עבור לתוכן

צוואר בקבוק עם לוח אם

Featured Replies

פורסם

יש לי זוג 6950 (CF) ומעבד i5 2500K 3.30GHz אז יש לי בעיה קטנה עם ה-FPS במשחקים Metro 2033 Crysis 2 ו BF 3, בקרייסיס 2 יש קטעים שממש מרגישים שהמשחק איטי אפילו לגמרי כשאני יורה על הקיר או על הרצפה ויוצא עשן כזה מההד של הירייה או משהו כזה המשחק איטי ממש עד שאני חוזר להסתכל על השטח וזה חוזר לרוץ, Metro 2033 רץ לי חלק רק כשה-DX 10 פועל ולא ה-DX 11 וב-BF 3 אני משחק עם Vsync והמשחק כל הזמן בקטעים מסויימים כשיש עשן או כשיש מלא פרטים בתמונה וזה יענו מתאמץ אז זה יורד ל-55FPS אפילו פעם אחת זה הגיע ל-38 אבל זה רק פעם אחת בקטנה, יש לי את הלוח אם הזה:

http://www.tms.co.il/product/10542

ומישהו אמר לי ככה:

לוח האם שלך לא מותאם לCROSSFIRE מלא, ששני חריצי הPCI-E משומשים המהירות יורדת ל X8 בשניהם,כאשר רק הראשון תפוס הוא יעבוד במהירות המלאה שלX16.

לסיכום, צוואר הבקבוק שלך הוא לוח האם שלא ממש מדגיש את היכולת של שני כרטיסי הזיכרון שלך.

לינק לאתר ג'יגה בייט : http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3815#sp

ציטוט לתוספת "Support for ATI CrossFireX™ / NVIDIA SLI technology

* The PCIEX16 slot operates at up to x8 mode when ATI CrossFireX™/NVIDIA SLI is enabled."

מה אתם אומרים? אם זה נכון הלך לי כל הכסף ששילמתי על המחשב (6 וחצי אלף שקל).

פורסם

לא הלך לך שום כסף.

ההבדלים בין CF מלא ל X8 x8 הם מזרעיים וכמעט לא מורגשים.

הינה, תראה בפוסט הבא גן את הסרטון וגם את הבנצ׳ים:

www.overclock.net/t/1191683/sli-cf-with-dual-x8-vs-x16

פורסם

לרוב PATCHים ו/או עדכוני דרייברים פותרים בעיות כאלו.

פורסם
  • מחבר

בפורום אחר אמרו לי שהבעיה שיש לי עם הירידות FPS והאיטיות זה בגלל הלוח אם, כל פורום אומר לי דעות אחרות, אני לא מבין מה הולך פה.

פורסם

הכרטיסים הנוכחים, גם החזקים שבהם, לא יכולים לנצל בצורה טובה ערוץ PCIEX16 2.0, כך שמערך 8-8 יתן אותם ביצועים (בטווח של כ2%) כמו מערך 16-16. הבעיות שאתה עשויות לנבוע מדרייבר לא מעודכן, מדברים אחרים שקורים ברקע באותו רגע, ואפילו מכך שגם מערך HD6950 לא בהכרח "מספיק" בשביל להחזיק משחקים כמו מטרו 2033 או BF3 על ההגדרות הגבוהות היותר באופן קבוע על מעל ל60FPS...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים