עבור לתוכן

מחפש סט אלחוטי של עכבר ומקלדת

Featured Replies

פורסם

לאתרונה התחלתי להתעניין בסט שכזה שמעתי דברים מאוד טובים על לוג'יטק ועל הסטים שלהם, אך כמובן שראיתי את הסטים של מיקרוסופט

במיוחד ה PRO (והמחיר שלו הזול יחסית) אני חייב לשאול אותכם. כמשתמשים של אחד הסטים הנ"ל ואם יש לכם תלונות או בעיות איתם או בקיצור איזה לקנות.

פורסם

אני פשוט מת על הסטים של Logitech, על כולם.

אנא הגדר תקציב ואני אוכל לעזור לך - כי יש ל- Logitech כל מיני סטים.

בסט הכי יוקרתי, שעולה 700 ש'''ח לכל היותר, מקבלים עכבר מדגם MX700 ומקלדת מדגם Elite.

הם נראים פשוט נהדר ביחד, ומאוד מאוד נוחים.

אם אתה מוכן להשקיע הרבה, אז תלך עליהם.

פורסם
  • מחבר

רציתי לשאול רק מה עם הסט הפחות טוב של לוג'טק זה ללא ה MX, חוץ מזה אין סט MX בפחות מ840 שח.

פורסם

mx700 כבד בטרוף

קח MX500 אם אתה יכול

פורסם
  • מחבר

tomz ביקשתי סט אלחוטי ואם אי זוכר נכון ה MX500 וה 510 החדש חוטיים לחלוטין

פורסם

הסט של לוגיטק Cordless duo MX אכן מדהים אבל המחיר בארץ מדהים הרבה יותר - לא פחות מ 850 ש"ח וגם יותר, תוסיף דמי משלוח ואתה מגיע ל 900 ש"ח.

זה מחיר לא הגיוני בעליל לעכבר ומקלדת טובים ככל שיהיו,במיוחד כאשר הסט נמכר בארה"ב ב 70-80$ בלבד.

אם יש לך מי שיכול לקנות את הסט הזה בארה"ב זה בהחלט מומלץ אבל אל תשכח שצריך להוסיף אותיות עבריות למקלדת בעלות נוספת של כ 80 ש"ח.

תבדוק האם אתה זקוק באמת למקלדת אלחוטית - לרוב לא מזיזים את המקלדת מהמקום ולכן החוט לא מפריע בכלל.

מקלדות אלחוטיות צורכות סוללות וגם יש עדיין על השולחן את החוט של המקלט.

היום קניתי מקלדת של Genius מדגם 21E , מדובר בדגם אופיס בצבע שחור וכסוף, מעוצבת מאוד יפה (קצת פחות יפה מהלוגיטק אבל הרבה יותר יפה ממקלדות מיקרוסופט) וכוללת גלגל גלילה, המון כפתורי קיצורי דרך (כגון מייל,אינטרנט,אופיס,שליטה במדיהפלייר וכ"ו).

האיכות לא רעה ואפילו טובה מאוד יחסיית למוצרים אחרים של ג'ניוס.

מקלדת בהחלט מומלצת במיוחד כאשר המחיר הוא כ 80-90 ש"ח בלבד.

תוסיף למחיר 200 - 450 ש"ח לעכבר אלחוטי ואתה נשאר עדיין בתקציב הגיוני.

אם אתה חייב מקלדת אלחוטית המקלדות של מיקרוסופט לא מומלצות במידה ואתה מתכוון לעבוד רחוק מהמחשב מפני שטווח הקליטה שלהם דיי קצר.

(מלבד דגמי הבלוטות שמחירם מטורף אפילו יותר ממחירי לוג'יטק).

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאני צריך מקלדת USB וקשה לי נורא למצוא מקלדת כזו ולא אלחוטית.

פורסם

ביקשת קיבלת.

Logitech navigator בגירסה בצבע קרם (USB או PS2)

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44&products_id=227

מחיר 165 ש"ח

יש את אותה מקלדת בצבע שחור (זהה לאלחוטית מלבד החוט כמובן) נראית הרבה יותר יפה אבל כנראה שהיום כבר לא ניתן להשיג אותה בארץ - שווה לברר. נמכרה בסביבות 280 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

נראה בהחלט מבטיח אני שוקל לקנות.

פורסם

מקלדת מעולה,אני מאוד מרוצה ממנה.

לי יש את הגירסא השחורה 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים