עבור לתוכן

שאלה| קצת סדר בנושא תשתית הוט 100MBוהספקיות השונות

Featured Replies

פורסם

אהלן, אחרי שסגרתי לפני הסופ"ש על הטריפל המדובר ומהירות תשתית 100 מגה הגעתי לפורום וקראתי את כל הת'ראדים שראיתי על הנושא ויש המון בלבול...

ככה, אני לפני הייתי עם 12 מגה הוט ובזק בינלאומי על הכבל החדש והייתי מאוד מרוצה מזמני טעינה שבאמת השתפרו פלאים מאז המעבר לכבל רהחדש שלהם ולכן גם העדפתי להשאר איתם במחיר 29.90 לחודש(שזה עדיין יותר זול ממה שהיה לי על 12 מגה... מדהים מה שהוט עשו לשוק ומעניין לאן זה יתפתח). ואז הגיע כל נושא החייגן שהבנתי שעם חייגן לא ניתן לקבל את מלא רוחב הפס ובלי חייגן הם על הפנים... ואם אני רוצה חיבור בלי חייגן אז הוטנט הם האפשרות הכי טובה...

היום התקינו לי את ההוט בוקס ושידרגו לי את התשתית ואכן בחיבור עם חייגן ובזק בינלאומי אני מגיע ל60-70 מגה ואפלואוד מלא של 2 מגה(נתב 1043ND של TP-LINK) ואם לומר את האמת אני מבסוט גם מזה בהתחשב בזה שאני משלם הרבה פחות מה12 מגה.... אם מישהו רוצה שאני יעשה איזשהי בדיקת מהירות\פינג ויעלה בכיף רק תבקשו....

העניין הוא שזמני הטעינה הנמוכים יותר חשובים לי מניצול מלוא רוחב הפס ולכן אני שואל מה המצב מהבחינה הזאת בהוט כי אם בהוט אני יוכל להוריד יותר מהר אבל האינטרנט יעבוד פחות מהר(מבחינת זמני טעינת אתרים, טעינה ביוטיוב וכו') לשאר דיירי הבית זה מבחינתי ירידה ולא עלייה באיכות...

תודה רבה!!

פורסם

רק הזמן יגיד.

הטכנאי אמור להגיע אלי בשעות הקרובות, ובמהלך השבוע אני יגבש דעה לגבי מהירות האינטרנט בפעולות שונות בשעות שונות.

אם אני אשתוק זה כנראה כי המצב טוב ואני לא רוצה לעודד אנשים לעבור גם ולהעמיס על הרשת. (כמו שעשיתי עם CCC יסלחו לי המקדימים)

אם תהיה לי ביקורת זאת תהיה האמת לאמיתה.

פורסם
  • מחבר

חחח אני מבין שאתה מתחבר דרך הוטנט?

פורסם

כן הטכנאי בנתיים כבר הספיק להגיע ואיך שהוא החליף את המודם גם המערכת עברה לחיבור ללא חייגן וקושרה להוטנט.

אני הולך לעשות סדרת בדיקות.

פורסם
  • מחבר

בהצלחה :)

היית לפני זה אם בזק בינלאומי ותוכל להשוות בינהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים