עבור לתוכן

בעיית התחברות ל-EMULE

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם! בגדול, התקינו לי מחברת HOT ראוטר חדש. הראוטר הזה כלול בתוך קופסת תקשורת הכוללת בתוכה גם את הטלפון גם את הראוטר וגם מודם כפי שהם קוראים לה, HOTBOX.

השם שמופיע על הקופסה הוא: SAGEMCOM איני יודע בוודאות האם זה שם חברת הראוטר או לא? מגלישה באינטרנט ראיתי אכן אתר בשם זה שנראה כחברת ראוטרים.

אחרי שחיברו אותו שמתי לב כי איני יכול לקבל HIGH ID בתוכנת ה-EMULE ובכלל הגלישה דרכו חסומה לגמרי. מבירור בפורומים שונים הבנתי שהבעיה בעיקרה נעוזה בהגדרות הראוטר וב-PORT FORWORDING בפרט. התקשרתי לתמיכה של HOT ויחד עם נציג שכבר מלחתחילה הבנתי שלא מבין הרבה בעניין (זו לא ביקורת על החברה חס וחלילה. אשתי עובדת בה smile.gif ) ביצענו הגדרות שלאחריהן נדפק כל החיבור לאינטרנט בכלל. כתוצאה מזה הגיע טכנאי שהחליף את הקופסה.

בקיצור חזרתי ל-SQUER ONE כמו שאומרים ואני צריך את עזרתכם הדחופה. קודם כל אנסה לתת פה מפרט כמה שיותר כולל:

מערכת הפעלה WIN 7 ULTIMATE באנגלית 32 ביט SERVISE PACK 1

EMULE 049.C, מצורפת תמונה של הסטטוס נסיון התחברות, כמו כןן אופציית TEST PORT הניבה תוצאה שלילית. שימו לב בבקשה גם למספרי הפורטים הפתוחים של ה-EMULE בתמונה המצורפת

בנוסף אני יודע שיש את בעיית ה-FIREWALL של WINDOS לדעתי זה לא גורם הבעיה אצלי. אך לכל מקרה אבקש גם את ההגדרות הללו. לצערי אני לא יודע בגרסת WIN זו איך לראות האם EMULE חסום או לא?! אשמח לצרף תמונה בהמשך כשתגידו לי לאן לגשת

כמו כן מצרף תמונות של הגדרות הראוטר

תודה רבה מראש לכל המגיבים. אשמח אם תוכלו לפרט צעד צעד מה צריך לעשות. כי אחרת אני אלך לאיבוד ניראה לי

במידה וצריך אינפומציה נוספת מהכיוון שלי אשמח לתת עד כמה שניתן

[attachment deleted by admin]

פורסם

מתנצל מראש שאני לא יכול לעזור לך בבעית האימיול.

אבל יש לי שאלה- למה לא לעבור לטורנטים? יותר מהיר, מבחר יותר גדול, ופחות ווירוסים (אם יודעים מאיפה להוריד..)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על הרעיון. האמת לא חשבתי על זה אפילו. אבל, בגלל שכל השרתים להורדות ירדו מהרשת כגון MEGAUPLOAD לא ניתן להוריד ישירות אלא רק דרך קישורים לאי מיול כמו שיש באתרים חדשים כגון TOPDOWN וכו'... ושם לא ראיתי קישורים לטורנטים.

בכל מקרה אני אבדוק גם אופציה זו. למרות שאני עדיין רוצה לפתור את הבעיה שלי

דרך אגב יש לך לינק לאתר טוב לטורנטים עבור סרטים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים