פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים ??? בשבוע שעבר שידרגתי את האינטרנט ל100 מגה בהוט + HOTNET .לאכזבתי בכל הבדיקות שערכתי הגעתי למהירות הורדה שבין 50 -80 מגה לשניה בלבד.ביתי כבול ברשת חוטית איכותית והייתי משוכנע שהבעיה לא כאן ואף לא בכרטיס הרשת אינטל 82579 המוגדר כג'יגביט. (נסיון להגדירו כג'יגה דרך הפורטים שך הUPS כשל לחלוטין, אין חיבור.)התקשורת בביתי עוברת דרך הא פסק SL800 של אדוויס אי לכך נפל לי האסימון והבנתי שמקור הבעיה ב UPS ואכן אחרי ניתוק מה UPS וחיבור ישיר מהנקודה בקיר למחשב המהירות עלתה פלאים ללפחות 100 מגה לשניה ולפעמים גם הרבה יותר.בעקבות כך יש לי 2 שאלות:1 - האם בחיבור שלא דרך הUPS אני מסכן את המחשבים באופן מהותי ? (ברקים, קפיצות מתח ושאר ירקות)2 - באם התשובה לשאלה 1 חיובית האם זה פתיר מבלי להחליף אל פסק ?בתודה מראש לכל מי שיאיר את עיניי.
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים מוזר.אבל בתשובה לשאלתך:1. לא באופן מהותי2. אף פעם לא השתמשתי ביציאה הזו באל פסק - אך יחד עם זאת הנתב שלי מחובר לאל פסק (השנאי של הנתב ליתר דיוק) - ככה שחוץ מאשר ברק שפיזית יכנס לי לבית ויפגע בקבל אתרנט אני לא רואה איך זה יכול להזיק לי
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים מחבר אני מודה לך.גם לי זה היה ממש מוזר ברגע הראשון ואלמלא בדקתי חזור ובדוקהייתי מתקשה להשתכנע. אבל עובדה.בדעתי להפנות את השאלה גם לאדוויס אלקט'.בנגוד אליך השנאי של הנתב לא מחובר אצלי ל UPS רק הכבל רשת עצמו היה מחובר. (הנתב במזרח והמחשב במערב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.