עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט גיימינג כבד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז אני צריך חוות דעת על המחשב

בעקרון הוא מיעוד לגיימינג כבד + קצת עריכה בפוטושופ

המחשב :

[table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td]

1

[/td][td]

₪1012

[/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN Mine 2 1155 + 1366 SUPPORT[/td][td]

1

[/td][td]

₪236

[/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3[/td][td]

1

[/td][td]

₪640

[/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]Fractal Design Core - 3000 Mid Case[/td][td]

1

[/td][td]

₪350

[/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪370

[/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333[/td][td]

2

[/td][td]

₪115

[/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/td][td]

1

[/td][td]

₪580

[/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td]

2

[/td][td]

₪790

[/td][/tr][tr][td]כונן אופטי[/td][td]LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black[/td][td]

1

[/td][td]

₪98

[/td][/tr][tr][td]הרכבה[/td][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][td]

1

[/td][td]

₪0

[/td][/tr][tr][td]המהרת מערכת מחשב[/td][td]אני מעוניין בהמהרת המעבד[/td][td]

1

[/td][td]

₪0

[/td][/tr][tr][td][/td][td]

סה"כ:

[/td][td]

13

[/td][td]

₪5096

[/td][/tr][/table]

פורסם

מתוכנן OC? מה חשיבות השקט? גודל המסך שברשותך (רזולוציה)?

אני מציע שתענה על השאלון בסטיקי על מנת שנוכל לעזור לך בצורה הטובה ביותר.

פורסם
  • מחבר

מתוכנן OC? מה חשיבות השקט? גודל המסך שברשותך (רזולוציה)?

אני מציע שתענה על השאלון בסטיקי על מנת שנוכל לעזור לך בצורה הטובה ביותר.

כן מתוכנן OC בינוני על המעבד

חשוב שהמחשב יהיה שקט (שיהיה אפשר לישון בקרבתו)

יש לי מסך FULL HD 1920*1080P

פורסם

לא הייתי משנה כלום במפרט שלך. הדבר היחיד שאולי כן הוא הקירור למעבד שהוא קצת פצצתי עבור OC קל, אבל מצד שני הוא טוב ושקט. בחירה בקירור אחר יכולה להוזיל את המערכת ב-50-90 שקל אם אתה רוצה ועדיין תקבל קירור שקט ואיכותי, אך זה לא ביג דיל. נקודה נוספת הוא שהכרטיסי מסך יעשו קצת רעש במשחקים, אבל רק במשחקים ובחירה בכרטיס שונה לא תפתור את הבעייה ממש (תוכל לרכוש קירור חלופי בעתיד אם יפריע לך), אם אתה מחפש שקט רק בלילה שאתה ישן, אז תתעלם מהערה הזו. בגדול המפרט שלך מצויין בשונה ממפרט ראשוני שאנשים רושמים! תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

רד ללוח זול יותר בהנחה ואין שום דרישה מיוחדת מהלוח (יציאות, פיצ'רים וכו') וקח מארז שקט ומבודד יותר (ה-FD R3).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים