עבור לתוכן

תקלות בזבל??? אינטרנט לא זז

Featured Replies

פורסם

הרווחת ענין של מזל!!! (חודש אהה...נקווה שישאר ככה)

אצלי ההפך... תעודת עניות לבזבל טיפה גשם והכל קורס המצב בלתי נסבל כל שנה אותו הדבר

כבל כבל חדש שמעתי איפשהו חחחחחחחחחח כמו שאמרתי בעבר הם טובים בשני דברים הראשון בפרסומות והשני להוביל באיטיות

אולי הגלים בים הזיזו שם איזה משהו :P

אגב אני עם חייגן.

פורסם
  • מחבר

כנל גם אני עם חייגן

בזק+014 20 מ (בתאוריה כמובן) :yelclap:

פורסם

היי XLEE,

אני לא מכירה תקלה גורפת בגלישה וכמו שניתן לראות כאן בשרשור, גולשים אחרים גולשים בצורה תקינה.

אשמח לבדוק את הנושא מול התמיכה שלנו.

אנא שלח במייל שבחתימה שלי או בהודעה פרטית את הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות בהן אתה על יד המחשב

לוטם

פורסם

היי XLEE,

אני לא מכירה תקלה גורפת בגלישה וכמו שניתן לראות כאן בשרשור, גולשים אחרים גולשים בצורה תקינה.

אשמח לבדוק את הנושא מול התמיכה שלנו.

אנא שלח במייל שבחתימה שלי או בהודעה פרטית את הפרטים הבאים:

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות בהן אתה על יד המחשב

לוטם

משיחה עם התמיכה ב 014 מתברר שיש תקלה גורפת בחיבור עם חייגן 100 מגה- לא ידוע מתי יהיה הפתרון - כרגע מתקבלת חצי מהמהירות..אגב מנהל המשמרת (של הבוקר היום) אמר שאין צפי לפתרון התקלה...

פורסם
  • מחבר

משיחה עם התמיכה ב 014 מתברר שיש תקלה גורפת בחיבור עם חייגן 100 מגה- לא ידוע מתי יהיה הפתרון - כרגע מתקבלת חצי מהמהירות..אגב מנהל המשמרת (של הבוקר היום) אמר שאין צפי לפתרון התקלה...

עזוב שטויות הגעתי למסקנה ............ רק חרם צרכנים על חברות האינטרנט(ספק/תשתית) בדומה לחרם ראה ערך תנובה,שטראוס וכו

אולי יביא תוצאות אמיתיות מכל מוקד תמיכה טכנית!!

אולי הגיע הזמן להרים את דגל המחאה כנגד חברות האינטרט שעושקות אותנו ומוכרות לנו סיפורים!!!

ולגביך לוטם מ 014 תודה רבה אבל לא תודה !אני סיימתי עם מוקד סיפורי אלף לילה ולילה שלכם :sleep:

פורסם

עזוב שטויות הגעתי למסקנה ............ רק חרם צרכנים על חברות האינטרנט(ספק/תשתית) בדומה לחרם ראה ערך תנובה,שטראוס וכו

אולי יביא תוצאות אמיתיות מכל מוקד תמיכה טכנית!!

אולי הגיע הזמן להרים את דגל המחאה כנגד חברות האינטרט שעושקות אותנו ומוכרות לנו סיפורים!!!

ולגביך לוטם מ 014 תודה רבה אבל לא תודה !אני סיימתי עם מוקד סיפורי אלף לילה ולילה שלכם :sleep:

הערב המצב נוראי...רק 10 מגה הורדה בחייגן עם 014.....הוטנט 100 מגה נקי

שוחחתי עם מנהל המשמרת ב 014 בתמיכה הטכנית- התקלה ידועה ברמת ההנהלה הבכירה - אולי מחר יודיעו ללקוחות בצורה רשמית

פורסם
  • מחבר

לא מבין מה הנהירה ההמונית ל 100 M זה סתם עוד תרגיל שיווקי גם ככה הם לא באמת יכולים לספק את זה ראה פוסטים אחרים!

פורסם

לא מבין מה הנהירה ההמונית ל 100 M זה סתם עוד תרגיל שיווקי גם ככה הם לא באמת יכולים לספק את זה ראה פוסטים אחרים!

כי זה זול, כי זה יוצר תחרות, כי גם אם תקבל חצי מהמהירות (של הספק) זה עדיין שווה את התמורה, כי אין לך התחייבות ואתה יכול לעבור מספק לספק... באמת צריך לתת עוד סיבות? אלו סיבות שחשבתי עליהם בשלוף.

פורסם
  • מחבר

כי זה זול, כי זה יוצר תחרות, כי גם אם תקבל חצי מהמהירות (של הספק) זה עדיין שווה את התמורה, כי אין לך התחייבות ואתה יכול לעבור מספק לספק... באמת צריך לתת עוד סיבות? אלו סיבות שחשבתי עליהם בשלוף.

חחחח.... אז כנראה שאתה מאלה ש"אוכלים עם העינים ולא עם הפה "(שלא תעלב זה רק ביטוי)

אני מעדיף איכות מאשר כמות !!!

וכמובן זו הייתה סתם מחשבה ולא יותר

פורסם

חחחח.... אז כנראה שאתה מאלה ש"אוכלים עם העינים ולא עם הפה "(שלא תעלב זה רק ביטוי)

אני מעדיף איכות מאשר כמות !!!

וכמובן זו הייתה סתם מחשבה ולא יותר

קפיצת המסקנות שלך תמוהה עד הזויה.

אני עד עכשיו מתלבט אם לעבור או לא - משיקולי איכות בלבד. לא קפצתי על העגלה כמו כולם (וזה לא אומר שלא הייתי צריך לעשות את זה). אני עדיין על 30Mbps עם בזב"ל+הוט על המחיר הישן ומתלבט. זה הולך להשתנות כנראה מחר או מחרתיים ל- 100Mbps. השאלה היא אם אני אלך על הוטנט ובעיותיה + נאוטילוס, או שאלך תמורת 10 ש"ח נוספים לבזב"ל עם 100Mbps שנותן כרגע 2/3 תפוקה אבל על הכבל החדש. בכל מקרה, בעקבות המעבר אני יודע שאני אקבל יותר ואשלם פחות, גם לספק וגם לתשתית. אם זה מבחינתך "לאכול עם העיניים", אז כנראה שאתה לא יודע מה זה תחרות.

פורסם

אין לך מה להתלונן כי זה טוב, זה יוצר איזון.

תחשוב שיש לך עכשיו אלטרנטיבה טובה לבזק שעד לא מזמן הייתה די מונופול בעסק, מה שיפתח טיפה אויר לנשימה ללקוחות שנשארים בבזק!

זה נקרא תחרות! החברות מזיעות והלקוח מרוויח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים