עבור לתוכן

ככל הנראה הפתרון לבעיות ב 014 יהיה שדרוג ה MPLS שלהם

Featured Replies

פורסם

משיחה שלי עם מנהל התמיכה - מתברר שבימים הקרובים 014 ישיקו תצורת חיבור חדשה ב MPLS ללקוחות הכבלים שתכלול את הכבל החדש ואולי אף גיימר...אופן הפעולה לא ברור אבל נעשים מאמצים רבים שזה יהיה בימים הקרובים בגלל התקלות בחיבור ה 100 עם חייגן אשר לא ניתנות לפתרון

פורסם

הגיע הזמן.

ואם הם באמת מציעים 100Mbps ב- 30 ש"ח (זה עדיין רלוונטי? מישהו ניסה?) אז הם יהוו תחרות ראויה. חייגן זה overhead למהירויות גבוהות.

פורסם

הם עדיין מציעים 100 מגה ב-30 שקל אתמול דיברתי איתם.

פורסם

אני בדיוק עכשיו בטלפון איתם לקראת שדרוג לחבילת ה-100 מגה. הם צריכים לחזור אליי עם הצעת מחיר (למסלול הזה ועוד 2 מנויים נוספים שיש לי).

נראה מה יהיה להם להציע, לאור העדויות האחרונות נראה שהתשתית של הוט בסדר גמור אבל הוט-נט בתור ספק כנראה עדיין סובלים קצת מחבלי לידה ולא בא לי להיות שפן ניסיונות..

פורסם

29.90 - לפני כמה דקות סגרתי איתם

פורסם

היום לקחתי 014 + גימר יצאה ביחד ב 45 שקל

פורסם

נהדר, טוב לדעת...

אבל חייבים חייגן עם הגיימר. איך זה מסתדר מבחינת המהירות?

דרך אגב, נאמר לכמה זמן ההטבה הזו? בהוטנט מבטיחים שנה וחצי שזה לא רע. איך זה עם בזב"ל?

פורסם

לי נתנו מחיר לשנה ועם חייגן אבל לא נותן 100 נותן בין 60 עד 80 זה גם מעולה!

פורסם

29.90 - לפני כמה דקות סגרתי איתם

כן, גם אני.

דרך אגב, נאמר לכמה זמן ההטבה הזו? בהוטנט מבטיחים שנה וחצי שזה לא רע. איך זה עם בזב"ל?

המסלול הוא לשנה.

פורסם

כאילו שאחרי שנה אתה תשלם יותר, זה שטויות במיץ

עמרי, אתה גולש חוטית או אלחוטית?

פורסם

ברור שלא נשלם יותר :)

זה מצחיק שכשהם נתנו לי את ה- 30Mbps ב- 79.90 ש"ח (שזה נחשב עד לפני כמה שבועות ממש זול), הם אמרו לי שזה לשנה בלבד ואני אמרתי להם "יש לי תחושה שהמחיר לא יעלה אח"כ", לא שערתי (ובטח שהם לא שיערו) עד כמה קרוב זה יהיה :)

פורסם

היום לקחתי 014 + גימר יצאה ביחד ב 45 שקל

גם אני עשיתי זאת לפני שבוע - 100 מגה + גיימר = 45 שקל

ועכשיו אם הם ישרדגו את צורת החיבור - זה היה שווה כל שקל

פורסם

המחשב הראשי שלי מחובר לראוטר (האלחוטי..) באופן חוטי. למה?

אבל אני עדיין על 12 בתשתית. מחר אני אראה מה נסגר עם הוט שהיו צריכים להמיר אותי למנוי פרטי ואז לשדרג אותי לטריפל-100..

הם אמרו 4 ימי עסקים אבל נראה לי ש-2 זה צריך להספיק להם.

פורסם
  • מחבר

משיחה שלי עם מנהל התמיכה - מתברר שבימים הקרובים 014 ישיקו תצורת חיבור חדשה ב MPLS ללקוחות הכבלים שתכלול את הכבל החדש ואולי אף גיימר...אופן הפעולה לא ברור אבל נעשים מאמצים רבים שזה יהיה בימים הקרובים בגלל התקלות בחיבור ה 100 עם חייגן אשר לא ניתנות לפתרון

התקשרו אל מהתמיכה של 014 ואמרו שנפתרה הבעיה בחייגן.

מבדיקה שעשינו אכן יש שיפור וכעת אני מוריד על 37 (במקום 10 שהיה אתמול בבוקר)- ברור שזה רחוק מאד מה 100.

כמובן שבהוט נט הבדיקה היא 100.

הנציגה אמרה לי שגם ככל הנראה זה קשור לכך שאני מחובר לא בניתוב עם חייגן (כלומר איפי 172 וכו) - לדעתי אין קשר.

כי עד לפני שבוע בטרם התקלה החלה רשמית - גם אז עם חיבור עם חייגן הורדתי סביב ה 40.

בכל אופן הם אכן עובדים על MPLS מנותב אבל זה יקח זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים