עבור לתוכן

מחשב נייד לעובדת זרה, עד 3000 שח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תיקנתי בתגובה הקודמת

פורסם

אתה יודע מה אני חושב. אם אתה מחפש אישור או עוד דעות אתה מוזמן להמשיך לחכות

פורסם
  • מחבר

ברור לי כשמש בצהרי היום על מה אתה ממליץ (וזה תואם גם להמלצתו של Vic07) ואינני מחכה לדעות נוספות.

פשוט עדכנתי מה המצב לאחר הפינג פונג שעשו שתי חנויות במחירי המחשב

(שניידר טרחה להוריד את הלינק עם המחיר המטעה ב zap , אבל Notebook Club לא, וגם זה מידע שראוי כי ידעו כולם).

פורסם
  • מחבר

אכן העסקה הוצעה לי במקור ע"י ZolPrice

ובדיוק עכשיו סגרתי איתם סופית במחיר הנ"ל.

תודה על כל המידע שהיה לתועלת רבה.

פורסם
  • מחבר

עדכון: המחשב הגיע עם win7 כבר מותקן + Activation, זאת למרות שבמקור קניתי את מערכת ההפעלה בנוסף, ומפרט המחשב הזה הינו ללא מע' הפעלה.

מאחר והחנות לא ביצעה את ההתקנה אז זה מגיע כך מהיבואן (?)

פורסם

יש גרסה של הנייד הזה עם מערכת הפעלה מהיבואן ישירות (גרסת OEM למ"ה)

יכול להיות שקבלת את הגרסה הזו.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זה מחיר מצוין, יחד עם מע' הפעלה עומד בתקציב. תודה!

NOTEBOOK CLUB לא מכבדים אחריות ולא מומלץ לקנות שם - גם השרות שלהן פשוט גרוע

כדאי שתקראו את הביקורות ב ZAP ותדברו עם חברת יעל שנותנת את השרות לניידים של דל

בגע שמשדרגים אצליהם הם לא מעדכנים את דל שהמפרט המקורי השתנה ואז אתם לא יכולים לקבל את האחריות המקורית של דל

ואתם תלויים רק בהם - ותאמינו לי אתם ממש לא רוצים את זה

פורסם

הדיון הנ"ל "מת" לפני כ4 חודשים, מה שאומר שלא נתקלת בו במקרה. היות ואתה משתמש חדש כאן בפורום (שזו הודעתך היחידה), אין מנוס מלהסיק שפתחת משתמש בפורום אחרי שחיפשת במיוחד אזכורים של NotebookClub בפורומים שונים באינטרנט כדי להפיץ את משנתך (המוזרה משהו - רוב הביקורות בזאפ חיוביות מאוד, למרות שכמובן יש להתייחס אליהן בערבון מוגבל). בנוסף, שום חנות שמוכרת ניידים לא נותנת להם שירותי אחריות בעצמה - האחריות תמיד דרך היבואן או נציגות היצרן בארץ. גם אם ההתנהלות של חברת יעל (שבחיים לא שמעתי עליה) אכן בעייתית, הרי שזה ממש לא באחריות החנות.

למרות שבד"כ אני לא בדיוק בצד של החנויות בדיונים צרכניים למיניהם, אני מקווה שהנהלת הפורום תשמור את פרטי הIP שלך למקרה שNotebookClub יתקלו במקרה בדיון הזה ויחליטו להגיש נגדך תביעת דיבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים