עבור לתוכן

תקלה בהוטנט, מהירות תקינה לאחר שיחה עם נציגים.

Featured Replies

פורסם

היום בבוקר הייתה תקלה כביכול בהוטנט - המהירות אצלי לא עברה 4MB, לאחר שבוע שהכל עבד בצורה תקינה.

שיחה עם הוט פתרה את הבעיה.

פורסם

דיברת עם הוט?

מה הם אומרים?

פורסם
  • מחבר

אני מחכה להורים שלי שהחשבונות רשומים על שמם. אני יעדכן בכל מקרה מה נסגר איתם.

פורסם

שלום!

כנראה עברתי איזושהי הגבלה של הוטנט וכרגע המהירות שאני מקבל היא 4MB בלבד!

אני בתשתית 100MB וספק הוטנט זהה כמובן. התחברתי לפני פחות משבוע.

ניסיתי להחליף אייפי (דרך כתובות MAC), להחליף יציאה בהוטנט, לנתק אותו מהחשמל. כלום לא עוזר.

אתמול כמובן שהמהירות הייתה תקינה במאה אחוז (וגם אז לא ניצלתי את מלוא המהירות, רק 60MB בגלל חיבור אלחוטי ונתב שלא תומך בחיבור WAN

של 1Gb).

אם ככה זה הולך אז צריך לברוח משם ומהר!

כמו שאמרו לך בפורום אחר (כנראה שאתה לא מסתפק בתשובה שם ::) ) כנראה שהבעיה היא אצלך בלבד. יש מספיק אנשים שעברו את ה"מגבלה" במאות אחוזים ולא נתקלו בשום בעיה.

תבדוק מה אתה מקבל תחת speed.hot.net.il.

פורסם
  • מחבר

שלח צילום של מסך ההוטבוקס

http://www.netcheif.com/blog/?p=2064

כמו שאמרתי הוא משמש כמודם בלבד וגם בכתובת של המודם העוצמות נשארו זהות לחלוטין למה שהיו לפני, והם תקינות לחלוטין לדעתי.

54149538.png

פורסם

אכן נראה תקין

עכשיו נשאר לבדוק את המהירות של הרשת הפנימית שלך שתהיה לפחות 100

ואז לפנות להוט..

פורסם
  • מחבר

אכן נראה תקין

עכשיו נשאר לבדוק את המהירות של הרשת הפנימית שלך שתהיה לפחות 100

ואז לפנות להוט..

ברשת הקווית מחוברת להוטנט כמובן שהמהירות הייתה לפחות מאה (כרטיס ג'יגה) , לא השתנה כלום מאתמול בלילה שהכל היה תקין לחלוטין.

חוץ מזה שכבר כתבתי, בחיבור אלחוטי של 300MB הגעתי בשבוע וקצת שיש לי את החבילה ל60MB בלי בעיה, מהירות של 6MB ופחות זה עשירית.

פורסם

עזוב רשת אלחוטית

בדקת הכל ברשת הקווית, נכון?

פורסם
  • מחבר

הדבר הראשון שעשיתי היה לחבר שתי לפטופים (שאיתם הגדרתי הכל מההתחלה...) להוטבוקס. שתיהם קיבלו IP ישירות כמובן, ושתיהם לא עברו מהירות של 6MB והפינג משום מה גבוהה פי 2 ממה שהיה עד אתמול. 26 לעומת 12-13.

פורסם

הדבר הראשון שעשיתי היה לחבר שתי לפטופים (שאיתם הגדרתי הכל מההתחלה...) להוטבוקס. שתיהם קיבלו IP ישירות כמובן, ושתיהם לא עברו מהירות של 6MB והפינג משום מה גבוהה פי 2 ממה שהיה עד אתמול. 26 לעומת 12-13.

אנחנו מתקדמים. פינג גבוה בהחלט יכול להעיד על תקלה אזורית או אפילו תקלה במודם שלך.

עד שלא תתקשר להוט, אתה לא תדע מה קורה, אז חבל הכותרות שאתה זורק כאן ללא ביסוס. תחזור עם כותרות כשאמרו לך ישירות שחוסמים אותך מסיבה כזו או אחרת.

פורסם
  • מחבר

כמו שכתבתי בפורום השני, אחרי שיחת טלפון עם נציגים מהוט המהירות חזרה כרגע לתקינות. נקווה שכך היא גם תשאר.

פורסם

מה הנציגים אמרו?, שהייתה הגבלה או תקלה? דיברת עם שירות לקוחות או טכני?, עם הוטנט או הוט?

פורסם
  • מחבר

מה הנציגים אמרו?, שהייתה הגבלה או תקלה? דיברת עם שירות לקוחות או טכני?, עם הוטנט או הוט?

דיברתי עם נציג שלטענתו שולט בנעשה גם בתשתית של הוט וגם בהוטנט. הוא עשה מה שעשה ואמר לי לבדוק את המהירות...

כמובן שפתאום נוצל כל רוחב הפס.

פורסם

אז הייתה תקלה איזורית שטופלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים