עבור לתוכן

שדרוג המחשב שיש לי כרגע עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר(Sketchup,Vray,PhotoShop)

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור הרצליה ורעננה

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

* אין צורך ב OC ובציוד היקפי לכן מחקתי בשאלות למעלה, אני רוצה לשדרג את המחשב יותר בכיוון של החלפת מעבד ואולי זיכרון ולא ניראלי שיש צורך להחליף את הכרטיס מסך.

המטרה שלי שהמחשב יעבוד יותר מהר ב תוכנות שאני עובד כרגע וגם במשחקים.

זה המפרט של המחשב שלי :

מעבד - AMD Phenom II X4 965 3.4GHZ

ראם - 4GB

כרטיס מסך - Sapphire HD 6850 1GB

לוח אם - GA-890GPA-UD3H

תודה לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

יש לי ספק חזק של 750 ניראלי, ויש לי 2 כרטיסי מסך של RADEON HD 6850

לא רשמתי את זה פשוט כי שאני מפעיל את ה CROSSFIRE של ה כרטיסי מסך זה עושה לי בעיה במשחקים, ונגיד BF3 לא עובד לי איתם פתאום לא יודע למה.

אז אני משתמש רק בכרטיס אחד עכשיו למרות שאני ינסה להפעיל את השני ולראות עוד פעם מה קורה.

המעבד שלי מספיק חזק? או שעדיף לקנות I7 של אינטל או משהו..

פורסם

המערכת שלך לא אמורה לעשות לך שום בעיה בשום משחק בטח ובטח עם זוג 6850.

במקרה הגרוע ביותר הייתי מוסיף מודול זיכרון נוסף וגם זה רק בגלל המחירים הנמוכים.

אתה מציג את זה כאילו יש לך בעיית דרייברים\חומרה באחד הכרטיסים אני מציע שתפנה לפורום המתאים על מנת לקבל עזרה כדי להפעיל את המערך, לא הגיוני שיש לך זוג כרטיסים ואתה עובד רק עם אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים