עבור לתוכן

2 שאלות, אחת על זכרונות, ואחת על כרטיס מסך און בוארד.

Featured Replies

פורסם

1. אני מתכנן לקנות מחשב שיהיה לו DUAL DDR, של 256MB*2, אם בעוד חצי שנה -שנה אני ארצה להוסיף סטיק של זכרון (256 או 512) זה יהרוס את הDUAL? או שיכול להות לי 256*2 שיוצרים 512 בדואל, ועוד 512 רגיל? (אני מדבר על DDR3200)..

2. אני מתכנן לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, ושמעתי שזה מוריד מהזכרון? אפשר הסבר? והאם זה יוריד גם מהביצועים הכללים של המחשב, ובכמה?

תודה רבה (:

פורסם

לא יהרוס

פורסם

בקשר לשני:

אכן שמעת נכון, זה מוריד מהזכרון הכללי של המחשב, את כמות הזיכרון שהוא צריך

ולכן יש לך פחות זיכרון כללי וזה יכול להוריד מביצועי המחשב, נגיד יש לך 256 MB זיכרון RAM כרטיס המסך צורך 32 נגיד (לא מאמין שכרטיס ברמה הזאת יצרוך יותר) אז יהיה לך פנוי 256-32 = 224 MB RAM זיכרון פנוי לעבודה שוטפת במחשב.

אבל, אם אתה משתמש במחשב לעבודה משרדית זה לא אמור להפריע.

פורסם
  • מחבר

בקשר לשני:

אכן שמעת נכון, זה מוריד מהזכרון הכללי של המחשב, את כמות הזיכרון שהוא צריך

ולכן יש לך פחות זיכרון כללי וזה יכול להוריד מביצועי המחשב, נגיד יש לך 256 MB זיכרון RAM כרטיס המסך צורך 32 נגיד (לא מאמין שכרטיס ברמה הזאת יצרוך יותר) אז יהיה לך פנוי 256-32 = 224 MB RAM זיכרון פנוי לעבודה שוטפת במחשב.

אבל, אם אתה משתמש במחשב לעבודה משרדית זה לא אמור להפריע.

שמעתי שאפשר להגדיר בדיוק כמה הוא יצרוך, ככה שאם אני מגדיר לו על 32 (שזה מה שרוב המשחקים דורשים), ויש לי 512 זכרון, אז זה לא אמור להזיק לביצועים נכון? (אני מדבר גם על תוכנות כבדות, לא משחקים אבל בכל זאת תוכנות שמעמיסות על המחשב)..

ומה בקשר לשאלה הראשונה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים