עבור לתוכן

המחשב שלי מתאים לגלישה ב 50Mb?

Featured Replies

פורסם

השתדרגתי ל 50Mb בבזק (אני אמור לקבל תוך ימים ספורים את המודם-ראוטר VDSL שלהם) ,ועכשיו

אני תוהה אם המחשב שלי יתמוך במהירות הזאת.

המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.4Gh עם 2GB זיכרון RAM, וכרטיס-רשת מובנה בלוח-האם.

פרטי כרטיס הרשת בתמונות המצורפות.

טכנאי בזק שדיברתי איתו היום אמר לי שקיים חשש שהמעבד שלי חלש מדי למהירות כזאת,

אבל הוא לא בטוח, וגם לא ידע לומר איך זה יתבטא.

לגבי כרטיס הרשת: באתר של הוט, למשל, כתוב שבשביל מהירות מעל 16Mb חייבים כרטיס רשת

עצמאי (לא על-גבי לוח-האם).

דעתכם?...

[attachment deleted by admin]

פורסם

לדעתי לא אמורה להיות בעיה.

בכל מקרה, כרטיס רשת עצמאי הוא לא עסק יקר במיוחד. אז במידה ולא תקבל 50Mbits, תרכוש אחד.

אגב, איזה נתב אתה עתיד לקבל?

פורסם
  • מחבר

^^^

אני אכן מקווה שלא תהיה בעיה, וכרטיס רשת עצמאי זה לא סיפור גדול, אבל הטכנאי של בזק

אמר לי שהמעבד שלי חלש וזה יכול להוות בעיה...אני לא ממש מבין מה הקשר בין גלישה למעבד

אבל זה מה שהוא אמר. כך שאם אחווה בעיות כלשהן בגלישה, תמיד יהיה לי ספק אם המעבד לא קשור

לכאן....

בקשר לנתב, מדובר בנתב ספציפי שבזק מספקים אותו בלבד בטכנולוגיית VDSL. אני לא יודע

מי היצרן או מה הדגם, זה לא משהו שאפשר לרכוש לבד עד כמה שאני יודע.

פורסם

ישנם שני דגמים שבזק מספקים: אחד של Netgear ואחד של D-link. אני מהמר שתקבל את ה Netgear.

ויש קשר בין מהירות המעבד לגלישה, אך הוא בא לידי ביטוי יותר במהירויות הקרובות ל 100Mbits.

פורסם

לא יחזיק.

מחשב כזה ומהירות כזאת יגרמו לשפת המעבד ואף שקע החשמל...

סכנה הכל יכול להתפוצץ...

פורסם
  • מחבר

^^^

אני מקווה שאתה ציני......ושמישהו יותר רציני יתייחס לנושא.

ישנם שני דגמים שבזק מספקים: אחד של Netgear ואחד של D-link. אני מהמר שתקבל את ה Netgear. .

אתה מתבלבל עם הדגמים שבזק מספקים לתשתית הוט. לתשתית בזק במהירות 20Mb ומעלה יש להם

מודם-ראוטר מיוחד שלהם.

ויש קשר בין מהירות המעבד לגלישה, אך הוא בא לידי ביטוי יותר במהירויות הקרובות ל 100Mbits.

אז יש מצב שאני אסבול, למשל, בטעינת אתרים איטית יותר מאשר עכשיו, במהירות 10Mb?....

פורסם

אני לא מתבלבל. אילו המודמים שהם מספקים לתשתית VDSL (עשרים מגה ומעלה).

אני מדבר על: D-link 6740U ו - NETGEAR VVG2000.

ולא, אין קשר לטעינת האתרים.

פורסם
  • מחבר

^^^

אה נכון אתה צודק.... התבלבלתי (כנראה בגלל השעה..). ה D-link עדיף אם אני זוכר נכון,

אבל יש סיכוי נמוך לקבל אותו.

ויש קשר בין מהירות המעבד לגלישה

ולא, אין קשר לטעינת האתרים.

1.אז אם לא בטעינת אתרים אז מה כן? הורדות יותר איטיות? פינגים גבוהים יותר?....

2. באם המעבד החלש "מפריע" לגלישה באחת מהדרכים שתיארתי לעיל או אחרות,

האם יש חיווי כלשהוא שמצביע על כך? למשל cpu גבוה יותר?

פורסם

לא תיהיה שום בעיה.

פורסם

הנתב עושה את כל העבודה אז אני לא מבין מה הם רוצים מהמחשב .

בכל מקרה מחשב pentium 4 נחשב לעגלה היום עדיין הוא יהיה יותר מהיר ממעבד atom אם הבנתי נכון (atom זה כמו pentium 3 מסורס) . עדיין אין סיבה לשדרג אם המחשב מספק את הסחורה. סך הכל מדובר באינטרנט וגם מכשירים שעובדים ב200MHz יכולים להשתמש באינטרנט בלי בעיה. עדיין אם השאלה היא אם הוא יצליח לעמוד בקצב של 50Mbps אני בטוח שכן . זה כולה ethernet של 100mbps מעבד חלש פי 10 גם יכול לעבוד ב100mbps בלי בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים