עבור לתוכן

מחשב גיימינג טהור- 10K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי, העיקר שתתקבל המפלצת הכי מטורפת.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, אולי ב-1000 ש"ח, לא יותר.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, טיפה סרטים ואינטרנט.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3, FIFA 12, כל הכבדים החדשים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות לאורך הרבה זמן.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק לא נחוץ.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, לפי התוכנית TMS מבצעת OC בעצמה, וזו גם החנות שממנה תכננו לקנות, אם חנות אחרת אז לא יתבצע במידה והחנות לא תבצע.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS, אפשר אחרות אם זה משתלם.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

המחשב הוא לחבר, אני רק לא מצליח למצוא לו משהו-

חשבתי על מערך של שלושה 7950, אבל יהיו נפילות FPS כבדות, אז אני מתבלט בין 7970, ו-6990. אני לא זוכר בדיוק את ההשוואה ביניהן, כעיקרון הם שווים, נכון?

פורסם

אני לא רואה איפה ההצדקה להוציא סכום דמיוני כזה על מערכת מחשב, על איזה נפילות FPS אתה מדבר?

גם במערך של 6850 שחלשים משמעותית מהכרטיסים שהצגת אין את הנפילות שאתה מדבן עליהן.

מערך CF\SLI של זוג כרטיסים יהיה הרבה יותר ממספיק, יחסוך לך המון כסף ויהיה יעיל (חשמלית\פליטת חום) מ-3 כרטיסים.

הדבר היחידי שתוכל להיתקל בו הוא חוסר התאמה

שים לב:

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-580-3-way-sli-review/6

(בחלק גדול מהמבחנים ואני מדבר על אלו שלא עברו את ה-100FPS שגם ככה לא יהיה שום שינוי שלושת ה-580 לא רחוקים מזוג 6870 בוא לא נשכח שמערך של שלושה כרטיסים כאלו יהיה יקר פי 5 מזוג 6870 ועוד לא דיברנו על ספק\מארז שיש צורך לקחת)

פורסם

אם אתה מעונין במחשב ממש שקט, זה יעלה לך המון.

ואם אתה מעונין במערך של כמה כרטיסים, זה דבר שיוסיף רעש למחשב.

קח את זה בחשבון, לשיקולך.

פורסם

לדעתי אתה צריך לחכות איזה חודש חודשיים כי עוד מעט מגיעים מעבדים חדשים של אינטל וגם ככל הניראה כרטיסי ביניים של NV שגם ככה אמורים להיות יותר חזקים מהטופ של AMD לכן שווה לחכות ולקנות חומרה יותר חזקה בסכום משמעותית פחות.

פורסם

^מצטרף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים