עבור לתוכן

צריך עזרה להגיע להחלטה אם לשדרג לוח אם ומעבד ואולי להוסיף כרטיס מסך!?

Featured Replies

פורסם

בשביל להשתדרג (כמו שאמרתה בשביל OC), לא צריך יותר מ-I5 2500K ולוח איכותי שיספיק בהתאם ל-OC שאתה מכוון אליו.

פורסם

לרוב המשחקים לא נידרש כוח עיבוד יותר מ2 ליבות.(ברזולוציה נמוכה) . כמו כן יצרני המשחקים לא יגבילו את דרישותם ע"מ לפנות לקהל לקוחות רב יותר.

קצב הריענון תלוי בעיקר בכרטיס המסך בהינתן דרישות עיבוד מינימליות למשחק.

למעבד של אינטל קוראים I , כלומר הטמבל שקונה יזעק אייי אייי איזה טמבל אני שזרקתי כסף לפח

פורסם

חחח אהבתי, אורן צודק.

פורסם
  • מחבר

אהבתי את המשחק מילים חחח...אבל בכל זאת אני חושב שאם אני כבר משדרג אז זה לדור החדש, אני לא מבין למה כולכם מתנגדים לזה?

בכל זאת מישהו יכול להמליץ לי על מעבד מהדור החדש?

ושוב אני אשאל הלוח UD7 מהדור החדש כדאי לקחת אותו או לוח אחר?

פורסם

אולי אתה לא מבין, אבל אתה מכוון ל-Sandy Brige E במקום ל-Sandy Brige. ה-E בסוף מציין Extreme ולפי זה אתה יכול להבין שהוא מכוון לשוק הגבוה הרבה מעבר למשתמש הממוצה או האוברקלוקר הממוצה. אתה יכול לחכות עוד כמה חודשים ל-Ivy Brige. כל מעבד שמסתיים באות K הוא מעבד בעל מכפלה פתוחה שמיועד ל-OC ברמה גבוהה ולא צריך לחשוב לכיוון האקסטרים (שבדרך כלל ה-OC שלו מוגבל יותר).

פורסם
  • מחבר

הבנתי אז מתי יגיעו מעבדים כאלו מהסדרה החדשה?

ולגבי הלוח ה UD7 מהסדרה החדשה עליו חשבתי יש משהו אחר שכדאי?

פורסם

איך הגעת למסקנה שהלוח והמעבד אינם מתאימים ל OC?

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שהם לא מתאימים אמרתי שאני יכול להגיע איתם להרבה פחות.

בנוסף הלוח שלי לא תומך ב CF ואני מעוניין לצרף כרטיס נוסף בעתיד ובכללי מתחשק לי להשתדרג.

תוכלו להציע לי מעבד או שנמשיך להתווכח :nixweiss:

פורסם

אם כך, ממש כדאי לך לחכות, ביוני-יולי יוצאים המעבדים החדשים של אינטל (Ivy Bridge) שאמורים להיות חזקים בהרבה מהדור הנוכחי, עם

טרנזיסטורי ה-tri-gate התלת מימדיים.

פורסם

על פי מבחנים שהודלפו לכאורה ממש לא מדובר בהרבה, אלא עליה מתונה של 12-20% בביצועים (תלוי באפליקציה, במשחקים אפשר לנחש שיהיה מדובר בתוספת כמעת אפסית בהתחשב בזה שמעבד 2500K על 3.3GHZ לעומת מצב של 4.2GHZ מביא תוצאות כמעת זהות לחלוטין).

הדבר שהשוק כן ירוויח מאייבי יהיה צריכת חשמל נמוכה יותר

פורסם

יש לבנאדם מעבד I5 750 והוא רוצה לשדרג :screwy:

פורסם

אם מישהו לא מרוצה מהביצועים זכותו לרצות לשדרג

אבל חובתינו המוסרית להגיד לו "אתה באמת לא תקבל כלום, אתה מבזבז כסף".

אם הוא מגיע להחלטה שכן, ובאמת מקשיב לעצות שלנו אז הוא ירוויח. אם הוא יחליט שלא ויקנה לעצמו את החומרה החדשה הוא גם ירוויח - שקט נפשי.

תתפלא כמה אנשים מוכנים לשלם על זה לפעמים גיל. אנשים קונים ספקי כח בהספק מטורף ו-16GB בשביל שקט נפשי למרות שהשימושים שלהם גובלים ברבע מהיכולת.

אני חושב שאני יכול להקים מרכז שיקום למכורי חומרה גיל. פשוט אגיד להם לבוא אליי, לשחק קצת במערכת הבחינות (מפרט בפרופיל), לעקם פרצוף אחרי חצי שעה ולחזור לבית עם חשבון בנק רגוע. אני מוכן לשים שלושה HD7950 רק בשבילם.

פורסם

:xyxthumbs:

אפשר לשאול את מערכת הבחינות? בתקופת המבחנים הזאת, אני גם צריך שקט נפשי...

פורסם

אני מכיר כמה חולי שדרוג, שאפילו אין להם זמן לשחק.

נטו מחלה ללא שום תועלת.

ולאלו שמשחקים ויש להם מחשב די טוב (כמו לפותח הדיון) התועלת משדרוג קטנה, ואין ספק שמחלת השדרוג היא חלק גדול מהצורך שלהם.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שזה לא ייתן לי כלום, מה כן יכול לתת לי שיפור ביצועים ו OC סביר?

לפחות קירור איזה לקחת??

עם שאר הציוד אני יחכה עוד תקופה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים