עבור לתוכן

שאלה| איך להשתיק nvidia geforce 9800gt XXT OC edition

Featured Replies

פורסם

שלום רב

לפני מספר שנים התעקשתי ללכת על כרטיס מסך עם שני חיבורי DVI ובזמנו זה הדגם היחיד שמצאתי, השקעתי הרבה במארז כדי שיהיה שקט אבל את שני המאווררים של הכרטיס מסך שומעים עד חיפה (אני בירושלים). המחשב לא היה בשימוש תקופה וכעת הוא חוזר לעבוד, אבל אני רוצה שקט.

הדגם המדויק הוא geforce 9800gt 512MB DDR3 Dual DVI HDMI dual heatpipe fan - xxt oc edition

הוא נראה בדיוק ככה: image.php?t=product&id=31670&img=99a759f9f16fab734d99f7cd7b590ef2.jpg&v=gallery&name=g9800gt-512mb-ddr3-xxt%2520oc_3d%2Bcard

יש מצב להשתמש בו פשוט בלי כל החלק של המאווררים? השימוש שלי הוא בדרך כלל בסיסי, לעיתים רחוקות איזה רינדור כבד בפרמייר או שעתיים של NFS, לא יותר מזה.

נ.ב. אני מקוה שזה קשור לפורום הזה, אם קשור יותר לאוברקלוק אני מתנצל מראש.

פורסם

זה כרטיס חמים ;) , בלי המאווררים הוא לא ישרוד הרבה. באופן כללי לפי מה שידועה לי (עבדתי עם כמה כרטיסים כאלו) הם שקטים (יחסית). מצד שני הכרטיס כבר ישן ועם אתה לא מנקה אותו הוא צובר אבק וגוף הקירור ניסתם וכך עוצמת המאווררים עולה כדי לקרר את הכרטיס, אז אם עוד לא עשית לו ניקוי יבש מאז שהחזרתה אותו לעבוד יכול להיות שזה מה שיפתור את הבעיה.

תמיד אפשר להוריד את עוצמת המאווררים.

פורסם
  • מחבר

ניקיתי את גוף הקירור, עדיין לא חיברתי חזרה לבדוק כי גם כשהוא היה חדש (ונקי) הוא הרעיש הרבה יותר ממה שהייתי רוצה. יש אפשרות איכשהו לקמבן קירור אחר? יש תוכנה שתוכל לדווח לי אם הוא מתחמם יותר מדי?

פורסם

RealTemp (בדיקת טמפרטורה) או OCCT (לעשות לו מבחן מאמץ). הקירור הזה מאוד שקט... אולי נפלת על אחד פחות טוב. בכל אופן יש קירורים לכרטיסי מסך, אבל רק קירור יעלה לך יותר מכרטיס מסך חדש שיהיה שווה בביצועים (אם לא יותר חזק) לכרטיס שלך.

פורסם

אני לא מבין, אין אפשרות לשנות את עוצמת המאוורר דרך התוכנה MSI Afterburner?

פורסם

תמיד אפשר להוריד את עוצמת המאווררים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים