פורסם 2012 בפברואר 2213 שנים שלוםאני דיברתי עם הספקית שלי בנוגע למהירות מאוד נמוכה בהורדת טורנטיםאני מוריד ב pirate bay טורנטים והמהירות ממש זוחלת אני משתמש בגרסה הכי חדשה של utorrentהנציג אמר לי לנסות אתר פרטי ולא ציבוריים כי המהירות שם נמוכההאם זה הגיוני שיש הגבלה בהורדת טורנטים רק בספקית?פשוט בעיניי יש פה בעיה שהמהירות לא עוברת 30 kBספק: 012תשתית: הוט
פורסם 2012 בפברואר 2213 שנים הנציג אמר שהמהירות ב-pirate bay נמוכה?אני מצליח להגיע ביום טוב למגה/שניה (עם חיבור של 10 מגה).זה תלוי בשעה ובמה שמורידים, אבל אפשר להגיע למהירויות מספקות.
פורסם 2012 בפברואר 2213 שנים מחבר אני לא עובר את ה 30kB לא משנה באיזה שעהמופיע לי סימן ירוק שהחיבור תקין ככה שזה לא ה firewall
פורסם 2012 בפברואר 2213 שנים הנציג אמר לי לנסות אתר פרטי ולא ציבוריים כי המהירות שם נמוכהאני היחיד שזה ממש הצחיק אותו?
פורסם 2012 בפברואר 2213 שנים מחבר אתה מתיחס לקטנות הוא אמר לי לנסות אתר טורנט סגור להרשמה כמו torrentleechולא אתרי טורנט פתוחים לקהל ציבוריים כמו btjunkie piratebayאין לי שום חשבון באתרים האלה
פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים זה ידוע כבר הרבה זמן ש 012 ספק מאוד גרוע שמגביל ולי יצא לשמוע את זה הרבה מאוד ועדיף לך כבר להחליף ספק
פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים אולי אני לא מקבל משם 10MB/s כמו עם TorrentLeech או טראקרים גדולים שדורשים הרשמה .. אבל תלוי בקובץ לפעמים אפשר לקבל 700 ויותר .. עם הוטנט כמובן ..ככה שכנראה שהגיע הזמן שתעזוב את 012 ..
פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים שלא יבלבלו את השכל אם אתה בהתחייבות עד אוגוסט אתה תשלם קנס יציאה מאוד נמוך. יש באתר של בזק בשירות ותמיכה מחשבון לחישוב קנסות יציאה. בגדול זה 8% מחשובנית חודשית ממוצעת כפול החודשים עד סוף ההתחייבות. זה יצא לך גג 50 ש"ח.ועם המחירים שיש היום שווה לעבור. 20 ש"ח לכל המהירויות בהוטנט. בשאר החברות (כמעט כולן) זה 30ש"ח לחודש (צריך להתמקח קצת.בהצלחה.http://www.mako.co.il/digital-gadgets/buying/Article-eeeab83be21a331006.htm?gclid=CO3Z5qz5s64CFQaIDgod1G3DRg
פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים אולי אני לא מקבל משם 10MB/s כמו עם TorrentLeech או טראקרים גדולים שדורשים הרשמה .. אבל תלוי בקובץ לפעמים אפשר לקבל 700 ויותר .. עם הוטנט כמובן ..ככה שכנראה שהגיע הזמן שתעזוב את 012 ..אין שום סיבה שלא תקבל, 700 זה נמוך - אני עם חיבור 10 מגה (בזק+בזב"ל) מוריד במגה לשניה ולפעמים אפילו 1.1 (שזה מתקרב למקסימום האפשרי, בטח אם לוקחים בחשבון שיש על הרשת עוד כמה מחשבים) מ-TL ולפעמים גם מטראקרים ציבוריים.
פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים אני לפעמים מקבל גם 1.4 ואפילו יותר מTPB ,אבל זה באמת תלוי במה אתה מוריד, לעומת Torrentleech ששם לא משנה ומה תוריד כמעט תמיד זה יורד על מקס' .
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים זה לא כל כך רלוונטי איזה ספקית אינטרנט, זה יותר תלוי במהירות הורדה.ובאשר לטורנט עצמו - זה תלוי במספר המשתמשים שהורידו ומשתפים אותו לאחרים.אתה יכול לבדוק את מהירות ההורדה שלך ב:http://www.speedtest.net/גם אני משתמש ב- untorrent, ומוריד מהאתר מעולה הזה עם מלא משתמשים :kat.ph
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.