עבור לתוכן

מפרט 4.5K משחקים\תכנות

Featured Replies

פורסם

שלום,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, עדיף לא לחרוג.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2010 - פרנסה, IntelliJ - פרנסה. Microsoft Test Manager - פרנסה.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, Battlefield 3, Batman: Arkham City

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למשחקים: 1920x1080, לעבודה ביום-יום יהיה מחובר אליו עוד מסך (1240X1024)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני לא זקוק ל HD.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS, קניתי עד עכשיו 2 מחשבים והייתי מרוצה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חשוב לי שתהיה אפשרות ל - 2 מסכים וחובה מעבד עם 4 ליבות.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

תודה רבה לעזורים

:).

פורסם

איזה HD יש ברשותך? (דגם ספציפי יעזור מאוד).

הייתי ממליץ לקחת SSD למערכת כזאת בעיקר מהיכרות אישית עם VS.

פורסם
  • מחבר

איזה HD יש ברשותך? (דגם ספציפי יעזור מאוד).

הייתי ממליץ לקחת SSD למערכת כזאת בעיקר מהיכרות אישית עם VS.

כרגע אני עם דיסק מגנטי 640GB של Samsung, הדגם לא זכור לי אבל אם זה קריטי לעיצוב המפרט אז אני יכול לבדוק (לפתוח את המחשב).

לגבי SSD-ים, התכנון הוא לקנות 64GB מארה"ב בשביל ה - VS ומערכת ההפעלה, המחירים בארץ נראים גבוהים בצורה מוגזמת. לפי מה שראיתי המחירים הם בסביבות הפי 2.

פורסם

בהתחלה המערכת כוונה ל-GTX570 ומיד ראיתי שגם זוג 6850 נכנסים ללא פגיעה בשאר חלקי המחשב, בבקשה:

מעבד:

Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1374

קירור למעבד:

Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪215

לוח אם:

Gigabyte GA-P67X-UD3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪610

מארז:

SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪565

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 -1333

כמות: 4 - מחיר: ₪105

כרטיס מסך:

Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח

כמות: 2 - מחיר: ₪645

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪93

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4567

*מבוסס על ה-2600K החזק והפתוח עם 16GB זיכרון מה שיעזור בכל הנוגע לתכנות למטרות פרנסה, מגיע מומהר מהחנות ללא עלות כלשהי מה שגם יחסוך לך כאב ראש.

* קירור מעולה שישמור על טמפ' נמוכות גם ב-OC בינוני וגם מעבר לזה.

* באנדל ספק+מארז מצוינים.

זוג 6850 יהיו עדיפים כמעט על פני כל כרטיס בודד.

* תוכל כרגע להתקין את מערכת ההפעלה על הדיסק שברשותך אך הייתי ממליץ להחליף כמה שיותר מהר לכונן SSD ולקבל שיפור משמעותי ב-VS.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים