עבור לתוכן

רוצה לעבור ל-100 מגה בהוט

Featured Replies

פורסם

בס"ד

יש ברשותי מנוי אצל הוט (תשתית) ובזק בינלאומי (ספק). אצל שניהם יש לי 12 מגה.

אני מעוניין לעבור ל-100 מגה בתשתית וספק, ורציתי לשמוע את המלצותיכם. האם זה שווה את זה? האם להחליף את הספק להוט?

יש לנו טריפל של טלוויזיה, טלפון ואינטרנט אם זה משנה. מה המחיר של ה-100 מגה אצל הוט של תשתית + ספק?

תודה!

פורסם

כעיקרון כל עוד אתה נמצא בטריפל שלא קיבלת אותו בשימור לקוחות ישתלם לך לעבור לטריפל החדש.

בטריפל החדש אתה מקבל ככה:

1. טלוויזיה עם כל חבילות הערוצים כולל HD + ממיר Magic HD + ממיר HD ב- 195 ש"ח

2. תשתית אינטרנט במהירות של 100 מגה ב- 82 ש"ח

3. קו טלפון ללא הגבלה לכל היעדים ב- 52 ש"ח

4. ספק אינטרנט הוטנט במהירות של 100 מגה ב- 20 ש"ח

סה"כ לכל הטריפל: 349 ש"ח בחודש למשך 18 חודשים.

פורסם

בזק בין לאומי יציעו לך אחרי מיקוח קל (או בכלל לא?) 30 שקל לחודש, אם אתה מרוצה איתם..

פורסם

אין צורך להתמקח עם בזבל בכלל, רק לדבר עם שימור לקוחות.

תגיד שהמחירים של השוק מאוד נמוכים היום וזהו יציעו לך 30 ש"ח, אם לא מציעים אז תגיד שאתה רוצה להתנתק, אתה יכול להמשיך להתמקח ויביאו לך גם חודש/חודשיים חינם, אבל לא יורדים מ-30 ש"ח לחודש לכל המהירויות.

פורסם

האמת שניסיתי להתמקח איתם וכל מה ששמעתי הוא "טוב.. אז תתנתק"

אז עברתי לטריפל החדש של הוט. מחכה להתקנה ביום רביעי. לא אהבתי את היחס של בזב"ל, דיברתי עם כמה נציגים והרגשתי סוג של זחיחות כזו.. כאילו הם יותר טובים גם ככה.

פורסם
  • מחבר

כעיקרון כל עוד אתה נמצא בטריפל שלא קיבלת אותו בשימור לקוחות ישתלם לך לעבור לטריפל החדש.

בטריפל החדש אתה מקבל ככה:

1. טלוויזיה עם כל חבילות הערוצים כולל HD + ממיר Magic HD + ממיר HD ב- 195 ש"ח

2. תשתית אינטרנט במהירות של 100 מגה ב- 82 ש"ח

3. קו טלפון ללא הגבלה לכל היעדים ב- 52 ש"ח

4. ספק אינטרנט הוטנט במהירות של 100 מגה ב- 20 ש"ח

סה"כ לכל הטריפל: 349 ש"ח בחודש למשך 18 חודשים.

וואלה? אתה רציני?

כי תשמע, כרגע יש לנו בבית 3 ממירי מג'יק וממיר HD. אני לא יודע אם יהיה כדאי לנו.

ומה כוונתך כל הערוצים? כ-ל הערוצים פתוחים? באמת?

כי אם כן, והכל יוצא רק 349, אני חושב שאני אלך על זה. כרגע אנחנו משלמים כ-305 שקלים, אז אני חושב שזה שווה את זה.

השאלה היא, האם באמת מקבלים מהירות 100?

וכדאי לקחת הוטבוקס?

תודה!

פורסם

וואלה? אתה רציני?

כי תשמע, כרגע יש לנו בבית 3 ממירי מג'יק וממיר HD. אני לא יודע אם יהיה כדאי לנו.

ומה כוונתך כל הערוצים? כ-ל הערוצים פתוחים? באמת?

כי אם כן, והכל יוצא רק 349, אני חושב שאני אלך על זה. כרגע אנחנו משלמים כ-305 שקלים, אז אני חושב שזה שווה את זה.

השאלה היא, האם באמת מקבלים מהירות 100?

וכדאי לקחת הוטבוקס?

תודה!

אני רציני :)

ברגע שאתה עובר טריפל, כל הציוד של הממירים נשאר כרגיל מלבד הממירים שקיבלת במסגרת מבצע של הטריפל הקודם.

בטריפל החדש אתה זכאי לקבל ממיר Magic HD וממיר HD.

השאלה היא האם אתה מעדיף לשדרג את הממירים שיש לך בבית ל- Magic HD או להשאיר את ה- Magic.

אתה תוכל להשאיר את המג'יקים בבית אבל לא בטוח במחיר הקיים, זה תלוי כמה אתה משלם עליהם כיום.

כל הערוצים פתוחים, הכוונה שיש לך את חבילת הבסיס, את כל חבילות התוכן אקסטרה וחבילת ערוצי HD.

יהיו כמה ערוצי פרימיום שישארו בתשלום.

הטריפל החדש באמת שווה את זה, אתה מקבל קו טלפון ללא הגבלה, יש יותר מזה ? אתה מקבל אינטרנט במהירות של 100 מגה, יש יותר מזה ?

וגם מבחינת הטלוויזיה אתה מקבל הכל פתוח עד כמה שניתן.

את ה- HOTBOX אתה חייב לקחת, אבל אתה יכול לקבל אותו כמודם בלבד. וכמודם הוא מתפקד מצויין.

לגבי ה- 100 מגה. זה תלוי בכל כך הרבה פרמטרים שמאוד קשה לענות על זה. זה תלוי ב:

חומרת המחשב שלך

ציוד הרשת שלך

תדרים ועוצמות

אזור מגורים

עומסים באזור

ועוד כמה פרמטרים.

מהבדיקות שאני עשיתי, אני מקבל 100 מגה ברוב שעות היום. אם כי ישנם זמנים חריגים אשר לא מקבלים את כל המהירות בשלמותה:

00:00-12:00 המהירות על 102 מגה.

12:00-17:00 המהירות בין 90-95 מגה.

17:00-19:00 המהירות בין 80-85 מגה.

19:00-21:00 המהירות בין 70-80 מגה.

21:00-23:00 המהירות בין 65-75 מגה.

23:00-24:00 המהירות בין 80-85 מגה.

פורסם

היי Yossarian2,

אשמח לבדוק זאת מול הנציג. אנא שלח את הפרטים הבאים במייל שבחתימה שלי או בהודעה פרטית

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות בהן אתה זמין לשוחח איתנו.

לוטם

פורסם
  • מחבר

טוב, אני שוקל ללכת על זה, הבעיה היא שאני עוד מעט עובר דירה ואני מתלבט אם לעבור לזה עכשיו או אחרי המעבר.

או שבכלל כדאי לי במעבר לברר אצל השכנים איזה אינטרנט הכי טוב אצלהם מבחינת חיבור?

עוד בירור: הבינותי שלא כדאי להשתמש בהוטבוקס כראוטר. זה נכון? כי אני לא סובל את הראוטר הנוכחי שלי. האנטנה שלו קצת רופפת וזה משגע אותי.

והאם כרטיס הרשת לי מתאים ל-100 מגה? נכנסתי למנהל ההתקנים, ומצאתי משהו בשם Realtek RTL8191SE 802. 11b/g/n wIfI Adapter. זה הכרטיס רשת? זה מתאים ל-100 מגה? יש שם גם משהו בשם Realtek PCIe FE Family Controller.

ותגידו, ביום האחרון יש לי בעיה במהירות הורדה. יש לי 12, כלומר 1,500 מגה. כשאני מוריד קובץ, זה מתחיל יפה על 1,500, אבל לפעמים קופץ לי פתאום ל-600 ונשאר ככה עד סוף ההורדה. מה הולך פה?

פורסם

המבצע עד ה15 לחודש

פורסם
  • מחבר

המבצע עד ה15 לחודש

מה זאת אומרת?

לי אמרו היום בטלפון שהמחיר של מבצע ההשקה הסתיים, ושכעת זה עולה 379 ש"ח לחודש.

טוב, אני שוקל ללכת על זה, הבעיה היא שאני עוד מעט עובר דירה ואני מתלבט אם לעבור לזה עכשיו או אחרי המעבר.

1. או שבכלל כדאי לי במעבר לברר אצל השכנים איזה אינטרנט הכי טוב אצלהם מבחינת חיבור?

2. עוד בירור: הבינותי שלא כדאי להשתמש בהוטבוקס כראוטר. זה נכון? כי אני לא סובל את הראוטר הנוכחי שלי. האנטנה שלו קצת רופפת וזה משגע אותי.

3. האם כרטיס הרשת שלי מתאים ל-100 מגה? נכנסתי למנהל ההתקנים, ומצאתי משהו בשם Realtek RTL8191SE 802. 11b/g/n wIfI Adapter. זה הכרטיס רשת? זה מתאים ל-100 מגה? יש שם גם משהו בשם Realtek PCIe FE Family Controller.

4. זה משנה איזה דגם של לפטופ יש לי?

5. הראוטר שלי זה ה-TP-LINK TL-WR841N של הוט. זה מתאים? הנה קישור למידע על הראוטר: http://www.hot.net.il/heb/business/internet/wirless/Modem/article,64/

פורסם
  • מחבר

מקפיץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים