עבור לתוכן

המלצה לפאד עם ספוג עבה מלמטה לעכבר

Featured Replies

פורסם

יש לי פד ישן שכבר מתפורר ואני מחפש פד חדש

הפאד שיש לי הוא עשוי ממין בד כזה מלמלה ומתחת זה פלטה של ספוג עבה (4מ"מ בערך)

אני מחפש משהו בסיגנון הזה..עבה כזה...לא כמו הפלסטיקים הדקיקים

ראיתי שלSteelSeries יש פאדים שנחשבים טובים אבל יש המון סוגים..

הייתי רוצה שתכוונו אותו לסוג שיש לו תתכונות האלה פחות או יותר

עדיף שיהיה לו צבע מעניין לא סתם שחור חלק..!

עדכון:עוד התלבטות שיש לי..אם כדאי אולי פאד עם כרית אחיזה ליד(לא הפשוטים המגעילים) כמו Razer Vespula Dual Sided Gaming Mouse Mat?

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10501

אם זה באמת נוח הכרית הזאת?

תודה רבה :)

זה הפאד הנוכחי שיש לי

20022012277.jpg

פורסם

יש סיכוי ש KSP יביאו אותו. אתה מוכן לשלם יותר רק על זה שהוא מעוצב בסגנון של ME 3? :nixweiss:

כרגע יש להם VESPULA רגיל שעולה 170 ש"ח. עבר שלי קנה ומשתמש עם G 5. אני יודע שהוא מרוצה. אבל בביקורות כתבו שכרית לא ממש נוחה

אני קניתי לפני כמה חודשים במבצע באיוורי פד כזה של ROCCAT ושילמתי 120 ש"ח

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7278&CatCode=804

מרוצה מאוד, ןכרית שלו נוחה מאוד, אבל נראה לי שעכשיו הוא עולה יותר. מחיר המלא שלו היה 169 ש"ח אם אני זוכר נכון.

פורסם
  • מחבר

הייתי מוכר לשלם יותר בגלל שהעיצוב של השחור והאדום הולך אצלי במארז של המחשב ובמקלדת של הX6 שניא שחורה והתאורה אדומה

(אני בוחר הכל ומחפש שלא יהיה דברים עם צבע מוזר ושונה..)

אבל אם אתה אומר שהכרית שם לא נוחה אז זה לא ממש רלווטי כבר(כי אני מחפש פד עם כרית נוחה שתתמוך במפרק טוב ולא תעיק

ולRoccat Alumic Black לא ידעתי שיש כרית ..(הוא לא מופיע בתמונה שלהם עם כרית..יש לה רק פס קישוט כזה למטה לפי מה שאני רואה..)

הRoccat Alumic Black יכול גם להיות אופציה יפה הוא סולידי ושחור ניראה נוח אבל לא מוצא תמונה שמראים אותו עם הכרית..

מניסוי האישי שלך הייתה ממליץ ? הוא נוח בקטע הזה עם הכרית? :)

פורסם

פד לא יקר שמתאים הוא הQCK MASS של steelseries

פורסם
  • מחבר

פד לא יקר שמתאים הוא הQCK MASS של steelseries

הsteelseries ניראה פד לא רע אבל אין לו כרית למטה למפרק היד לכן הוא ירד מהרשימה...

פורסם

פדים עם כרית הם לא איכותיים

תקנה כרית בנפרד או שתחתוך את הכרית מפד פשוט עם כרית

פורסם
  • מחבר

Zeus710 דווקא אמר שהכרית בRoccat Alumic מאוד איכותית ושהוא נחשב פאד טוב!

פורסם

כמה נקודות :

1. הALUMIC הוא פד די קשיח - התחושה של העכבר זז עליו תיהיה כמו על שולחן חלק.

2. ראיתי שיש לך intelli mouse explorer 3.0 והא עכבר עם רגילות לא משהו ולכן פדים קשיחים הרבה פחות מומלצים בשבילו

3. אם אתה מחפש פד עבה אתה לא צריך אפילו לחשוב על פדים קשיחים.

4. הQCK MASS כל כך עבה אפשר להשתמש בו כסוג של כרית אם שמים אותו ככה

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/402610_373894042639611_190318897663794_1325222_1278872674_n.jpg

(זאת תמונה שלי עם QCK+ מלאן gamonlive בצרפת )

לא צריך כרית כי הפד מכסה את קצה השולחן וגם מונע את המעבר בין שולחן לפד.

אם אתה רוצה הרבה מקום ומעוניין להשתמש ככה בפד את היכול ללכת על הQCK HEAVY (הגרסא הגדולה יותר של הQCK MASS)

פורסם
  • מחבר

אוף אני כבר נורא מבולבל..

ראיתי דווקא בYOUTUBE מישהו תליאנדי שמראה את הALUMIC ומדגים עליו עם עכבר שלי.. לא ראיתי בסרטון בעיות מיוחדות..

אני גם הולך להביא אולי את העכבר הזה כמו שיש לי אבל המוד המעוצב של steelseries

אז אולי שם זה יהיה יותר טוב?

פורסם

יש לפותח דיון עכבר אופטי כרגע אבל אם הוא לעולם לא יקנה עכבר לייזר, אז אפשר להסתפק בפד גמיש כמו QCK MASS שהוא פד מעולה.

יש לי G9 ולכן רציתי לקנות פד קשיח. העכבר שלי זז עליו חלק והרגשה מדהימה. ALUMIC זה פד בין הטובים ביותר וקיבל ציונים הכי גבוהים בביקורות באינטרנט. החיסרון היחיד שמבקרים דיברו עליו זה מחיר גבוה מדי, אבל אם פותח דיון הגיע ל VESPULA שעולה 170 ש"ח אז המלצתי לו כבר על ALUMIC שבכמה רמות יותר טוב מ VESPULA.

בכל מקרה המלצה על פד זה מאוד אישי ואני אומר רק את דעתי שאני אוהב מאוד את הפד. הוא גדול, נוח וכרית שלו מאוד נוחה. בנוסף אפשר לקרוא גם ביקורות.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם החליף לעכבר לייזר ..

אבל אני מחפש פאד טוב

דיברתי עם אייבורי

הALUMIC יעלה לי 180 שקל...

אני חושב שאני בכל זאת עליו כי גם ככה קשה להשיג אותו ואחר כך אם אני התחרט לא יהיה אותו וחוץ מזה יש לו כרית שצריכה להיות ממש טובה..

חשבתי על זה שאם המיקרה הכי גרוע שלא יהיה טוב אז או שהחליף עכבר (או שאני ינסה להכניס בעכבר שלי מנגנון של RAZER DA

או שאני יקנה פאד של steelseries וישים על הALUMIC ואז גם תיהיה לי הכרית וגם יעבוד לי טוב העכבר עליו..

פורסם

מקווה שתהנה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

הבאתי אותו היום..בנתיים ממש נוח לי הכפאד והכרית..

המינוס היחידי בו שהוא פאד ענק חחח

הייתי צריך לפנות חצי שולחן בשבילו..

חחח

מקווה שזה ישתלם :)

תודה רבה !!

פורסם

שמח שבינתיים הכל טוב.

הוא באמת גדול, אבל נראה לי שעדיף יותר מאשר פחות ;) ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים