עבור לתוכן

מחשב למטרות גימיניג עד כ 4500

Featured Replies

פורסם

אהלן, :)

היו לי כמה ת'רדים בעבר על בקשת מחשב, כול פעם דחיתי את הנושא, עכשיו זה סופי.

אני מחפש לקנות מחשב למטרות גימייניג ב4500 ש"ח- הרצת משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות (battlefield 3 crysis ועוד חברה שיצאו ויצאו בעתיד...)

אני כנראה אקנה מסך חדש של משהו כמו 23 אינץ' אז בבקשה להתייחס לרזולוציה של מסכים כאלה ( אני מניח FHD 1920X1080)

אני מתכוון לקנות רק:

מעבד,לוח אם,זכרונות, כרטיס מסך,כונן קשיח, וספק כוח.

אני לא מוסיף מארז כי אני מעדיף לחסוך ופשוט להתקין הכל למארז midtower שיש לי כרגע.

יש לי גם מערכת logitech z5500 כך שחשוב לי שתהיה לי יציאת s/pdif digital.

אני גם רוצה שהמחשב יוכל לסחוב כמה שיותר זמן שאפשר כך שOC היא אופציה עתידית.

המחשב יקנה מKSP אם זה רלוונטי...

תודה מראש. ;)

פורסם

OC, רמת שקט?

פורסם

פותח הדיון היקר, תעתיק את השאלון שבסטיקי לכאן תוך כדי שאתה עונה עליו בפירוט. ציין גם באיזה מארז מדובר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המהירות.

אני מתנצל, חשבתי שכיסיתי את כול מה שצריך לדעת בהודעה המקורית שלי.

בבקשה:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל לא בהכרח.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני נתתי תקציב שנראה לי סביר, אבל אם הדרישות שלי הם מעבר לתקציב אז אשקול

לשנות אותו.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim Crysis 1/2 Batman: Arkham City כשבבטאמן אני מאוד

מעוניין באפקט הPhysicX, ועוד משחקים כבדים שיצאו ויצאו בעתיד (משחקים כבדים...)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו מסך 20אינץ' עם 1650X1080

כשבעתיד הקרוב כנראה יקנה מסך 23-22 אינץ' אז נראה לי רזולוציית FHD של 1920X1080 יותר רלוונטית (או מה שיש למסכי

23-22).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- רזולוציה טבעית של המסך עם כול הפילטרים לפחות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז, כונן דיסקים/צורב- אני אבקש שירכיבו לי את המחשב למארז הנוכחי שיש לי -מידטאוור של

SuperTalent (הגדולים הכחולים שהיו פעם עם חלון בצד, לא יודע איזה דגם הוא, יש לי עליו כ 6 מאוררים של 80mm).

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 מחשב בחדר שינה- שיהיה ניתן לישון כאשר הוא דלוק בשעות הלילה.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן, אז כן יעשה עליו OC סביר בעתיד.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות KSP נתניה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חיבור S/pdif Digital- אני רוצה לחבר מערכת logitech Z5500 (מערכת של 5.1).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כעקרון אני רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן- שימשיך להריץ משחקים כשכול פעם נרד בדרישות ואז לקנות חדש. אבל חשוב לי שעכשיו יריץ על ההגדרות המקסימליות.

פורסם

הנה מפרט חזק מאוד עם צמד כרטיסים ב-CF, מעבד 2500K עם אפשרות ל-OC כבד, ספק איכותי מאוד, 8GB זיכרון ולוח מפוצ'ר מאוד עם כרטיס קול מובנה משובח:

מעבד:

[..] INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪972

לוח אם:

[..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766

זיכרון:

[..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪98

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪731

כמות:2

ספק כוח:

[..] ANTEC NEO ECO 620W ₪399

קרור למעבד:

[..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪205

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 500GB SATA3 ₪439

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪82

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4521

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם
  • מחבר

שוב, תודה רבה לך אבל התגובה.

לצערי המפרט לא רלוונטי עבורי. ציינתי כי אני מעוניין לקנות מKSP - לוח האם והספק שהצעת אינם מוצעים בחנות.

אני לא מכיר את חנות IQPC, אבל מה שמונע ממני לקנות בה היא העבודה שהיא ממוקמת באשדוד. מניסיון העבר אני רוצה לקנות במקום שהוא קרוב לביתי כך שבמקרה של תקלה לא תהיה לי בעיה להביא את המחשב לתיקון. בנוסף יש לי ניסיון רב עם וחיובי עם סניף KSP הקרוב, לכן אני אקנה את המחשב משם. אז אשמח הצעות אחרות.

שאלה נוספת שיש לי היא בקשר לכרטיס מסך - הסתכלתי מעט בפורום וראיתי מקרים בהם הוצע לאנשים הכרטיס הנ"ל:

GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E

אני לא בקיא בשוק כרטיסי המסך אבל רציתי לדעת מדוע לא הצעת את הכרטיס ( מעבר להבדל מחירים שהוא בערך כ 300 שקלים, אני מניח שיחס עלות ביצועים ). אני שואל כי סתם נתפסתי על הכרטיס.

פורסם

צמד 6850 חזק בהרבה מאשר GTX570. למעשה, צמד 6850 חזק במעט גם מ-GTX580.

ב-KSP המבחר די מצומצם וגם המחירים הרבה פעמים יקרים יותר.

כשיהיה לי זמן אני אנסה לפשפש באתר הזוועתי שלהם ואנסה להרכיב לך מפרט משם.

*אגב, אני גם מעל 100 ק"מ מ-IQPC וקניתי מהם את המחשב שלי...

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה.

ובקשר למרחק מהחנות- אין לי כול כך את היכולת לנסוע את המרחק הזה יותר ממספר מוגבל של פעמים במקרה של תקלה במחשב.

אני בהחלט אהבתי את ההצעה שלך, אבל שוב, היא לא פרקטית עבורי....

פורסם

לכבוד אנשים כמוך המציאו את "דואר ישראל" ואפילו יש שירות שנקרא "חבילה מבוטחת".

פורסם

ואפילו מנחם, מנהל החנות, נוסע תדירות לירושלים לבקר את ביתו. פעם אחת הוא היה מוכן להביא לי את המחשב הביתה וקפץ לבקר אותה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים