עבור לתוכן

איך החבילת הבאה מחברת פלאפון??

Featured Replies

פורסם

היי,אני כרגע לקוח אורנג' ורוצה לעבור לפלאפון בגלל האינטרט המחריד של אורנג',זאת הסיבה העיקרית אפשר להגיד,כי אני רואה אנשים שיש להם פלאפון והאינטרט טס אצלהם לעומת אורנג' שזה זוחל בקושי.

כרגע יש לי את הP500(אופטימוס וואן) עם החבילה הבאה שעשיתי דרך סוכן באורנג'

250 דקות-SMSים,1 ג'יגה גלישה,חבילת טלויזיה=125

לנציג של פלאפון הגעתי מפורום סלולרי אחר,זה מה שהיה רשום לו בפוסט להציע.

מבצע ספיישל m

600 דקות לכל החברות

פלוס 600 אסמס

כולל גלישה של חצי ג'יגה

כולל מכשיר לבחירה (לא כולל מכשירים מסוג אייפון/גלקסי)

179 לאחר כל ההנחות שפלאפון מעניקה לכם

מכשיר שני 169 ושלישי 159

וגם כאן ניתן לרכוש sim only והחזר עד 80 ש"ח ותוספת גלישה ללא הגבלה ב 29.90

אחרי שדיברתי איתו והסברתי לו שיש לי את הP500 דיבורים מפה לשם והוא סגר איתי על 600 דקות+SMSים אינטרט ללא הגבלה ב137 שקל.

הוא מדבר איתי על כל מיני החזרים שאני מקבל שלא ממש ברורים לי,אבל שורה תחתונה אני אשלם 137 שקל לפי מה שהוא אומר(גם אחרי החזר על המכשיר

כדאי לשאול אותו משהו שלא עלה לי בראש לשאול?

הוא טוען שהוא לא מגיע אליי הביתה וסוגרים את זה דרך הטלפון עם נציגה מפלאפון,שאחרי שנסגור את זה היא שולחת לי את החוזה בדואר.

פורסם

גם אני הצטרפתי לפלאפון לפני שנה וחצי דרך סוכנת.

אין כזה דבר לא מגיע אלייך.

אמנם את ההפעלה עצמה עושים עם נציג פלאפון בטלפון ברגע החתימה.

אבל על חוזה חותמים במקום עם הבחור שמציע לך את החוזה.

אחרת לך תדע מה ישלחו לך בדואר.

סה"כ נשמעת הצעה סבירה לחלוטין.

פורסם

מה יעזור לך אינטרנט מהיר עם חבילת גלישה "ללא הגבלה" של חצי ג'יגה?

אחרי 500 מגה בלבד האינטרנט המהיר יהיה שווה ערך למודם 56K, שזו בדיחה!

דבר שני, המחיר שאותו סוכן הציג לך היה אחרי החזרים על המכשיר שברשותך. אז נכון, תשלם לפלאפון 137 שקל, אך תאלץ להמשיך לשלם לאורנג' על המכשיר בלבד (בין 60 ל100 שקל, תלוי מתי קנית אותו).

השאלה אם אתה מעוניין לשלם 200 שקל בחודש על 600 דקות ו600 sms כאשר אתה מנצל בפועל 250 דקות בלבד. שים לבד, חבילת הגלישה בפלאפון השתנתה באופן משמעותי ממה שהוצע בעבר, כבר אין מהירות 7.2 ( אלא אם תוסיף עוד איזה 100 שקל כ חודש) והגבלת התעבורה ירדה למספר מוגחך!

מה זה 500 מגה לסמארטפון? מתאים רק למי שפותח כמה מיילים בחודש ומידי פעם נכנס לאתרי חדשות.

אני אישית מגיע כל חודש למינימום של 1 גיגה ובמקסימום ל4 גיגה (לפעמים משתמש במכשיר כמודם חיצוני).

אז תעשה את החישובים שלך אם משתלם או לא משתלם להצטרף לחבילה הזאת.

פורסם
  • מחבר

הוא אמר לי שאני מקבל החזר וה137 כלול עם המכשיר שהתחייבתי לאורנג'.

והגלישה ללא הגבלה זה כאילו שדרוג מ500MB ל10 ג'יגה גלישה.

פורסם

חישוב פשוט.

מחיר החבילה כולל מכשיר 179 שח.

החזר בגין התשלומים שנשארו לך לשלם לאורנג' על המכשיר - 42 שח שח לחודש.

סה"כ אחרי החזרים והטבות 137 שח - לחברת פלאפון ובנוסף 50-100 שח לאורנג' על הציוד ( הנייד).

חוץ מזה תבדוק מהי חבילת הגלישה ( מהירות ותעבורה) כי פעם אחרונה שבדקתי בפלאפון הם הציעו מהירות של 2 מגה ובמידה ורוצים לעבור למהירויות גבוהות יותר יש צורך לשלם הרבה.

אז נגיד שאתה משלם על החבילה 137+30 שח בגין חבילת גלישה של 10 ג'יגה כבר הגעת לעלות של 167 שח לפלאפון. נבוא לקראתך ונגיד שתצטרך לשלם לאורנג' על המכשיר 50 שח לחודש (אני סתם זורק מספר, ממליץ לך להתקשר ולשאול אותם) והגעת לחשבון חודשי של 217 שקלים!

מה גם שלא תיפול בפח כמוני, תברר לכמה זמן המחיר הזה תקף כי לרוב חברות הסלולר מביאות הטבות "ניוד" למניהן לתקופה קצובה (12 חודשים-18 חודשים) ופתאום אחרי שנה אתה מגלה חיוב כפול כי נגמרה ההטבה.

בכל מקרה, ב220 שח תוכל כבר למצוא חבילות מוצלחות יותר באזור ה 1000 דקות ו1000 סמסים. חוץ מזה, תמיד שווה לדבר עם החברה בה אתה נמצא לפני ההתנתקות, תופתע אילו חבילות שוות יש לשימור לקוחות להציע ללקוח שמראה סימני נטישה.

פורסם

אם כבר עסקינן ברשת פלאפון וחבילות אינטרנט, אני רוצה לעשות חבילת גלישה בפלאפון ל-INSPIRE (מקביל אמריקאי ל-DHD) שלי וונתקלתי באתר של פלאפון בדבר הבא- http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/ContentProducts/content_pack/web_pack/.aspx

עכשיו, רציתי לדעת אם "אתריי הגלישה המובילים" זה כלל האתרים, או מה הסיפור עם המינוח הזה.

שאלה נוספת, האם פיספסתי איפהשהוא ורשום מה מהירות הגלישה?

ושאלה אחרונה, האם יש אנדוקטה להתחייבות כלשהיא?

ברמה הפשוטה החבילה הזו מסתמנת כמשתלמת מאוד, אך משהו פה מסריח ואני מחפש את הקאץ'. >:(

תודה! :yelclap:

פורסם

אם תחזור אחורה לקטגוריה של "חבילות תוכן", תראה שהחבילה הזו נקראת "חבילת גלישה בפורטל" והתיאור שלה הוא: "רוצים לגלוש בפורטל ללא הגבלה? לחצו כאן ותצטרפו לחבילה משתלמת"...

מעבר לזה, המשפט הראשון בתנאי השירות הוא: "חבילת גלישה בפורטל פלאפון בתשלום חודשי קבוע של 28.20 ש"ח כולל מע"מ".

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן,דיברתי עם הסוכן אחרי שהייתי בבסיס כל השבוע הקודם ועכשיו אני באפטר.

מחיר התחלתי של החבילה-250 ש'ח

החזר על המכשיר-80 ש'ח

החזר על ניוד מספר-30 ש'ח

''הטבת סוכן למשך חצי שנה'' 33 ש'ח

=107ש'ח+30 שקל אינטרט ללא הגבלה=137 ש'ח

הוא אמר לי שהמחיר כולל את המכשיר..

והאינטרט ללא הגבלה,הכוונה לטענתו שמדובר על 2.5GB ואחרי זה יש האטת מהירות.

הבעיה היחידה פה בכל הסיפור שהוא אומר שאני צריך לסגור את זה לפני תחילת חודש חדש ורק בחמישי בצהריים אני אהיה בבית ככה שכבר התאריך הוא 1 למרץ,אמר לי שיקמבן משהו(עלק)

אני אמור לסגור בועידה מוקלטת את התנאים עם נציגה של פלאפון ואיתו,נקווה לטוב.

לטענתו גם חודש ראשון אני לא מקבל את ההחזר של ה33 שקל אבל זה רק בחודש ראשון לטענתו,ועוד 30 שקל הולך על הוראת קבע באופן חד פעמי משהו.. :s07:

פורסם

אם תקרא שוב את מה שרשמתי, המחיר אותו קיבלת הינו לפלאפון בלבד.

עדיין תצטרך לשלם לאורנג' על המכשיר מחיר מלא אותו תצטרך להוסיף למחיר (137).

קח בחשבון ש"הטבת הסוכן" הינה לחצי שנה בלבד וגם הטבת הניוד היא ל18 חודשים ולאחר מכן המחיר יעלה בהתאם.

בסופו של דבר תגיע לעלות של 250 שקל וכמו שכבר ציינתי במחיר כזה ניתן להשיג חבילות הרבה יותר משתלמות ממה שהציע לך סוכן פלאפון.

אל תמהר להחליט...הסוכן סתם מנסה להלחיץ אותך. אומנם כיום אין התחייבויות אך חודש הבא עומדות להכנס לשוק עוד מפעילות ווירטואליות והתחרות תיגבר.

פורסם

לא קראתי את הפוסט וגם לא מעניין אותי אני פשוט חייב להזהיר

להתרחק מפלאפון כמו מאש גם אם זה חינם

הנבלות לא ראויים להתקיים בארץ הקודש

במדינה מתוקנת היו תולים את הבעלים

מי שחותם איתם הסכם ומאפשר להם גישת חיוב לחשבונו הוא מתאבד כלכלי בעל נטיות להאנס כלכלית

ממליץ לכל אשר בריאותו בראשו לוותר על מנעמי האייפון או הגלאקסי ולהתרחק מפלאפון כמו מערבי עם שברייה ביד

בכלל המלצה כללית לא לאפשר לאף חברת ענק כזאת אפשרות לחיוב אוטומטי של חשבונכם

ותפסיקו להתלונן על מחיר הקוטג והפסק זמן אלה לא מוצרי יסוד

פורסם
  • מחבר

אנטי-הסוכן אמר לי שאני כן מקבל החזר של 80 שקל אבל..אתה אומר שכדאי לי לבדוק מולו אם למרות ההחזר הזה של ה80 אני אמור לשלם לאורנג' בנפרד גם על המכשיר?

ה80 שקל האלה לא כוללים את המכשיר? :nixweiss:

אני אדבר איתו היום.

פורסם

שוב- כדאי שתעבור על החוק שנקרא ניתוק זיקה.

שאתה רוכש מכשיר מחברה סלולרית אתה פורס את התשלום ל 36 חודשים.

במסגרת החבילה אליה אתה מצטרף אתה זכאי להחזר בגין המכשיר, לדוגמא: החזר של 100 שח בגין שימושים של 300 שח בחודש (לפני הטבות).

זאת אומרת שעד כה לא ראית חיוב בגין המכשיר בחשבונית באורנג' אך ברגע שתתנתק תתחיל לשלם את יתרת התשלומים.

כאן מגיע חוק ניתוק זיקה שאומר שאתה מקבל זיכוי מהחברה אליה אתה עובר בגין יתרת התשלומים על המכשיר.

אז אתה מקבל החזר של 80 שח מפלאפון (נשמע לי קצת הזוי לקבל החזר כל כך גבוהה בגין מכשיר ישן כמו שלך, בדרך כלל החזרים בגובה כזה הם על מכשירים מתקדמים כמו גלקסי 2 ואייפון) אך מתחיל לשלם לאורנג' את המחיר המלא (כדאי שתבדוק מולם מה התשלום החודשי).

ברגע שתעבור לפלאפון תתחיל לשלם גם להם וגם לאורנג', חודש בחודשו.

ושוב- ממליץ להתקשר לשירות לקוחות של אורנג' ולתת להם את ההצעה של פלאפון. שימור לקוחות כבר ידאגו להוזיל לך את העלויות באופן דרסטי.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי היא שמאורנג' אני בכלל רוצה להתנתק בגלל האינטרט האיטי שלהם,רק בגלל זה אני רוצה להצטרף לפלאפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים