך עוד מספיק כוח עיבוד בכדי להריץ חצי בית חכם עליו :)

עם הגדולים יחסית (UNO, Duemilanove) נוח יותר לעבוד, במיוחד אם זה פרוייקט ראשון שלך. אם יש לך ידע מקדים בהרכבה של לוחות אלקטרונים כדאי שתשקול את המיני. הוא מעט זול יותר ולשימושים קצת יותר מתקדמים הוא יכול להיות נוח.

אני השתמשתי ב Duemilanove.

פורסם
  • מחבר

הכי טוב להזמין המחנות שפרסמת בפרוייקט?

פורסם

הם דיי יקרים יחסית לאינטרנט.

בנתיים קניתי רק מאיביי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים