עבור לתוכן

אוטוטו ניגמר לי החוזה 2.5Mbps עם אורנג, בינתיים אני מיתלבט עם הספקיות אינטרנט

Featured Replies

פורסם

אהלן.

יש כאן תחרות מעניינת בשבועות האחרונים בנושא הגלישה באינטרנט.

כיום אני מחובר לאורנג ביחד עם הטלפון הביתי שלה והנתב המיוחד .

עכשיו שמעתי שיש כאן טריקים מלוכלכים. נגיד בזק בינלאומי שמעתי שיש סעיף שמגביל אותך ל65GB בחודש אבל זה לא אומר שהם יאכפו אותו אבל זה משאיר להם אופציה מיידית/עתידית לפעול בהתאם לסעיף זה (מחיר מופרז ל1MB או פשוט תשלום OVER מנופח).

אורנג בזמנו אני זוכר שבדקתי בחוזה ולא היה שם איזה סעיף שמגביל אותי.

עכשיו יש את עניין הפינגים.

תנו לי בבקשה חוות דעת על הספקיות: בזק בינלאומי, 013, 012. ליפני איזה 5 שנים אני זוכר שהיה בעיה קיצונים עם 012 אבל עד היום אף אחד לא הצליח להוכיח באופן מלא שהם מאיטים פורטים בכוונה.

האם יש לבזק בינלאומי באמת איזה יתרון של פינגים/מהירות בעקבות סלילת הכבל התת ימי החדיש?

יש לי עוד שאלה כללים. יש ספקיות חדשות כמו 018 וFAST שראיתי עליהם כתבה שהם מאוד זולים.

אבל מה הקאץ פה אולי הם לא באמת מספקים את השירות (יציבות, מהירות, פינגים) ואולי הם מגבילים נפח..

לגבי אורנג הם לא כל כך דומיננטים ועושים רעש בנושא של טלפוניה ואינטרנט. יש לכם מושג איפו היא פחות או יותר ממוקמת מבחינת פינגים ושטויות נוספים כמו הגבלת נפח?

תיראו ב2006 עם הייתי שומע שהציוד תקשורת שבביתי מוגבל ל65GB למשל זה היה נישמע לי הגון וסביר ביחוד שאז קובץ לא היו כל כך צופים ב1080P, אבל היום שיש לי 4-6 מחשבים בבית + התקנים WIFI ואתרנט נוספים זה יכול להיות נפח מועט יחסים בעידן היוטיוב 1080P.

תכלס אני גם לא כל כך צריך את השירות לקוחות חוץ מלהיתחבר/להיתנתק/ לשדרג מהירות או להיתלונן על טקלה שאני חושש שהיא תלויה בספקית.

אשמח לתגובות מהמקצוענים כאן בנושאים אלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים