עבור לתוכן

רוצה לתת שיעורים פרטיים באנגלית, כיצד להתחיל?

Featured Replies

פורסם

אני תלמיד י"ב 5 יח"ל ובא לי להרוויח קצת כסף מהצד, יש לי ממוצע ציונים מעל 95 ואני מרגיש שהאנגלית של הבית ספר באה לי ביותר מידי קלות.

הבעיה היא שאני עובד עם האינטואיציה ולא עם החוקים האלו של הPresent simple וכדומה (שאותם אני גם כמעט לא זוכר משום שמעולם לא טרחתי ללמוד אותם)

השאלה שלי בעצם, זה עד איזה כיתות כדאי לי להתחיל ללמד? וכמה נחשב מחיר סביר לשיעור?

חשבתי להתחיל מיסודי ואולי אחרי חודש אם ילך טוב אני "ירחיב" לחטיבת ביניים.

מה דעתכם?

פורסם

אתה לא יכול ללמד אנגלית אם אתה לא יודע את החוקים הבסיסיים. זה שאתה טוב באנגלית כי הדיבור והכתיבה באים לך בטבעיות בלי החוקים, לא אומר שאתה יכול ללמד אנשים. אי אפשר ללמד אינטואיציה, והתלמידים שלך יעשו טעויות.

פורסם

וחוץ מזה, תלמידי יסודי רק עכשיו התחילו ללמוד אנגלית - חוץ מידע באנגלית אתה צריך גם יכולת בהדרכה ותוכנית פדגוגית.

פורסם

אין שום מניעה שתוכל לעבוד עם תלמידים ביסודי. לא הוראה קלאסית שבה אתה עובר איתם על כל מיני טבלאות וחוקים מתישים, אלא יותר פעילות כזאת - סתם משחקים באנגלית במחשב, משחקים לימודיים, קריאה משותפת. הרבה הורים יישמחו לשלם סכום כזה או אחר על כמה שעות בשבוע שתעביר עם הילד שלהם, גם אם זה ברמה שהנה יש מישהו שלוקח מהם את הילד ונותן להם לנוח, וגם ברמה שהילד בסוף מקבל העשרה מזה. סה"כ בייביסיטר לימודי כזה.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

לדעתי מעבר לפעילות העשרה אין לך את היכולת ללכת. רמת הבית הספר זוהי רמה נמוכה. אני אישית התחלתי ללמד אנגלית וגם רק ליסודי. בתקופה שעשיתי זאת היה לי כבר בגרות עם ממוצע 98 באנגלית, 147 בפסיכו באנגלית, מעל חמש שנים של קריאת ספרות באנגלית בנוסף לחמש שנים של מורה פרטית שטחנה לי את השכל עם חוקים. ואני עם כל הידע לא רציתי ללמד. כי מורה פרטית באנגלית יודעת את דרך הלימוד של בתי הספר, לרוב היא מורה בפנסיה או מורה בבית ספר, לעולם לא תוכל להתחרות בזה.

הייתי לוקח 40 - 50 ש"ח והיה ביקוש רב לזה אך מראש לא הצגתי את עצמי כמורה אלא כמן חונך באנגלית כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים