עבור לתוכן

לימוד חומר - MCITP

Featured Replies

פורסם

אהלן.

ראשית , אני חייל משחורר בן 21

בצבא שירתתי שנה שלמה כמנהל רשת -

תפקידי כמנהל רשת ללא תעודה מסומכת או קורס כל שהוא למדתי על AD ועוד כמה תוכנות בצבא

עכשיו לאחר שהשתחררתי החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד על ניהול רשתות ומשם להתקדם וכמו כל חייל משחורר הציפו אותי בטלפונים מכללות לבוא ללמוד אצלהם לימוד של קורס MCITP

עכשיו אני מאוד רוצה ללמוד את זה ולהתקדם בזה

הפחד הגדול שלי הוא האנגלית אני יודע אנגלית בסיסת ממש ממש ממש קצת .

אז בכדי לשפר את האנגלית שלי נרשמתי לקורס של חצי שנה בבה"ס אנגלי אמריקן משהו ..

עכשיו אני מפחד שהקורס הזה לא יספיק לי אז אמרתי לעצמי שאני יתחיל ללמוד קצת על ניהול רשתות תוך כדי הקורס באנגלית ככה שאני יבוא ללימודים של הקורס MCITP קצת עם ידע בסיסי אז התחלתי להריץ חיפושים וללמוד קצת על מושגים באיטנרנט של רשתות פרוטוקול DNS וכו' ..

עדין קשה לי ללמוד כי האנגלית שלי לא טובה .

השאלה שלי היא אם יש לך רעיונות שיכולות לעזור לי מה לעשות בכדי להמשיך ללמוד ניהול רשתות עם יש לכם אתרים בעברית שמלמדים ניהול רשתות בסיסי למתחילים

ועוד מה אתם אומרים כדי לי להמשיך ללמוד MCITP או פשוט לוותר ?

אשמח לעזרה ,תודה

פורסם

אני חושב שאם אתה באמת מתעניין ברשתות כדאי לך ללכת על תעודות של סיסקו כמו: CCNA, CCNP וכד'...

ואז לעשות גם mcitp.

אנגלית, פשוט תקרא ספרים, כמה שזה נשמע לא מציאותי זה מאוד יעזור לך.

פורסם

מצד אחד אתה אומר שניהלת רשת , מצד שני אתה לא יודע מושגים כמו רשתות , פרוטוקולים וDNS...

מה בדיוק עשית בצבא (AD אם לא הקמת בעצמך - זה לא ממש לעשות משהו)? עם איזה ציוד עבדת? (דוגרי , לא מה שהיית כותב בקורות חיים כדי להפגיז במושגים)

ליביו

פורסם
  • מחבר

ליביו בצבא היית מנהל רשת ( לא מוסמך ) כלומר בלי תעודה המטרה שלי היא להתכונן לקורס טוב מאוד הוא עוד חצי שנה בערך השאלה המרכזית שלי שוב אני ישאל אותה

" אם יש לך אתרים טובים שיכולים ללמד אותי מזה פורט ומושגים שקשורים לניהול רשתות זה יכול לעזור לי "

תודה רבה על העזרה מקווה שתעזרו לי !

פורסם

אם אתה כבר הולך ללמוד את זה,אין טעם להתכונן חצי שנה לפני זה לא חומר כ״כ קשה...

אתר מאוד ממולץ הוא:http://www.petri.co.il/

אומנם הוא באנגלית אבל אתה תהיה חייב להיכנס לזה כי בסה״כ כל היו המבחנים באנגלית,בהצלחה!

פורסם

מנהל רשת כמו שאמרתי זה מושג ארטילאי.

מה עשית בתכלס?

חיברת מחשבים? הגדרת מדפסות בWIN , איפסת סיסמאות ליוזרים? או שעשית דברים מתקדמים באמת - הקמת רשתות , הגדרת שרתים (שוב לא IIS או דברים חצי מוכנים מהקופסא) ועבדת עם לינוקסים?

ליביו

פורסם

תתחיל לראות סרטים בלי תרגום

פורסם

אנגלית זה הכרחי בכל תפקיד שקשור בהתעסקות במחשבים במיוחד בתחום סיסטם שהרבה פעמים צריך לתת לפעמים תמיכה באנגלית.

אני חושב שקורסים כאלו ואחרים באנגלית יכולים לעזור אבל יהיה לך קשה עם אנגלית שהיא טכנית לדעתי. תתחיל לראות ולקרוא ספרים (אפילו ספרים של MCITP או של תחומים אחרים, ככה תוכל להנות משני דברים - לימוד סיסטם ושיפור האנגלית). אין מנוס מזה. תיהיה חייב להיות ברמה סבירה של דיבור והבנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים