עבור לתוכן

סוג חיבור בין המגבר לכרטיס הקול

Featured Replies

פורסם

חבר את הכרטיס קול לרסיבר דרך החיבור הקואקסיאלי (ברסיבר הוא כתום בכרטיס קול הוא אפור) -

פורסם
  • מחבר

דרך חיבור זה אקבל את כל הערוצים - 5.1 ?

פורסם

אתה אמור לקבל את כל ה- 5.1, כמובן שתצטרך לבצע כמה הגדרות בדרך על מנת שהכל יעבוד כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

הגדרות? החיבור יהיה אופטימלי? חושב כעת לקנות את הAsus HDAV1.3 עם יציאת HDMI במקום הכרטיס הזה פשוט זה נראה לי יפשט מאד את כל העניינים..

תודה!

פורסם

סתם בזבוז לחבר את הכרטיס הזה דרך חיבור דיגיטלי לרסיבר. כל הסיבה לעלות הגבוה של ה-ST/STX זה בגלל ה-DAC ומגבר האוזניות שלו. הכרטיס לא מומלץ למי שמעונין להאזין לאודיו רב-ערוצי דרך רסיבר.

אם אתה משליך את כל עבודת ה-DAC על הרסיבר, עדיף לך באמת לחבר עם HDMI.

פורסם
  • מחבר

זה לא שיש לי אופציה אחרת, החיבור היחיד שיש בין הכרטיס לרסיבר בשביל לקבל 5.1 הוא דרך הSPDIF או בכרטיס אחר דרך הHDMI..

פורסם

למה לא לחבר בחיבור אנאלוגי של 5.1 ערוצים? כן, זה דורש 3 כבלים של סטריאו, אבל זה עדיף בהרבה על ה-SPDIF.

לי יש את ה-1906 של דנון, ובחיבור אנאלוגי הוא נשמע משמעותית טוב יותר מאשר ב-SPDIF, במיוחד ברגע שאתה רוצה שהוא גם יעשה משהו מעבר להגברה (לדוגמא אצלי יש צורך ב-mix מהסנטר אל שני הקדמיים, הרסיבר עושה את זה בצורה נוראית וזה נשמע פשוט זוועה).

פורסם
  • מחבר

Anatoli איך לחבר בחיבור אנלוגי של שלוש כבלים כדי לקבל 5.1? ראה את תמונות המגבר וכרטיס הקול אין כזה דבר שם.

תודה!

פורסם

צודק, טעות שלי.

אני בשוק שבציוד כזה אין אפשרות לחיבור אנאלוגי של 5.1, זה פשוט בושה וחרפה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

כן, זה מדהים איך עם הקידמה והציוד החדיש עברו לדיגיטלי וויתרו על איכות שברור לכולם שהחיבור האנלוגי נותן סאונד יותר טוב..

בודק אופציות כרגע אז אם יש למישהו איזשהו רעיון או כיוון אשמח לשמוע - לפני שאני רוכש כרטיס סאונד נוסף שיש לו יציאת HDMI כדי שאפשרי יהיה להתחבר למגבר. (השקעה של עוד 1,000 שח)

תודה!

פורסם

למה? חיבור קואקסיאלי יעבוד בסדר גמור. הוא לא מעביר LPCM ולכן בסראונד הוא ידחוס ל-DD או DTS, אבל סטריאו אין שום בעיה להעביר ב-PCM לא דחוס.

פורסם

היי אחי אני משתמש ברסיבר 1610 של דנון גם כן, ההבדל היחיד שאני רואה זה חיבור אל-חוטי.

החיבור שאני משתמש בו זה HDMI יש לי את את הכרטיס : Xonar HDAV1.3 Slim

עובד מצויין וללא שום בעיות כלל.

תמיד מקבל את ה7.1 שלי (כמובן רק כאשר המקור שולח אות של 7.1)

חשוב לציין שהרבה מהשירים וסרטים אינם תומכים 5.1 מהמחשב אז הם שולחים אות של סטראו אם 2 ערוצים.

מה שאתה כן יכול לעשות במקרים כאלו זה או ללחוץ על הכפתור SIMU על השלט וזה יעשה לך סימולציה של 5.1 כלומר יפרוס את 2 הערוצים ל 5.1, אתה כן תשמע מכל הרמקולים רק שזה לא יהיה SURROUND אמיתי.

אתה כמובן יכול להשתמש ב SPDIF אם יש לך 5.1 כי זה המקסימום שחיבור כזה תומך בו תקבל את אותו האפקט בדיוק :)

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אלי, כי גם אני הייתי בסרט הזה :)

נ.ב. הסאונד שאני מקבל לרוב זה Pro Logic II בסרטי ובמשחקים זה משתנה לDolby Digital .

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם במיוחד reviZor ו Anatoli. רכשתי היום את כרטיס ה Asus Xonar HDAV1.3‎.

מקווה להספיק בשבוע הקרוב להתקין אותו ולהעלות קצת רשמים.

פורסם

צודק, טעות שלי.

אני בשוק שבציוד כזה אין אפשרות לחיבור אנאלוגי של 5.1, זה פשוט בושה וחרפה לדעתי.

היום כניסות 5.1 אנלוגיות ניתן למצוא רק ברסיברים היקרים יותר, לצערי.

אני גם הייתי רוצה מתישהו לרכוש רסיבר חדש ואני זקוק לכניסה 5.1 אנלוגית לטובת ניגון DVD AUDIO וזה מאלץ אותי להישאר עם רסיבר ישן יחסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים