עבור לתוכן

שאלה בקשר לחיבור 4 מפסקים.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

בקרוב אני מתחיל את המודינג שלי במארז ויש לי כמה שאלות לגבי המפסקים:

אני הולך לחבר 4 מפסקים לכיבוי והדלקה של המאוררים, עכשיו אני רוצה לחבר אותך ככה שיעבור זרם בין כל המפסקים - הכוונה עם כבל מולקס יחיד לתת זרם לכל ה4 מפסקים ומרגל אחרת של המפסק להוציא מולקס ולחבר אליו את המאורר (כאילו שהמאורר יתחבר למולקס שיצא מהמפסק).

תודה !

פורסם

אהלן,

בקרוב אני מתחיל את המודינג שלי במארז ויש לי כמה שאלות לגבי המפסקים:

אני הולך לחבר 4 מפסקים לכיבוי והדלקה של המאוררים, עכשיו אני רוצה לחבר אותך ככה שיעבור זרם בין כל המפסקים - הכוונה עם כבל מולקס יחיד לתת זרם לכל ה4 מפסקים ומרגל אחרת של המפסק להוציא מולקס ולחבר אליו את המאורר (כאילו שהמאורר יתחבר למולקס שיצא מהמפסק).

תודה !

סבבה.

ומה השאלה?

פורסם
  • מחבר

יהיו 4 מפסקים - 1 ראשי שמכבה את כולם ועוד 3 שיהיו מחוברים למאוררים.

עכשיו איך אני מחבר את כולם?

פורסם

את הפלוס מהספק כוח(מולקס) אתה מחבר למפסק אחד(זה יהיה ראשי), מפצל ל-3 כבלים נפרדים, לכל אחד מחבר מפסק ומאוור למפסק. את המינוס(אדמה) של כל המאווררים אתה מחבר למינוס של הספק כוח.

פורסם

תוכנית דפוקה, חסרת חשיבות. מאוררר מעאפן צורך בקושי 0.12 אמפר. והמפסק הכי פשוט מסוגל לעמוד לפחות ב 1 אמפר. אולי תחבר כבל חשמל 2.5 מ"מ .מפסק אחד יספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שרק המפסק הראשי יכבה את כולם ומתי שאני יכבה את אחד המפסקים המשניים כל השאר ימשיכו לעבוד , איזה דרך הכי טוב לחבר?

פורסם

כמו שענו לך.

פלוס מהמולקס לכניסת המתג הראשי, שלושה חוטים יוצאים ממנו לשלושת המפסקים האחרים. מכל מפסק אתה מוציא חוט למאוורר, ואת המינוס למאווררים אתה לוקח מהמולקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים