עבור לתוכן

אוזניות סגורות לסרטים משחקים מוסיקה עד 500 שח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אוזניות סגורות לסרטים משחקים ומוסיקה עד 500 שח.

המטרה בסופו של דבר לאפשר לאחי הקטן שמאוד אוהב לשחק בBF3 לשמוע את סימפוניית הצלילים שבועקת מהרמקולים שלו עד הלילה בצורה יותר דיסקרטית.. ואם הן יהיו ממש טובות אשקול אפילו לקנות לעצמי.

עד כה שמתי לב לסיקור החיובי שיצא ל SteelSeries Siberia V2 כאן באתר.. מה אתם חושבים ?

מודה מראש לכל מי שעונה ועוזר לי בבחירת הדגם הנכון בשבילי..

פורסם
  • מחבר

עדיין אין דגם טוב שמישהו ממליץ עליו ?

פורסם

אני מאמין שאם להוריד את כל ההייפ שנוצר סביבן עדיין יהיה אפשר לקבל רמה סבירה במיוחד אם למצוא אותן במחיר מתאים. אני חושב שהאפשרות שלך לחסוך פה 100~200 ש"ח + ההשפעה הפסיכולוגית שאח שלך יקבל בגלל שהאוזניות "ייעודיות לגיימינג" עם שם מאוד טוב יצדיקו את הקנייה שלהן.

פורסם

גם אני עכשיו בהתלבטות לפני קניית אוזניות גיימינג. יש את SteelSeries Siberia V2 שזכו לסיקור חיובי פה, אבל חיסרון מרכזי שאני רואה בהן הוא שהם לא סראונד של 5.1 ערוצים! לא ווירטואלי ולא אמיתי ופשוט חבל לפספס את העניין הזה באוזניות גיימינג שהם רק סטריאו. דבר נוסף שהוא לא בדיוק חיסרון אבל צריך לשים לב אליו, הוא שהן בחיבור 3.5mm רגיל מה שאומר שצריך כרטיס קול סביר+.

חוץ מיזה יש את ה- G35 של לוגיט'ק שמישום מה לא חביבות על המבקרים אבל מאוד נפוצות.

אני מציע אולי לעשות קנייה קבוצתית של אוזניות סגורות למחשב...יש ספק בארה"ב שמוכר באיביי והוא יכול לעשות מכיר טוב או כל חנות אחרת בארץ, יש מעוניינים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים