עבור לתוכן

מהירויות הספק והתשתית תמיד חייבות להיות זהות?

Featured Replies

פורסם

הייתי מחובר עד היום במהירות 12 מגה ביט לבזק בינלאומי בחייגן, ובאותה מהירות לתשתית הוט.

בעקבות המבצעים האחרונים התקשרתי לקבל את המחיר של ה 29.90 ש"ח מבזק בינלאומי (ועוד מתנה של ארוחה זוגית שהציעו לי כדי להישאר).

לא עמדתי בפיתוי, וביקשתי שבאותו הסכום שיעבירו אותי לחבילת 100 מגה ביט. עשיתי את זה כדי שבעתיד, אם ארצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, שלא אהיה מוגבל על ידי הספק. כרגע אני לא מעוניין לשלם יותר על התשתית עבור ה 100 מגה.

בבדיקת המהירות ב speedtest.net אני מקבל עכשיו מהירות הורדה של 10 מגה ביט כאשר מקודם הייתי מקבל 12.

בהתחברות ישירה לבדיקת המהירות של הוט כאשר החייגן מנותק, אני מקבל 12.

תקלה זמנית לדעתכם או שאני חייב לבקש מהם שיחזירו אותי חזרה ל 12? חבל לי קצת. ברור שהמבצע יגמר מתישהו. יש מה לעשות כדי להנות משני העולמות?

פורסם

המהירויות לא חייבות להיות זהות אבל התשתית חייבת להיות זהה או גבוהה מהספק.

השינוי כנראה נובע מצורת החיבור השונה של ה-100 לעומת ה-12 שהיתה לך

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

אז לצערי אתקשר אליהם לשנות בחזרה.

פורסם

לא ברור מדוע בבדיקת מהירות ישירה מול הוט אתה מקבל רק 12

היה צריך להיות 100, לא?

פורסם
  • מחבר

התשתית נשארה על 12.

שידרגתי רק את הספק (מכיוון שהמחיר עבור 12 ו 100 הוא זהה).

פורסם

למה לא תפנה בשאלה פשוטה לבזק בינלאומי

מדוע אני לא מקבל 12 בהורדה ?

תבדוק כאן, כמה קיבלת ?

http://speed.013.net/

פורסם

ממש חכם שהוא יתקשר לספק וישאל למה הוא לא מקבל 12 מגה כאשר הוא בכלל על 100 מגה, ברור שהם ישר ימליצו לו להוריד מהירות ל12 מגה בגלל התשתית, והוא לא רוצה להוריד את המהירות בספק בגלל המבצע.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי 9.45

אם אשאל אותם, מה הם כבר יוכלו להציע לי?

כן Torian, די הבנת אותי בקטע הזה.

שווה לנסות אולי להוריד את המהירות ל 30? אולי אז אקבל 12 באופן כולשהו. אבל בלעע, אין לי כוח להיות שעות על הטלפון ולירות באפלה.

אתם יודעים להסביר מדוע טכנית זה לא עובד?

אם מישהו מכיר איזשהי קונפיגורציה שעובדת ושתשאיר אותי מוגדר על מהירות גבוהה אצל הספק, אז אשמח. אחרת אחזור ל 12.

פורסם

ואם תספר מה יעשו לך ?

תסביר להם את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

יש לי ניסיון לא משהו עם המקצועיות בתמיכה. במיוחד כשאתה מתקיל אותם בבעיות לא שגרתיות.

חשבתי אבל, שאוכל לבקש מהם שיכתבו בחוזה שלי שאוכל להגדיל את המהירות בתקופת האמורה אם אבקש זאת ללא תוספת מחיר. אולי יסכימו לזה, ואז אבקש שיורידו ל 12.

פורסם

אצלי בזמנו עשיתי את זה בהוט, היה לי אפשרות ל-12 מגה אבל הייתי על 5 מגה בספק וככה כאשר עברתי ל12 גם בספק אז הוט שינו לי ללא שום בעיה,

אך בגלל שאתה במבצע אני לא יודע איך זה תקף, עדיף להתקשר ולשאול.

פורסם

זה שטויות במיץ שאם הספק גדול יותר או התשתית אז יהיו תקלות, לא יודע מי הביא את הסיפוי סבתא האלה.

אין שום בעייה.

פורסם
  • מחבר

אלו לא שטויות גורפות. התקשרתי אליהם היום וביקשתי שיחזירו אותי ל 12 מגה.

הם לא הסכימו להבטיח מחיר עבור ה 100 מגה בעתיד, ולא התעקשתי כבר.. אולי יהיה מבצע אחר. לא כזה קריטי כרגע.

לאחר שהכל התעדכן המהירות שאני מקבל עכשיו בבדיקה היא 12..

זה לא יכול להיות צירוף מקרים. לפחות בבזק בינלאומי עם חייגן זה משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים