עבור לתוכן

האם הנתב TL-WR841N יכול להחזיק 100מגה או שעדיף HOTBOX?

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי את הנתב הבא

TP-LINK TL-WR841N והיום שדרגתי ל100מגה של הוט, נאמר לי כי אני חייב לשדרג להוטבוקס על מנת להנות מה100 מגה וכי הנתב שברשותי אינו תומך, קיבלתי את ההוטבוקס והתקנה בחינם, הדאגה היחידה שיש לי היא שהבנתי שיש בעיות רבות עם ההוט בוקס הנוכחי ואנשים מעדיפים להשאר עם נתבים.

האם הנתב שלי תומך ב100מגה ?

יש לי מה לדאוג לגבי שדרוג להוט בוקס?

קישור לנתב באתר של הוט:

http://www.hot.net.il/heb/business/internet/wirless/modem/article,64/

תודה מראש בן.

פורסם

ב 100 מגה, אתה תחובר ללא חייגן, מה שאומר שאין כאן חשיבות לנתב בכל הנוגע לקישוריות לאינטרנט.

יש הטוענים שההוט בוקס נתב גרוע ושעדיף להשתמש בנתב עצמאי. אם יש לך כזה, אז למה לא?

מה גם ששימוש בהוטבוקס כנתב יעלה לך סכום קבוע כל חודש.

פורסם
  • מחבר

הוט מתעקשים שבלי הוט בוקס לא אוכל להינות מ100 מגה מאחר וזה בחינם חשבתי למה לא..

לא נאמר לי שום דבר על תשלום קבוע על מנת להפכו לראטור השאלה האם אוכל להשתמש גם בנתב הנוכחי שלי וגם בהוט בוקס אני לא ממש מבין בעניינים האלו וכנראה שהטכנאי של הוט לא יעשה לי את זה.. זה מסובך? הבנתי שחלק מאנשים אפילו עושים את זה כדי להגדיל את הטווח של ההוא בוקס

ובקשר לחייגן זה ממש לא משנה לי, נכון לעכשיו כבר שנתיים שאני בלי חייגן.

פשוט חשוב לי שיהיה לי אינטרנט מהיר ורשת אלחוטית בבית בגלל מחשב נייד.

תודה בן.

פורסם

אתה חייב את ה Hotbox בתור מודם במהירות הזו.

אתה יכול לחבר אותו לנתב כשהוא פועל כמודם בלבד, ואם היית בלי חייגן עד עכשיו, אתה אפילו לא צריך לשנות שום הגדרה בנתב.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה, אעדכן כשאר יותקן אצלי הכל :)

פורסם

אתה חייב נתב חזק יותר מה841 שיש לך בשביל לקבל 100 מגה.

אני הולך להוציא בימים הקרובים מדריך והסבר מה צריך לעשות ואיזה ציוד חייב שיהיה על מנת לקבל 100 מגה בשביל שאנשים ידעו מה לעשות ובמקום שיחזרו על אותם שאלות 100 פעם.

בכל אופן אתה צריך נתב חזק יותר, עם קישור של WAN של 1G ולא של 100 מגה.

פורסם
  • מחבר

אז נניח שיותקן אצלי HOTBOX כמודם ואשתמש בנתב שלי כראטור האם זה אומר שבמחשב שמחובר ישירות לנתב אקבל אינטרנט 100 מגה וכל רשת הWIFI תהיה איטית יותר מ100 מגה? או שכדי לקבל 100מגה אמיתי אהיה חייב לחבר את המחשב באופן ישיר למודם ובעצם מה שיבוא מהנתב יתן לי מהירות נמוכה יותר?

בקיצור אני שואל מה יהיו ההשלכות של שימוש בנתב הנוכחי עם HOTBOX?

פורסם

עם הTPLINK הזה בתור נתב שמוגדר על DHCP אתה תגיע מקסימום למהירות של 90 מגה, הממוצע שתקבל איתו יכול לעמוד על 75 מגה.

אם תחבר ישירות למודם אתה תקבל 100, כמובן תלוי אם הכל בסדר בצד של התשתית שלך.

אבל לחבר נתב של 100 מגה לקו של 100 מגה, לא יתן לך 100 מגה.

על מנת לקבל 100 מגה אתה צריך נתב עם חיבור WAN של 1 גיגה ולא של 100 מגה.

פורסם

מצטער שאני תופס טרמפ על השרשור הזה אבל השאלה רלוונטית - נתב DIR-655 של DLINK מתאים לאינטרנט של 100 מגה ?

פורסם

אמור להתאים, הוא מקבל בין WAN-LAN 220 מגה בDHCP.

TPLINK 1043 נותן בWAN-LAN 124 מגה, אתמול התקנתי על הTPLINK 1043 שיש לי פה OPENWRT והצלחתי לקבל 170 WAN-LAN בDHCP.

כמובן שחייגן זה כבר עסק אחר.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה ממליץ לי לעשות במצבי הנוכחי ? מבלי לקנות נתב חדש.

האם פשוט להשתמש בהוט בוקס כמודם ולחבר אליו ישירות מחשב ( על מנת לקבל 100) וגם לחבר אליו נתב כדי שיהיה לי בכל זאת אינטרנט אלחוטי במהירות 90מגה... ? אם זה בכלל אפשרי?

פורסם

אתה יכול לעשות דבר כזה:

לחבר למודם של הוט סוויטץ של 1 גיגה, וכל המחשבים יחוברו אליו קווית.

לאותו סוויטץ לחבר את הTPLINK 841 עם DHCP כבוי וכל מי שרוצה אינטרנט אלחוטי יקבל את הכתובת מהמודם. העניין הוא שבמקרה הזה אתה יכול רק עד 3 כתובות שונות מהוט.

או שפשוט תפעיל את הNAT בהוטבוקס ואז תקבל IP פנימי לכל מחשב.

בכל מקרה אני אמליץ לך על נתב אחר.

או שתוכל להישאר במצב הקיים עם איך שאמרתי.

פורסם

למחוק

פורסם

משום מה ה1043nd שלי מתקשה לתת מאה מגה, ורק כאשר אני עושה לו ריסט הוא נותן את מלוא המהירות למספר שעות וחוזר חלילה

פורסם

אתה חייב נתב חזק יותר מה841 שיש לך בשביל לקבל 100 מגה.

אני הולך להוציא בימים הקרובים מדריך והסבר מה צריך לעשות ואיזה ציוד חייב שיהיה על מנת לקבל 100 מגה בשביל שאנשים ידעו מה לעשות ובמקום שיחזרו על אותם שאלות 100 פעם.

בכל אופן אתה צריך נתב חזק יותר, עם קישור של WAN של 1G ולא של 100 מגה.

מחכה בקוצר רוח למדריך, יש הרבה שאלות והמידע מפוזר בהרבה ת'רדים :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים