פורסם 2012 בפברואר 2813 שנים אתה יודע מה אני חושב. אם אתה מחפש אישור או עוד דעות אתה מוזמן להמשיך לחכות
פורסם 2012 בפברואר 2913 שנים מחבר ברור לי כשמש בצהרי היום על מה אתה ממליץ (וזה תואם גם להמלצתו של Vic07) ואינני מחכה לדעות נוספות.פשוט עדכנתי מה המצב לאחר הפינג פונג שעשו שתי חנויות במחירי המחשב (שניידר טרחה להוריד את הלינק עם המחיר המטעה ב zap , אבל Notebook Club לא, וגם זה מידע שראוי כי ידעו כולם).
פורסם 2012 בפברואר 2913 שנים יש עוד חנויות שנותנות מחירים זולים...http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3394ולמרות זאת העסקה שקבלת, נייד עם ווידוס ב-3150 שח טובה
פורסם 2012 בפברואר 2913 שנים מחבר אכן העסקה הוצעה לי במקור ע"י ZolPrice ובדיוק עכשיו סגרתי איתם סופית במחיר הנ"ל.תודה על כל המידע שהיה לתועלת רבה.
פורסם 2012 במרץ 513 שנים מחבר עדכון: המחשב הגיע עם win7 כבר מותקן + Activation, זאת למרות שבמקור קניתי את מערכת ההפעלה בנוסף, ומפרט המחשב הזה הינו ללא מע' הפעלה.מאחר והחנות לא ביצעה את ההתקנה אז זה מגיע כך מהיבואן (?)
פורסם 2012 במרץ 513 שנים יש גרסה של הנייד הזה עם מערכת הפעלה מהיבואן ישירות (גרסת OEM למ"ה)יכול להיות שקבלת את הגרסה הזו.
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים זה מחיר מצוין, יחד עם מע' הפעלה עומד בתקציב. תודה!NOTEBOOK CLUB לא מכבדים אחריות ולא מומלץ לקנות שם - גם השרות שלהן פשוט גרועכדאי שתקראו את הביקורות ב ZAP ותדברו עם חברת יעל שנותנת את השרות לניידים של דלבגע שמשדרגים אצליהם הם לא מעדכנים את דל שהמפרט המקורי השתנה ואז אתם לא יכולים לקבל את האחריות המקורית של דלואתם תלויים רק בהם - ותאמינו לי אתם ממש לא רוצים את זה
פורסם 2012 ביוני 1013 שנים הדיון הנ"ל "מת" לפני כ4 חודשים, מה שאומר שלא נתקלת בו במקרה. היות ואתה משתמש חדש כאן בפורום (שזו הודעתך היחידה), אין מנוס מלהסיק שפתחת משתמש בפורום אחרי שחיפשת במיוחד אזכורים של NotebookClub בפורומים שונים באינטרנט כדי להפיץ את משנתך (המוזרה משהו - רוב הביקורות בזאפ חיוביות מאוד, למרות שכמובן יש להתייחס אליהן בערבון מוגבל). בנוסף, שום חנות שמוכרת ניידים לא נותנת להם שירותי אחריות בעצמה - האחריות תמיד דרך היבואן או נציגות היצרן בארץ. גם אם ההתנהלות של חברת יעל (שבחיים לא שמעתי עליה) אכן בעייתית, הרי שזה ממש לא באחריות החנות.למרות שבד"כ אני לא בדיוק בצד של החנויות בדיונים צרכניים למיניהם, אני מקווה שהנהלת הפורום תשמור את פרטי הIP שלך למקרה שNotebookClub יתקלו במקרה בדיון הזה ויחליטו להגיש נגדך תביעת דיבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.