עבור לתוכן

מחפש המלצה למפרט תקציב עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני מחפש המלצה למפרט עד 4000 ש"ח. המחשב יעבוד עם התוכנות קיובייס, פוטושופ, אביד ו3dmax

מכיוון שאני רק מתחיל בכל התוכנות האלו ויכול להיות שאתחיל ולא אתחבר אליהם. ואני לא רוצה לזרוק כסף סתם על דברים שאני לא צריך אני רוצה מחשב שהבסיס שלו חזק (מעבד לוח אם זכרונות) ושאת שאר הדברים אני אוסיף בהמשך במידת הצורך (כרטיס קול/כרטיס מסך מקצועי).

התקציב לא כולל ציוד הקיפי ותוכנות, רק מחשב.

קיבלתי המלצה לקחת רק לוח אם של אינטל עם יציאת פייר ווייר לאקסס אינסטרומנט. אמרו לי שהלוחות של אינטל יעבדו הכי טוב עם הקיובייס.

הכרטיס מסך הישן שלי הוא asus geforce 210 כדאי להעביר אותו למחשב החדש או שזה יוריד משמעותית מהביצועים?

אני רוצה 8GRAM בשני סטיקים של 4

וטרה זיכרון פנימי על כונן אחד, כשהמחירים ירדו אקנה עוד הארד דיסק.

תודה מראש

פורסם

תמלא טופס מסודר, ונעזור לך.

פורסם
  • מחבר

1. 4000, במקור הוחלט על 3500...אפשר לסטות ל4000 אבל לא יותר.

2. ברצוני להתנסות בקיובייס, פוטושופ, אביד ו3DMAX. לא בטוח אם אמשיך בתחום זה, אבל אני מעוניין לקנות מחשב שיהווה בסיס למחשב שיהיה אפשר לשדרג אליו.

3. אין צורך בציוד היקפי.

4. ברשותי כרטיס מסך 210 ASUS GFORCE, אם זה לא הכרחי לשדרג אני אשאר איתו.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעוניין באופציה, אבל סביר להניח שבמידה קלה עד בינונית.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה, רק תוספת תשלום על הרכבה בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, רק שתהיה זולה, אמינה, ובאיזור המרכז.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3/RAID/ESATA. דגש על FW לאקסס אינסטרומנט. כמו כן, קיבלתי המלצה ללוח אם של אינטל בנוגע לשימוש עם תוכנות עריכה למיניהן.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? חשוב...מעדיף להשקיע על מעבד ולוח אם, ובשלב מאוחר יותר לשדרג את שאר הרכיבים....

תודה ויום טוב

פורסם

האם אתה יכול להצביע על אחת מהתוכנות כדומיננטית, משמע השימוש בה הוא התדיר ביותר?

ה-210 שלך לא יכול להזיק למערכת אבל גם כנראה שלא להועיל לה עקב היותו כרטיס חלש שכמעט ולא מסוגל להריץ שום משחק כיום בצורה נורמלית.

פורסם
  • מחבר

אין אף תוכנה ספציפית אני רוצה להתנסות בכולן ובמידת הצורך להוסיף כרטיסים מתאימים לכיוון שאבחר לקחת.

אין בכוונתי להריץ משחקים. הכוונה בשאלה אם הכרטיס יוריד לי מהביצועים בזמן שימוש בתוכנות שציינתי, במידה ולא אז אשתמש בכרטיס הקיים. במידה וכן אבקש המלצה לכרטיס מתאים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים