עבור לתוכן

פתרון לחסימת פורטים במתאם שיחות.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני פותח את הדיון הזה כדי ליידע אנשים עם מתאם שיחות של 012 על בעיה ואולי הפתרון שלה

שלשום ההורים שלי החליטו שיהיה טלפון בבית של 012, בלי לעדכן אותי, היום גיליתי שהמכשיר הזה חוסם פורטים ברגע ש

[מודם הוט/בזק] >>> [מתאם שיחות של 012] >>> [מחשב או ראוטר]..

לא בידיוק חוסם פורטים, אלא משהו שאני עדיין לא מבין.. בקיצור חסם לי 80 ואולי עוד דברים.. :kopfpatsch:

הטכנאי שהתקין את המתאם אמר שאין אפשרות לחבר אותו לראוטר שלי, חשבתי לא לנסות, כך גם בשיחה עם נציג של 012 שארכה 40 דקות ללא פתרונות לבעיה..

אזרתי אומץ וחיברתי לבד את המתאם שיחות לראוטר, ונחשו מה זה עבד...

אישית אני רואה מתאם שיחות כמכשיר גדול ומיותר.. אני ממש לא הייתי שמח כשהבנתי שהטלפון והמתאם שיחות יהיו אצלי בחדר, הם תופסים את שני השקעים האחרונים, ועכשיו כבל רשת ארוך לחדר אחר פותר את הבעיה.

:P

אשמח אם יוסיפו ללינקיה..

אז מי שנמצא בבעיה דומה מוזמן לנסות ולדווח מה יצא לו ואם הכל עובד.

פורסם

הם טוענים שאי אפשר לחבר את מתאם השיחות מאחורי נתב בגלל שהם לא יכולים להתחבר אליו אח"כ ולתמוך בך בזמן תקלה ו\או לעדכן את קושחת המתאם, היה לי בעבר, שנאתי את המתאם הזה ברמות מטורפות ולכן העדפתי את קו הטלפון של הוט - כיום יש לי שיחות ללא הגבלה גם לנייד וגם לנייח, כמובן שעל בזק אין מה לדבר, הם פשוט יקרים.

נ.ב, בעבר השגתי את כתובת האיפי של מתאם השיחות ושם משתמש והסיסמא שלהם ונכנסתי לממשק שלו דרך הדפדפן(שם יש אפשרות לפתוח\לחסום פורטים ולהגדיר לו לקבל כתובת מהDHCP או לתת כתובת קבועה), מה שלקח לי חודשים למצוא, היום אני כבר לא זוכר את הפרטים.

פורסם
  • מחבר

גילית שם במקרה פורטים חסומים? מה עוד אפשר לעשות בממשק שלו חוץ מפורטים? משהו מגניב?

איך אני מגלה את האייפי שלו כשהוא מחובר לראוטר? (מחובר בתור LAN לא WAN)

הראוטר שלי לא מדווח עליו ברשימת DHCP

פורסם

איך, לכל הרוחות, מכשיר שהוא לא יותר מATA יחסום פורטים? אתה בכלל מבין את משמעות ההצרה הזאת? :s07:

פורסם

קשה לי מאוד לזכור, זה היה לפני 3 שנים פחות או יותר, תנסה לחבר אותו ישירות למחשב מבלי לחבר אותו למקור אינטרנט, אולי אז תגלה את האיפי של ההתחברות דרך המחשב, עדיין צריך שם משתמש וסיסמא שפעם מישהוא רשם באיזשהוא פורום, שחכתי איזה :kopfpatsch:

פורסם

איזה סוג מתאם הביאו לך? (אם יש להם כמה סוגים בכלל).

לי אישית יש MP-202 ונעזרתי במדריך הזה: http://www.root.co.il/threads/253930-העברת-מתאם-השיחות-של-012-מאחורי-הראוטר-ולא-להיפך

אמנם פורטים הוא לא חסם לי, אבל הפריע מאוד בטורנטים, סטרימינג וכו'

פורסם

Lyoko, בדיוק מה שBeBest רשם אליו התכוונתי, תעזר במדריך שהוא הביא, יש שם את השם משתמש והסיסמא של המתאם שיחות,

גם לי היה audiocodes mp-202.

פורסם

היי Lyoko,

כדי שאוכל לסייע לך בפתיחת פורטים, הינך מוזמן לשלוח פרטים לכתובת המייל שלנו talk2us@012.net.

אנא שים לב, יש לחבר את המתאם למודם ולא אחרי הראוטר על מנת שניתן יהיה לגשת להגדרות שלו.

ליאור

פורסם

היי Lyoko,

כדי שאוכל לסייע לך בפתיחת פורטים, הינך מוזמן לשלוח פרטים לכתובת המייל שלנו talk2us@012.net.

אנא שים לב, יש לחבר את המתאם למודם ולא אחרי הראוטר על מנת שניתן יהיה לגשת להגדרות שלו.

ליאור

יש 2 פתרונות לנושא:

1. להוציא את סיסמת האדימיניסטרטור מאחד העובדים שלכם.

2. תיהיו שקופים עם המשתמשים, תגידו להם תחת איזה פורט (8080) מתבצעת השליטה מרחוק, ומי שמחליט לשנות את השרשור יפתח את הפורט על מנת שתוכלו להמשיך לשלוט מרחוק במכשיר (למרות שאין באמת סיבה שתעשו את זה).

פורסם
  • מחבר

היי Lyoko,

ליאור

הבעיה כבר נפתרה.

בזמנו הנציג שלכם אמר שאתם לא יודעים והוא שאל את כולם. האינטרנט זבל אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים