עבור לתוכן

לרכוש כ.מ או לחכות ?

Featured Replies

פורסם

שלום שלוםיש לי התלבטות שאני רוצה לשתף אותכם בה כדי שתעזרו לי

אני מרכיב מפרט שתקציבו כ- 4.7K

לכרטיס מסך התקציב 1,500-1,600 ש"ח

השאלה שלי היא מה עדיף :

לרכוש כרגע את הכרטיס מסך GTX570 1280MB עם OC של GIGABYTE שעולה 1,570 ש"ח

או

לחכות להתפתחות בנוגע ל GeForce GTX 670 Ti ?

לפי מה שהבנתי ה GeForce GTX 670 Ti אמור לצאת עוד חודש והוא יעלה כ-300$ , כלומר יהיה בתקציב שלי וגם חזק יותר מה GTX580

אגב למי שמתעניין זה המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/9wbmanu3

מה לעשות :s05:

פורסם

אני לא יודע מה להגיד לך כי אני לא מנבא עתידות.

אני כן יכול להגיד לך שהמתנה של כחודש עד שישה שבועות קרוב לודאי תשתלם הן עם כניסת כרטיסי מסך חדשים והן עם הורדת מחירים של הקיימים

הסבירות ש-GTX670TI יתומחר ב300$ נמוכה מאוד עד אפסית, כרגע תגי המחיר 349$ ו-399$ הם המועמדים לקחת אותו (סבירות גדולה יותר ש-399$).

תהיה בטוח שהיבואנים בישראל לא יעשו צדק וימכרו אותו כמו שצריך ב-1600~ שקלים לצרכן, סביר להניח שיותר כמו 2000 שקלים, כי יבואני כרטיסי המסך כמעת אף פעם לא עושים צדק (לא תמיד באשמתם) כשמדובר במחירי השקה.

לאיזה מסך המחשב יחובר אגב?

פורסם

אם "חמורים" כמוך יקנו את הכרטיס, הביקוש שלו יעלה ובהתאם מחירו.

מחיר יקר רצח לכול הדעות לכרטיס מסך, יש לשים לב שמחירו של כרטיס זה שווה ערך למערכת קונסולה מאלה של פלייסטשיין 3.

מה שכן השקל יחלש, מה שיגרום לעליית מחירים בשבל שערי המט"ח.

עלות יצור כרטיס שכזה אמור לעלות לכול היותר 500 ש"ח, עם עמלות הפצה וחרטה ברטה 700 שקל מקסימום.

300 דולר הינו מחיר למטומטמים שרוצים את הכי מהיר , הכי חדש וכמובן הכי יקר

פורסם

Oren2012 - ... :facepalm:

liran5- אנחנו בשיא של תקופה מאוד מענייינת, השקות כרטיסי מסך משתי היצרניות הגדולות, והיריבות הנצחיות. הכרטיסים החדשים התחילו להגיע, והמחירים של הישנים טרם התחילו לרדת... אישית, לא הייתי קונה כרגע כרטיס מסך מסיבות אלו.

לדעתי, תקנה מחשב אם אתה זקוק לו עכשיו, ואת רכישת כ.מסך תדחה לחודש-חודשיים. אז המבחר, והמחירים יהיו נוחים יותר. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אורן, כחייל שעושה יומיות ועובד 3 פעמים בשבוע אני רוצה להנות בימים החופשיים שלי ואתה חוצפן שאתה נכנס לכיס שלי. זה הכסף שלי מאיפה הזכות שלך בכלל להגיד לי מה לקנות ומה לא ועוד לקרוא לי חמור? יכולת פשוט לא להגיב, אולי אני בכלל המשועמם שהשקעתי בתגובה עלייך אבל שיהיה.

ההחלטה שהתקבלה היא לקנות מחשב ללא כרטיס מסך, שייקנה בעוד חודש-חודשיים בתקציב של 1.6K בערך, תלוי במצב הכיס.

תודה למי שעזר לי להחליט!

פורסם

כמו כן לפי המפרט בחתימה שלך, הכרטיס שלך כרגע הואGTX460, ולא נראה לי כל כך גרוע להישאר איתו לבנתיים ואפילו יותר מחודש וגם שלושה חודשים בשביל לראות לאיזה מחירים נגיע אחרי ההשקה.

פורסם

לפותח הדיון , טר"ש נכבד

בתור חייל בעל כיס כלכלי דל, וכן רוב זמנו נימצא בצבא לא ניראה לי משתלם לקנות .

חמור= אחד שעובד בשביל אוויר או ללא יעילות. אדם שעובד 3 פעמים בשבוע וניקרע בצבא ועוד קונה כרטיס שכול פריים יתן לך יום עבודה של קריעת תחת.

תוריד רזולוציה מה הסיפור גם עם כרטיס קקה מייקה תראה הכול טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים