פורסם 2004 בינואר 621 שנים מחבר אחים שלי אני עדיין סובל מהבעיה, באיזה תוכנות להשתמש כדי לנסות להוציא את הקבצים מהארדיסק שלי?
פורסם 2004 בינואר 621 שנים אחים שלי אני עדיין סובל מהבעיה, באיזה תוכנות להשתמש כדי לנסות להוציא את הקבצים מהארדיסק שלי?תחזור עמוד אחד אחורה... ציינתי שם כמה שמות שיכולים לעזור.
פורסם 2004 בינואר 621 שנים מחבר כרגע המחשב שלי מגבה חלק קטן מהמידע שיש לי על הארדיסק בעזרת Eady Recovery.אבל יש בעיה קטנה... הוא כותב שזה יקח לו עוד 120 שעות וזה רק עולה.. וזה סה"כ 11.07 ג'יגה של קבצים... (כרגע זה המקום שיש לי...)...אני לא מבין איך זה קורה?!?יש לי מחשב דיי מהיר, עם הארדיסקים מהירים יחסית איך זה?!? לעזזל, זה מבאס אותי שאני לא ישתמש במחשב שלי כמה ימים (המעבד בפול מאמץ!!) בינתיים אני כותב לכם מהמחשב השלישי שלי (ראו מפרט)..אני עומד להשתעמם רצח עכשיו, מקסימום אני ישחק קאונטר ואגמור שוב את HL כי זה כל מה שהמחשב הזה מסוגל להריץ :-\זה הגיוני שזה לוקח לזה הרבה זמן? יש לי עוד 70 ג'יגה של קבצים לגבות ובקצב הזה יקח למחד חודש לגבות הכל!!
פורסם 2004 בינואר 621 שנים מחבר למה שהם יחליפו לי אותו?!זה לא שהרדיסק נדפק, זה לא שהוא פגום, זה נראה לי בעיה בפרטישן, אין לי מושג איך זה קרה...
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים מחבר פטרתי את הבעיה סוף סוף בעזרת EASY RECOVARY, השיטה היא פשוט לתת לו לעבוד כל פעם על מקסימום 1 ג'יגה ואז הוא עושה ג'יגה בשתי דקות....
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים איזה גרסא האיזי שלך 6.03 ? ואיך הגדרת שיסרוק ג'יגה ג'יגה ? מסקטור עד סקטור
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים חבל שלא ניסית להחליף כבל DATAאם יש לך בכל זאת בעיה אז תנצל את האחריות. אין כזה דבר "סתם בעיה"
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים מחבר כן זה היה עם 6.03, והרעיון הוא כל פעם לבחור לו לגבות מקסימום ג'יגה 1 מהארדיסק, כלומר לבחור לו בואו נגיד ג'יגה של שירים ולא את כל השירים (10 ג'יגה) ואז הוא עובד מהר יותר.. והוא מסיים ג'יגה אחד בכמה דקות ולא עשר ג'יגה ב 200 שעותוהבעיה לא הייתה בכבל, בזה אני בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.