פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים תופע מוזרה מאז שעברתי ל7שאני משחק בnfs underground 2 אז אני לא יכול למשום מה לשמור את המקשים שאני רוצה בהגדרות..אני נגיד מגדיר את המקשים שאני רוצה וזהאני יכול לשחק איתם במשחק..וגם אם אני שומר את המשחק..ברגע שאני יוצא ויכנס למשחק שוב אז שוב המקשים יחזרו כאילו הם היו ברירת מחדל..מה עושים?ניסיתי את התיקיות של המשחק ושל השמירה להגדיר שלא יהיו לקריאה בלבדהמשחק מעודכן לגירסה הכי גבוהניסיתי להסיר ולהתקין שוב..ניסיתי לעשות שחקן חדש..כלום לא עוזר...אני משתגע!מה אפשר לעשות? ???
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים יכול להיות שזה בגלל שהוינדוס בעברית.הייתה לי את הבעיה הזאת עם hot pursuit ,החלפתי לוינדוס באנגלית וזה נפתר.יכול להיות גם שזה בגלל שהשם של התיקייה שבה נשמרות ההגדרות היא בעברית, ואם תשנה אותה למשהו באנגלית זה ייפתר בלי להחליף את השפה של הוינדוס.
פורסם 2012 בפברואר 1813 שנים מחבר וואי אזה סרטאז אם אני יבנה משתמש באנגלית יכול להיות שזה יפתר?אני ממש לא רוצה לחליף לאנגלית.. אני ממש גרוע באנגלית...אין איזה תיקון פשוטאו איזה הגדרת תאימות
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים מחבר ניסיתי את מה שאמרתה לי האופציה הראשונה... פתחתי משתמש נוסף ושם באנגלית אבל זה לא עזר.. אין דרך אחרת??...אני לא יכול לפרמט לאנגלית (בוא נגיד שאנגלית זה לא ממש שפת האם שלי ..גם עברית בקושי רב ) מוד אולי?
פורסם 2012 בפברואר 2013 שנים הדבר היחיד שנותר זה לחפש פתרונות ברשת, ושם הרוב כתוב באנגליתעריכה: תגיד, השם של התיקיות שבהן ההגדרות מקשים, הן באנגלית?
פורסם 2012 בפברואר 2113 שנים מחבר הדבר היחיד שנותר זה לחפש פתרונות ברשת, ושם הרוב כתוב באנגליתעריכה: תגיד, השם של התיקיות שבהן ההגדרות מקשים, הן באנגלית?חיפשתי ברשת לא מצאתי יותר מידי... מצאתי מישהו אחד שיש לו גם את הבעיה אבל התרד שם נישאר פתוח מה זאת אומרת? איזה תיקיות? של המשתמש? עשיתי משתמש "מנהל" נוסף עם כינוי באנגלית לזה התכוונת?
פורסם 2012 בפברואר 2113 שנים אני מתכוון לתיקיית "המסמכים שלי", שם השמירות וההגדרות מקשים נשמרות.אז התיקייה הזאת וכל התיקיות שנמצאות בנתיב של ההגדרות מקשים, צריכות להיות באנגלית.
פורסם 2013 ביולי 1212 שנים מחבר רק עכשיו מצאתי את הבעיה.. חשבתי לכתוב את זה כאן בכל זאת למרות הזמן שעבר למקרה שזה יקרה לעוד מישהו הבעייתה הייתה שבווינדוס 7 צריך בגלל איזה שהוא באג להוסיף לתיקיה קובץ נוסף שניקרא "dimap.dll" את הקובץ אפשר להוריד כאן http://www.nfscars.net/storage/games/underground2/downloads/tool/1336896746-Dimap.dll-aka-key-binding-FIX.zip ומצאתי את הפתרון באתר הזה http://www.nfscars.net/forum/showthread.php?t=37158 אולי זה יעזור גם פעם למישהו שיחפש פתרון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.