פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים המחשב מצוין בפרופיל שליהמארז שלי הוא: V3 של טרמלטקהכרטיס מסך שלי הוא 6950אני רוצה להכניס עוד כרטיס אבל יש לי 4 HDD ככה שאין לי מקום, השאלה עם לאחר הוצאת אחד מה-HDD (האחד בנתיב החסימה) יהיה מספיק מקום להכניס כרטיס מסך נוסף?הכרטיס הוא 6950 של ספיר (עם שני הביוסים) מ-TMS (דומה לגרסת DIRT 3).והאם יש אפשרות לחבר את הHDD במקום של ה-DVD? ככה שאני לא יאבד 160 GB לחינם (הוא פשוט עמוס בתכנים חשובים)במידה ואין אפשרות להכניס את הכרטיס אני צריך מארז זול שיתאים לצרכים שלי (יש לי 6 מאווררים במצב טוב)חנות מועדפת TMSאין לי צורך למלא טופס כי אני לא זקוק למחשב אני זקוק לעזרה ויעוץ ^^תודה מראש!
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים למה שלא תקנה קודם את הכרטיס ואז תראה אם יש\אין מקום?אתה יכול לשים את הקשיח היכן שתרצה כל עוד הוא מקובע. אתה יכול להיעזר במתאמים מ-5 ורבע אינטש ל-3 וחצי.
פורסם 2012 בפברואר 1913 שנים מחבר אז זו הבעיה שלמראית עין זה גבולי מאוד.ואני צריך עזרה יותר מקצועית בנושא.כרגע מחובר אחד השאלה עם השני יכנס בלי בעיה, והקשיח יעמוד במקום עם המתאם ל-3.5 (מ5.25)
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים מה הבעיה לנסות ולחבר את הכרטיס שיש לך, לסלוט שבו אתה רוצה לחבר את הכרטיס הנוסף.אז תדע בדיוק אם זה נכנס או לא.
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים אתה חייב מתאם כדי להכניס את הקשיח למקום של צורבמארז מתאים ל-CF. תוסיף עוד עמה מאוררים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.