עבור לתוכן

חיבור של מחשב נייד לטלווזיה

Featured Replies

פורסם

היי יש לי מחשב נייד lenevo g550 וקניתי אתמול טלווזיה חדשה לסלון. פנסוניק u32u30

אני מחבר בין שניהם דרך חיבור vga עדיין לא קניתי hdmi זה בעתיד הקרוב.

הבעיה שלי זה שהמחשב הנייד לא מזהה את הטלווזיה אני מחבר ושום דבר לא קורה בטלווזיה ולא במחשב אני נכנס להגדרות(יש לי ווינדוס 7) display/screen resolution הוא לא מזהה שם שניי מסכים וכשאני עושה לו identify הוא לא מזהה כלום הוא רושם אחד על הנייד וזהו המסך טלווזיה נשאר שחור.

אני חייב לציין שהיה לי כבר נסיון עם אותו מחשב נייד לחבר אותו לטלווזיה אחרת דרך קבל hdmi ואותו סיפור קרה.

יש לי עוד מחשב נייד בבית ממש ממש ישן לפני איזה 10 שנים וגם אותו ניסיתי לחבר וגם הוא לא עבד

אז אני לא יודע אם אני עושה משהו לא נכון, אולי צריך לעשות משהו אחר כדי שהוא יזהה או שיש לי בעיה במחשב.

אני אשמח לעזרה בזה

תודה רבה

פורסם

האם כל הדרייברים מעודכנים?

בדקת האם הכבל תקין?

פורסם

כשאתה לוחץ winkey+P ובוחור ב projector only/extened/clone גם שום דבר לא קורה?

בדקת אם יש שילוב של Fn עם אחד ממקשי הF שמוציא פלט וידיאו החוצה (קיים ב99% מהמחבים הניידים)?

פורסם
  • מחבר

בקשר לכבל ולדרייברים הכל תקין בקשר לדברים אני מצטער אבל לא כל כך הצלחתי להבין למה אתה מתכוון זה שמות ודברים שאני שומע פעם ראשונה יש מצב אתה מסביר לי איך להגיע לדברים האלה כי חפשתי ולא מצאתי ..תודה

פורסם

מכיר את המקש הזה במקלדת:

windows-key.jpg

זה winkey בקיצור או windows key בשם המלא.

זה:

fn_key.jpg

Fn key בקיצור או Function key בשמו המלא.

מה עכשיו לא מובן?

פורסם
  • מחבר

תודה..

כשאני עושה winkey+p זה לא עושה לי כלום

ועם הfn עם אחד ממקשי הf ניסיתי את כולם כמה פעמים וזה לא עזר.

מה שלי ניראה מוזר זה שהוא בכלל לא מגיב ברגע שאני מחבר את הכבל מהמחשב לטלווזיה כאילו שום דבר לא משתנה ככה זה אמור להיות?

יש לי במחשב שני מסכים ואני זוכר שהחיבור שלהם היה דיי פשוט כאילו לא משהו שאמור להסתבך

פורסם

להפעלת מסך VGA ללחוץ Fn עם F3 בזמן שהטלויזיה מחוברת.

פורסם
  • מחבר

הלפטופ זה lenevo g550

עשיתי את הfn עם f3 וזה לא עובד ...זה עושה לי מסך שחור לשני שניות בלפטופ ואז חוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים